Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Hiç korlma normal duygular bunlar bende hala öyle düşünüyorum 7+2günlük olduk bugün hemde iki tane ama sor bana hiç bir sıkıntım yok sanki eskidn nasılsam öyleyim süreklidoktora gidip kontrol ettirmek istiyorum bişey mi oldu diye sanırım bu doğuma kadar geçmiycek inşallah o günlere kadar geliriz

İnşallah . Nasıl bir endişeymiş bu Allah yardımcımız olsun çok teşekkür ederim bi nebze de olsa rahatladım. Tek bi soru daha sorucam eğer olmamış olsa kanama olur muydu? İlaç kullanıyoruz ya o yuzden mi falan diye düşünmeye başladım

Cnm daha dur hele ıkısı bırden ksrnında kıpırdamaya baslasın asıl ozaman guzellıkler baslıyor

Kızlar çok yoğundum yazamadım
Dün doktora gittik şükür herşey normal dedi diğer keseyi de gördük ama tutunmamış dedi eriyip kaybolacakmış
Benim bebişiminde kalp atışını duyamayabiliriz diye düşünmüştük doktor çok az dinlettti
Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş

Çokk normal canım benim 9 haftalık oldu ama hâlâ bişey hissetmiyorum karnım büyüdüğünde anca anlıycam sanırım:)

Yani tabiki illaki kanama olurdu ilk düşüğümde günlerce lekelenme oldu iğne yaptırmama rağmen kesilmedi sonra kanamayla düşürdüm

Benimde aynı şuan 8+3 günlük keseyide gördüm bebeğide kalp atışınıda gördüm ama görene kadarda bi sıkıntım yoktu şimdi de hiç ne mide bulantım var ne bişey biraz diş etlerim sızladı bi kaç gün başkada bişey yok. Bide doktor son kontrolümde 2. Kese oluşmuş ama gelişmemiş vücut bunu atabilir kanaman olabilir filan demişti şükür bişeyim yok sarı akıntı haricinde hiç bilmiyorum duruyomu gittimi o kese diğeri ne alemde bende meraktayım kontrolüm yarın

Çokk normal canım benim 9 haftalık oldu ama hâlâ bişey hissetmiyorum karnım büyüdüğünde anca anlıycam sanırım:)
Biz daha bekleyelim ki karnımız büyüsün de anlayabilelim diye dün 2 aylık hamile birini duydum karnı çıkmış birazcık filan dediler nasıl yani dedim 2 ayda karın çıkıyomu ben niye anlayamıyorum göbek mi bebek mi bende niye yok yada o gaz şişkinliğini bebek sanıyo olabilir mi ha bide omurilikten anlıyomuş doktorlar yüzde 70 kızın olcak demiş doktoru cinsiyet tahmini desen var bu ne kadar doğru onu da anlamadım bana niye böyle doktorlar denk gelmiyor

İki aylık karının çıkması biraz zor gibi belki gaz şişkinliği olabilir dediğin gibi.inan banada hiç denk gelmedi öyle dokltr

Benim kahve lekelerim bitmiyor. ne güzel dün yoktu bugün yine başladı kahve su gibi ama kahve rengi. İkinci Adet tarihime 4 gün kaldı oyüzden mi acaba böyle birşey yaşaya sağlıklı gebeliği devam eden var mı. Yani 5. Haftada olmuştu sonra 2 hafta hiç birşey yoktu şükür sonra birdaha 7. Haftamda oldu daha fazla uygulanabilecek tedavide yok ne olcak bilmiyorum çok şükür bebek ve kese de sorun gözükmüyor

İki aylık karının çıkması biraz zor gibi belki gaz şişkinliği olabilir dediğin gibi.inan banada hiç denk gelmedi öyle dokltr
Bide cinsel organ oluşumu 11.haftadan sonra başlıyo diyorlar bilimsel olarak yani hani o haftalarda tahmin olsa neyse de 8.haftada öğreneni hiç duymamıştım ondan baya garip geldi

Bu tip lekeler insanı hep tedirgin ediyor her nekadar kahverengi akıntıdan korkmayın deseler de. Benimde normalde adet tarihim dündü bi kaç gün önce böyle hardal sarısı gibi koyu sarı akıntı geldi (rengi başka nasıl anlatayım bilemedim) benimde aklıma adet tarihinin yakın olması geldi ilerleyen haftalarda hiç görmeyiz Allah’ın izniyle bu lekeleri akıntıları. İğnede progestan da kullanıyorsun yapabilceğin başka bişey yokki uzatıp ayaklarını dinlenmekten başka

Benim tek embriyo transfer edildi 5. Gün herkes beta değerin çok yüksek ikiz olabilir diyor sizin kaçtı da iki kese oldu

Benim tek embriyo transfer edildi 5. Gün herkes beta değerin çok yüksek ikiz olabilir diyor sizin kaçtı da iki kese oldu
İkiz gebelik betayla çok alakalı olmuyo diye düşünüyorm benm olmadı mesela 2kat artış en fazla 3kata yakın artış oldu toplamda 4sefer test vermiştim ama iki kese ve kalp atışı duyduk

Beta dan ikiz gebelik çok anlaşılmıyor. 13.gün 214 tü değerim. 5+3 tek kese 6+2 de iki kese göründü. 3.gün çift embriyo transferi
İkiz gebelik betayla çok alakalı olmuyo diye düşünüyorm benm olmadı mesela 2kat artış en fazla 3kata yakın artış oldu toplamda 4sefer test vermiştim ama iki kese ve kalp atışı duyduk
Çok teşekkür ederim ikinizede

Canım doktora yazdım pruluton iğneyi tekrar vurdurdu kesilmezse sabaha kadar tekrar gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…