Canim benide eklermisin 21kasim
Bu 5.ayimiz olucak umutlar tukenmedi tukenmiycek rabbim nasip eder elbet..
MERHABA CANIM BENİ DE EKLER MİSİN LİSTEYE BAT 13 KASIMMerhaba annelik hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşlarım.
Ekim ayınıda kırmızıları görerek geçirmenin ardından bütün umudu kasım'a kalanlardanım bende. Reglimin ardından ovu testleriyle bu ay da yumurta takibi yapmayı planlıyorum.
Batlarınızı yazarsanız güzel bir listeyle keyifli bir totem yapmış oluruz
Topiğim bana ve katılacak tüm arkadaşlarıma uğur getirir inşallah.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, evlat hasretimizi hayırlısıyla en kısa zamanda dindirsin inşallah
BATLAR
ferishhh ........................... 21 Kasım
@esekaf ......................... 2 Kasım
@Lknrokan35 ............................ 8 Kasım
@Mavisareg ........................... 8 Kasım
mersinlikiz33 ......................... 9 Kasım
@Ay-19aysegul ...................... 9-10 Kasım
@kemanist ......................... 10 Kasım
@Askn89 ........................... 11 Kasım
@doruk90 .......................... 14 Kasım
@sensiz__asla123 ..................... 14 Kasım
@reme1988 ....................... 14 Kasım
@GorTuu ....................... 14 Kasım
@Crescent-hll .......................... 15Kasım
@Gamzemdwf ........................ 15 Kasım
@Beratnisa ...........................19 Kasım
@gizlibilgi ............................ 20 Kasım
@Paramedik92 .......................... 21 Kasım
Zehna67 ......................... 21 Kasım
@_Biyolog_D .......................... 22 Kasım
@Aynur5656 ....................... 27 Kasım
@mmavi_21 ...................... 27 Kasım
@Nurumcan94 ...................... 27 Kasım
benimde bat 2 kasım dün uyandığımda kahverengi akıntı gelmişti sonra hiçbirşey gelmedi bugunde gögüslerim patlıycak gibi hiç dokanamıyorum dehset acıyor bunlar hamilelik belirtisimi acaba
bat 2 kasım canım daha 2 gün var insaallah hamilelık isaretidir 1 yıdır istiyoruzAdetinizim kacinci gunu bugun? Sat tarihiniz ne zamandi? InsaAllah gebelik isretleridir sizinkiler.
bat 2 kasım canım daha 2 gün var insaallah hamilelık isaretidir 1 yıdır istiyoruz
benimde bat 2 kasım dün uyandığımda kahverengi akıntı gelmişti sonra hiçbirşey gelmedi bugunde gögüslerim patlıycak gibi hiç dokanamıyorum dehset acıyor bunlar hamilelik belirtisimi acaba
bat 2 kasım canım daha 2 gün var insaallah hamilelık isaretidir 1 yıdır istiyoruz
inşaallah cnım 2 gün daha var işteInsaAllah hamileliktir. hayirli haberlerinizi bekliyorum. ❤
çıkarmı yapsam bilemedim içinden bi ses yp diyor bi seste bu ayda yok yapma diyor 1 yıldır her ay test yapıyorum çünkü :)Belirtiler benziyo canım batına 2 gün kalmış zaten inşallah bebişin habercisidir bunlar, topiğimizin ilk bebiş haberi senden gelir inşallah, yarın ilk idrarınla test yapsan çıkar diye düşünüyorum
ben altı aydır kullanıyorum folik asit. doktorum üç ay sonra gebelik düşünüyoruz dediğimde tam zamanı başlayalım şimdi demişti. o zaman başladım. üç aydır da deniyoruz beklemedeyizHepiniz folik asit kullaniyor musunuz? Ben yeşil mercimek yesillik barbunya gibi folik asitce zengin gidalari sık yiyerek doğal yollardan almaya çalışıyorum ama yeterlimi bilmiyorum illa.hap olarak mi kullanmak gerektiğini. Bide soğan kürü incir kürü vs. Hicbirini yapmiyorum acaba vakit kaybetmemek icin hepsine baslasammi... Usengecim.sanirim biraz bu konularda ama vakit kaybetmek de istemiyorum
Cifte heyecan oldu ozamn hadi hayirli ugurlu olsunGünaydın canm. Ekledim bilerabbim sanada hayrlısını nasip etsin inşallah bu arada batlarımız aynı
çıkarmı yapsam bilemedim içinden bi ses yp diyor bi seste bu ayda yok yapma diyor 1 yıldır her ay test yapıyorum çünkü :)
ferishhh 18 kasım :) daha çok var bakalım bu ay olacak mı.. hepimiz güzel haberler yazarız inşallah bu ay buraya
Cifte heyecan oldu ozamn hadi hayirli ugurlu olsun
Bende varımmmm benimde eklermisin cnm .Benim dün adet günümde ama negatif tabikide geçikme yaşıyorum yinebu ayda olmadı kasım uğurlu gelir inşallah :)