❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Canim benide eklermisin 21kasim
Bu 5.ayimiz olucak umutlar tukenmedi tukenmiycek rabbim nasip eder elbet..

Günaydın canm. Ekledim bile rabbim sanada hayrlısını nasip etsin inşallah bu arada batlarımız aynı

MERHABA CANIM BENİ DE EKLER MİSİN LİSTEYE BAT 13 KASIM

bende varim bendeee gec kalmadim heralde dimi bat 22 kasim tedavi goruyoruz suan herkese bol sans insallah bu ay olucak kizlarrrr

Selam kizlar. ben azerbeycandan. googlede her defasinda bir soru aramama ragmen hep burasi çıktı karsima. Bugün bende araniza katilmaya karar verdim. 1 yili gecti evliyim. ilk 6 ay vaginismus oldum. son 6 aydir bebek calismalari suruyor. ama bi sonuc yok. doktorda oldum. her sey yolunda ama bebek de yok. benim bat tarihim 3 kasim. dun test yaptim sonuc negatifdi. ama yinede umudumu kaybetmedim. Allah hepimizi sevindirsin bu ay.

benimde bat 2 kasım dün uyandığımda kahverengi akıntı gelmişti sonra hiçbirşey gelmedi bugunde gögüslerim patlıycak gibi hiç dokanamıyorum dehset acıyor bunlar hamilelik belirtisimi acaba

benimde bat 2 kasım dün uyandığımda kahverengi akıntı gelmişti sonra hiçbirşey gelmedi bugunde gögüslerim patlıycak gibi hiç dokanamıyorum dehset acıyor bunlar hamilelik belirtisimi acaba

Adetinizim kacinci gunu bugun? Sat tarihiniz ne zamandi? InsaAllah gebelik isretleridir sizinkiler.

Belirtiler benziyo canım batına 2 gün kalmış zaten inşallah bebişin habercisidir bunlar, topiğimizin ilk bebiş haberi senden gelir inşallah, yarın ilk idrarınla test yapsan çıkar diye düşünüyorum

Belirtiler benziyo canım batına 2 gün kalmış zaten inşallah bebişin habercisidir bunlar, topiğimizin ilk bebiş haberi senden gelir inşallah, yarın ilk idrarınla test yapsan çıkar diye düşünüyorum
çıkarmı yapsam bilemedim içinden bi ses yp diyor bi seste bu ayda yok yapma diyor 1 yıldır her ay test yapıyorum çünkü :)

ben altı aydır kullanıyorum folik asit. doktorum üç ay sonra gebelik düşünüyoruz dediğimde tam zamanı başlayalım şimdi demişti. o zaman başladım. üç aydır da deniyoruz beklemedeyiz üç aydır da öyle kullanıyorum. ama bildiğim kadarıyla bir zararı yok. doktoruna sorup al bence sende canım.

çıkarmı yapsam bilemedim içinden bi ses yp diyor bi seste bu ayda yok yapma diyor 1 yıldır her ay test yapıyorum çünkü :)

İçinden nasıl geliyosa öyle yap ozaman canım ama ben olsam kesin dayanamaz yapardım

ferishhh 18 kasım :) daha çok var bakalım bu ay olacak mı.. hepimiz güzel haberler yazarız inşallah bu ay buraya

Hoşgeldin canım aminnnn inşallahhh

Cifte heyecan oldu ozamn hadi hayirli ugurlu olsun

Olsun inşallah canım çalışmalara devam

Bende varımmmm benimde eklermisin cnm .Benim dün adet günümde ama negatif tabikide geçikme yaşıyorum yine bu ayda olmadı kasım uğurlu gelir inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…