❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Bat ı 20 21 22 kasım olanlar.. Ovulasyon testine başladınız mı???:halay::halay::halay:
Bide saat kacta yapıyorsunuz mesela şimdi yapsam uygun mudur? Fazla sıvı tuketmedim bugün zaten.

Bat ı 20 21 22 kasım olanlar.. Ovulasyon testine başladınız mı???:halay::halay::halay:
Bide saat kacta yapıyorsunuz mesela şimdi yapsam uygun mudur? Fazla sıvı tuketmedim bugün zaten.

Benimde bat 21 canım ama başlamadım ben daha, sümüksü akıntıyı gördüğümde başlıcam geçen ay sümüksü akıntıdan sonraki gün koyuyu yakalamıştım o yüzden testler boşa gitmesin diye bu ay bekliyim dedim :21:

Benimde bat 21 canım ama başlamadım ben daha, sümüksü akıntıyı gördüğümde başlıcam geçen ay sümüksü akıntıdan sonraki gün koyuyu yakalamıştım o yüzden testler boşa gitmesin diye bu ay bekliyim dedim :21:
Anladm canim daha erken tabi ama benim ilk ayim testte. O yuzden nolur nolmaz kaçırmak istemedim. Birdahaki ay ona.göre gec yada erken.baslarim dedim. Yaptim zaten bi belirti yok henüz:)

Bende aranızda yeniyim bu ay ilk denememiz bebiş için bat 3 kasım dün gece mide bulantısı olunca gebelik testi yaptım 4 damla damlatın diyormuş testte ama ben 7 damla falan damlattım test negatifti adet gününü beklicem artık inşallah vardır bebiş

Bende aranızda yeniyim bu ay ilk denememiz bebiş için bat 3 kasım dün gece mide bulantısı olunca gebelik testi yaptım 4 damla damlatın diyormuş testte ama ben 7 damla falan damlattım test negatifti adet gününü beklicem artık inşallah vardır bebiş
Hayırlısı ınsallah hamilesindir ya bende bu gece sabaha kadar uyuyamadim karnımda değişik bir ağrı vardı adet sancı desem değil deşik bişey işte

son adet tarihim 18 ekim, bugünlerde yumurtlama günüm pazartesi gecesi sol kasığımda çok şiddetli ağrı hissettim kesin yumurtlamadır diye düşündüm. ancak pazartesi 12. gün oluyo ve ben 28-29 günde bir adet görüyorum. bugunde ağrım var (daha hafif ) yine sol kasığımda ve garip ama sol kasıgımın tam arkasında kalçamda :110: garip değilmi. şimdi pazartesimi yumurtladım yoksa bugunmu? okuduğum her yerde yumurtlama olduktan sona ağrı biter yazıyo. kafam karıştı resmen :KK42:

X