❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Kızlar yumurtlama gününde birden fazla ilişkiye girmek avantaj ya da dezavantaj yaratırmı. Bu 2. Ayin geçen ay çok umitliydim ama olması bu ay da gün aşırı yapmaya çalıştım bugün yumurtlama günüm ovulasyon testi de yaptım pozitif çıktı. Bir kez yaptık ama korkuyorum olmadıysa falan diye yataktan bile kalkamadım :işsiz: Dikkat etmem gereken bisey var mi ikinci kez yapmak doğru olur mu sizce
aynı gün değilde yarın tekrar değerlendirebilrsin

Kızlar yumurtlama gününde birden fazla ilişkiye girmek avantaj ya da dezavantaj yaratırmı. Bu 2. Ayin geçen ay çok umitliydim ama olması bu ay da gün aşırı yapmaya çalıştım bugün yumurtlama günüm ovulasyon testi de yaptım pozitif çıktı. Bir kez yaptık ama korkuyorum olmadıysa falan diye yataktan bile kalkamadım :işsiz: Dikkat etmem gereken bisey var mi ikinci kez yapmak doğru olur mu sizce

Canm ovude koyuyu bugün gördüysen yum günün yarındır büyük ihtimal, çizgi silikleştiğinde yum çatlıyor ve 24 saatlik süre başlıyor Diye biliyorum ben yani yarınıda değerlendirirsen iyi olur sanırım

Canm ovude koyuyu bugün gördüysen yum günün yarındır büyük ihtimal, çizgi silikleştiğinde yum çatlıyor ve 24 saatlik süre başlıyor Diye biliyorum ben yani yarınıda değerlendirirsen iyi olur sanırım
Nasıl yani canım tam anlayamadım pozitif olduğunda yumurtlamış olmuyormuyuz o_O Benim kafam karıştı iyice

Benim de 14 Kasım. Dün uzayan akıntıyı gördüm değerlendirdim. Ya nasip..

Ikimiz de kimyasal geçirmişiz ikimizin de bat lar aynı ikimiz de hamis oluruz inşallah bu ay :) benim klasik bel ağrılarım başladı.
İnsAllah cnm ya :)Benim 2 dusuk 1 kimyasal. Benimde su gibi akintim oluyor. Bazenn geldigini anliyorum. Ama usutmektendir o buyuk ihtimal ev zemin kat ve cok soguk:)

Merhaba kizlarr benim de bat 27 kasım hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hoş buldumm canımm klomene glıfor ınofolık 3lüaüne başladım bu ay yeni bebek istemeye başladık 3 4 ay oldu inşşalah hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla olur hepimizin:KK200:

Canim benide eklermisin 21kasim
Bu 5.ayimiz olucak umutlar tukenmedi tukenmiycek rabbim nasip eder elbet..

X