son adet tarihim 18 ekim, bugünlerde yumurtlama günüm pazartesi gecesi sol kasığımda çok şiddetli ağrı hissettim kesin yumurtlamadır diye düşündüm. ancak pazartesi 12. gün oluyo ve ben 28-29 günde bir adet görüyorum. bugunde ağrım var (daha hafif ) yine sol kasığımda ve garip ama sol kasıgımın tam arkasında kalçamdagarip değilmi. şimdi pazartesimi yumurtladım yoksa bugunmu? okuduğum her yerde yumurtlama olduktan sona ağrı biter yazıyo. kafam karıştı resmen
4 kasım bat tarihi şayet olmazsam ki inşallah kan tahlili ne zaman verirsem sağlıklı sonuç olur sizce??
bat geçtikten kaç gün sonra gerçek değer cıkar emin olabilmek adına acaba dememk için?10 günmü hep söylenen gibi
sık sık tahlil yaptırma imkanın yoksa bence biraz beklemelisin. önceki ay ben de acele ettim bişey çıkmadı ama sonra hep tedirgin oldum erken yaptırdım diye mi çıkmadı var mı yok mu. kafamda deli sorular. nitekim yokmuş4 kasım bat tarihi şayet olmazsam ki inşallah kan tahlili ne zaman verirsem sağlıklı sonuç olur sizce??
Aynı senin gibi bende yaşadım geçen ay hatta adet günümde 2 gün kanamam oldu dedim tamam üstüne görme olayı oldu tam 13 gün geçti tahlil sonucu kocaman negatif ne moralim bozulmuştu meğerse adet olmuşum 2 gün sürdü diye merak etmiştim ama 2 gün de normal adetten sayiliyomus bakalım umutlak kasım ayına insallahhhsık sık tahlil yaptırma imkanın yoksa bence biraz beklemelisin. önceki ay ben de acele ettim bişey çıkmadı ama sonra hep tedirgin oldum erken yaptırdım diye mi çıkmadı var mı yok mu. kafamda deli sorular. nitekim yokmuşbikaç gün bekle en azından çıksa da çıkmasa da kesin sonuç alırsın
ben de yaşadım aynısını battan tam beş gün önce iki gün boyunca lekelenme oldu sonra dayanılmaz bir ağrı kanama ama adetten farklıydı ve normalde 4 gün sürerken iki gün bile sürmedi tam olarak. ama boşa umutlanmışım moralim çok bozuldu. o yüzden bu ay bat geçmeden hiç bir şey yapmıycam. Allah nasip eder inşallah vakti gelince öğreniriz.Aynı senin gibi bende yaşadım geçen ay hatta adet günümde 2 gün kanamam oldu dedim tamam üstüne görme olayı oldu tam 13 gün geçti tahlil sonucu kocaman negatif ne moralim bozulmuştu meğerse adet olmuşum 2 gün sürdü diye merak etmiştim ama 2 gün de normal adetten sayiliyomus bakalım umutlak kasım ayına insallahhh
Allah duysun sesini inşallah dilediğin olur canmbenım bat ta 9-10 kasım ama bu ay olmayacam inşallahhhhhhh
o tarihlerde 4 haftalık hamiş olmayı diliyorum allahtan
Bende bu ay daha az takıntı yaptım inşallah herşey dilediğimiz gibi olurben de yaşadım aynısını battan tam beş gün önce iki gün boyunca lekelenme oldu sonra dayanılmaz bir ağrı kanama ama adetten farklıydı ve normalde 4 gün sürerken iki gün bile sürmedi tam olarak. ama boşa umutlanmışım moralim çok bozuldu. o yüzden bu ay bat geçmeden hiç bir şey yapmıycam. Allah nasip eder inşallah vakti gelince öğreniriz.
Yine erken hamilelik testi yaptım. Yine negatif
Merhabalar herkese,
Benim de bat 4 Kasım...Umudum var ile yok arası...Ovulasyon testi denedim bu ay ve degerlendirdim. Bugün gebelik testi yaptım idrarda sonuç negatif tabııOvulasyon ile hamilelik öğrenmeyi deniyorum bir yandan da, bakalım, düne göre ikinci çizgi daha kırmızıya yakın...Heyecanla bekliyorum ve sizin güzel haberlerinizi de
Etmiştim. Sol kasığım ağrıyor. Hafif bir şişlik var kasığımda. Arada belime ince bir sancı giriyor. Yorgun hissediyorum bunların hepsi Benim için belirtiydi. Şimdi kistlere baktım onlarda da bu belirti oluyormuş. Neye niyet neye kısmet. Ne yapalımYum gününü takip etmişmiydin canım belkide geç döllenme olmuştur, şimdiden üzülme
Sabah ilk idrarınla tekrar yapsana baya belli gibi :)
Bunlar bir tanesi hariç LH testi ama :)Sabah ilk idrarınla tekrar yapsana baya belli gibi :)