❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Yumurtluyorsun bence

Hic bu şekilde olmadı ama ilk defa genelde adete beş gün kala olur biseyler şüphelenmeye başladım göğüs damarlarim ilk defa bu kadar belirdi ve agriyo goguslerim

Tatlım inşallh ya bizimde altı ay geri de kaldı bu ay çok istiyoruz artık 14 kasım bat beni de eklersen sevinirim

Su an eşim yanımda yok ve dediğim gibi normalde beş gün kala olur belirti simdi on iki günden fazla var
Iliskiye girdgn gundn belirli bi sure gecmis olabilme ihtimali var mi?
Tabikide var Rabbim pl der olur varsa kanda cikar zatn iliskidn 14 gun snrada idrarda silikte olsa cikar bebisim insallah gnlndeki olsn

Iliskiye girdgn gundn belirli bi sure gecmis olabilme ihtimali var mi?
Tabikide var Rabbim pl der olur varsa kanda cikar zatn iliskidn 14 gun snrada idrarda silikte olsa cikar bebisim insallah gnlndeki olsn
İnşallah çok istiyorum ve olan şeylerden supheleniyorum ilişki geçeli 10 gün oldu belki geçti de

İnşallah çok istiyorum ve olan şeylerden supheleniyorum ilişki geçeli 10 gün oldu belki geçti de
Sen ne yap kardesim biliyon mu sali gunu yani 3 gun sonra fslan idrar testi yap bnce gecmis cunku ustundn 10 gun 3 4 gun sonrada 14 olur belki cikar ama en kesin sonucta kan bizede hbr ver cnm

Hepiniz folik asit kullaniyor musunuz? Ben yeşil mercimek yesillik barbunya gibi folik asitce zengin gidalari sık yiyerek doğal yollardan almaya çalışıyorum ama yeterlimi bilmiyorum illa.hap olarak mi kullanmak gerektiğini. Bide soğan kürü incir kürü vs. Hicbirini yapmiyorum acaba vakit kaybetmemek icin hepsine baslasammi... Usengecim.sanirim biraz bu konularda ama vakit kaybetmek de istemiyorum

M meyremasin
canım folik asit takviyesi baya önemli diye biliyorum ben, o yüzden düzenli alıyorum. Gıdalarla karşılamakta iyidir sanırım ama dr a danışmak daha doğru olur. Kürler konusundada hepsini bir arada kullanmak çok sakıncalı sanırım. Farklı etkilere sebep olabilirler. Bir bir sırayla yapsan daha iyi olur.

Teşekkür ederim canim. Ben dr a gitmeye useniyorum sanirim :)) birde bisey merak ediyorum. Eşleriniz hic kontrole gittiler mi? Nereye gidiliyor ve sperm testinden farkli seyler de yapiliyormu kontrol icin? Suan onu da ikna etme asamasindayim da. Neler yapildigini bilmedigi icin tereddut ediyor biraz.

O konuda hiç bilgim yok canım ne desem yalan olur, bilen bi arkadaş sorunu cevaplar sanırım. Ama sen bile üşenip gitmiyosan eşinide ikna etmen zor olabilir, ona önayak olman lazım diye düşünüyorum

O konuda hiç bilgim yok canım ne desem yalan olur, bilen bi arkadaş sorunu cevaplar sanırım. Ama sen bile üşenip gitmiyosan eşinide ikna etmen zor olabilir, ona önayak olman lazım diye düşünüyorum
Haklısın evet ama ozele gidecek pek durumum yok. Devlet de oturdgm yere cok.uzak ve randevular hep dolu. Her niyetlendigimde bir aksilik.cikti ya alamadim ya bulamadim.. Iskence geliyor hastanelerde surunmek. Ama mecbur gitmek.lazim tabi.

Haklısın evet ama ozele gidecek pek durumum yok. Devlet de oturdgm yere cok.uzak ve randevular hep dolu. Her niyetlendigimde bir aksilik.cikti ya alamadim ya bulamadim.. Iskence geliyor hastanelerde surunmek. Ama mecbur gitmek.lazim tabi.
Canim önce kadın doğuma gideceksiniz sana bakacaklar yumurtalarına hormon testine rahim filmine vs. eşinede kadın doğumcu sperm testi isteyecek eğer zaten sayısında hareketliliğinde sorun görürse üroloji veya başka doktorlara zaten yönlendirir

Canım hoşgeldin aramıza, senin batına çok az kalmış varmı belirtiler falan yum günlerini değerlendirmişmiydin ?
Değerlendirdim. Belirtiler var ama 25 ekimde beta hcg bakıldı rutin kontrolümde negatifti. O kafamı çok karıştırıyor

Değerlendirdim. Belirtiler var ama 25 ekimde beta hcg bakıldı rutin kontrolümde negatifti. O kafamı çok karıştırıyor

Belli olmaz bence canım bata 8 gün kala biraz erken gibi geldi bana yinede hayrlısı olsun inşallah vardır bebişin

Kızlar yumurtlama gününde birden fazla ilişkiye girmek avantaj ya da dezavantaj yaratırmı. Bu 2. Ayin geçen ay çok umitliydim ama olması bu ay da gün aşırı yapmaya çalıştım bugün yumurtlama günüm ovulasyon testi de yaptım pozitif çıktı. Bir kez yaptık ama korkuyorum olmadıysa falan diye yataktan bile kalkamadım Dikkat etmem gereken bisey var mi ikinci kez yapmak doğru olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…