Evet cnm biliyorum ama napim genelde yazayım dedim :)Canım gecikmen geçmeden belli olmazki yeni batın
Bat ı 20 21 22 kasım olanlar.. Ovulasyon testine başladınız mı???
Bide saat kacta yapıyorsunuz mesela şimdi yapsam uygun mudur? Fazla sıvı tuketmedim bugün zaten.
Anladm canim daha erken tabi ama benim ilk ayim testte. O yuzden nolur nolmaz kaçırmak istemedim. Birdahaki ay ona.göre gec yada erken.baslarim dedim. Yaptim zaten bi belirti yok henüz:)Benimde bat 21 canım ama başlamadım ben daha, sümüksü akıntıyı gördüğümde başlıcam geçen ay sümüksü akıntıdan sonraki gün koyuyu yakalamıştım o yüzden testler boşa gitmesin diye bu ay bekliyim dedim
Hayırlısı ınsallah hamilesindir ya bende bu gece sabaha kadar uyuyamadim karnımda değişik bir ağrı vardı adet sancı desem değil deşik bişey işteBende aranızda yeniyim bu ay ilk denememiz bebiş için bat 3 kasım dün gece mide bulantısı olunca gebelik testi yaptım 4 damla damlatın diyormuş testte ama ben 7 damla falan damlattım test negatifti adet gününü beklicem artık inşallah vardır bebiş
Şişlik değilde sanki adet olacakmısım gibi ama tam olarak adet sancısı da değil uyutmadi beni ama belki usuttum .Benimde karnımda bi şişlik var gibi
Hayırlısı ınsallah hamilesindir ya bende bu gece sabaha kadar uyuyamadim karnımda değişik bir ağrı vardı adet sancı desem değil deşik bişey işte
Benimde karnımda bi şişlik var gibi
gunaydin herkese bol bebisli saglik li mutlu bi ay olsun kasim insallah hepimize
Aminnnnnnnnnnnnn inşallahgunaydin herkese bol bebisli saglik li mutlu bi ay olsun kasim insallah hepimize
Sağol canim evet bayagi soğudu havalar bakalim.kasim ayı hepimize uğur getirsin inşallah bebislerimiz bu ay gelirAman dikkat edin canlar, havalar iyice soğudu kış geldiüşütüp hasta olmayın
Her konuya ekliyorum batımı. Bakalım ne olacak :) bu arada bat 7 kasım