❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

B busra_brt canım var mi gelen giden Benim geçikmenin İkinci günü bel ağrım dışında Hiçbir şey yok sarı beyaz arası akıttım var Sadece

bende hafta hafta kontrole gidiyorum kalp atışı başlamış ama daha duyamadık sinyalleri belli haftaya duyulurmuş inşallah yalnız canımı sıkan bi durum var eşim aşağıdaymış yani bebek rahim ağzına yakın biyerdeymiş ama 24. haftaya kadar yukarıçıkar diyor internette ama bakalım inşallah yükselir bi sorun çıkmaz ferishhh yaa

Kizlar sanirim benim de bu ay olmadi cunku kasiklarim agrimaya basladi,herzamanki adet oncesi agri tipik..nasip degilmiss demekki

Sıkma canını tatlım bol bol dua et bence normal şeyler bunlar. Gebelik uzun bi süreç kimbilir daha neler duyar yaşarız. Rabbim herşeyin en iyisini hayrlısını nasip etsin. Yoksa herşeyi kafaya takarsak yandık, ızdırap olur 9ay. İyi düşün iyi olsun

Kizlar sanirim benim de bu ay olmadi cunku kasiklarim agrimaya basladi,herzamanki adet oncesi agri tipik..nasip degilmiss demekki
Du bakalım canım kırmızıları görmeden konuşmayalım bence. Normalde gebeliktede regl ağrısı oluyor. Benmde regl günlerim hep ağrıdı daha bugün geçti biraz biraz. Hayrlısı hakkında inşallah

Canim nasilsin
Bisey sorcam sende hic akinti oluyor mu
Bende 2 sabahtir sadece bi kez beyaz agirlikli ama kahverengi sayilmayan bi bulanik renkte akinti geldi.
Bende adetten once gelir bu normalde .
Cok korkuyorum bisey olmasindan ama onun haricinde baska hic gelmedi.
Hani implantasyon da diyemem coktan olmustur o
Yarin sabah doktora gidicem kese gorunur insallah dua edin bana lutfen

ağzına sağlık kız ferishhh aynen dediğin gibi her kafadan bir ses bebeğimize konsantre olalım biz

İyi aksamlar kizlar bugun adetimin 5.gunu hala gelen giden yok.Hic testte yapmadim adet olurum diye.hatta sabah oldum olcam gibi agri vardi ama gelmedi bise.Bazen diyorum var galiba hamilelik bazende hic bisey hissedemiyorum.Bekliyorum bakalim hayirlisi olsun insallah hakkimizda.

Canım sıkma canını oluyo bendede değişik renkte akıntılar. Bazen bembeyaz bazen sarımtırak. İçini ferah tut sen. İnşallahta görürsün bebişini. Haber et bizede

günaydın kızlaaaar :)
artık son 6 gün geçmek bilmiyor ama ben pazar günü sabahtan test yapayım diyorum bata2 gün kala belki çıkar inşallah...
çıkmazsa da umutsuz olmalımıyım??

günaydın kızlaaaar :)
artık son 6 gün geçmek bilmiyor ama ben pazar günü sabahtan test yapayım diyorum bata2 gün kala belki çıkar inşallah...
çıkmazsa da umutsuz olmalımıyım??
Canım yap tabi içinden öle geliyosa. Ama yum gününü biliyosan bu durum her türlü değişir. Ama yum gününü bilmiyosan eğer, evet çıkmazsa umutsuz olma belkide çok geç yumurtlamış olma ihtimalin olabilir.

CANIM yumurtlamayı akıntı ile takip ettim 15 kasımdaydı oda 12 gün geçmiş olacak sence çıkar mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…