- 22 Ekim 2016
- 195
- 270
- 36
Ayyy cok sevindmmmm canm hayirli ugurlu olsunnn insallahhhBende hamisim ☺☺☺
bende hafta hafta kontrole gidiyorum kalp atışı başlamış ama daha duyamadık sinyalleri belli haftaya duyulurmuş inşallah yalnız canımı sıkan bi durum var eşim aşağıdaymış yani bebek rahim ağzına yakın biyerdeymiş ama 24. haftaya kadar yukarıçıkar diyor internette ama bakalım inşallah yükselir bi sorun çıkmazEvet canım çok şükür tuttu bu ay 1 hafta önce öğrendim. Dr 4 gün sonraya keseyi görmek için çağırdı şimdi merakla onu bekliyorum. Hayırlısıyla gelişimi devam eder inşallah. Sen naptın canım kalp atışını falan duyabildinizmi
Kizlar sanirim benim de bu ay olmadi cunku kasiklarim agrimaya basladi,herzamanki adet oncesi agri tipik..nasip degilmiss demekkiEvet kizlar benim de bat bugundu am henuz gelen giden yok .. 2 gun daha bekleyecegim ama cunku sarkma olabiliyor benim 1-2 gun ondan dolayi..henuz karin agrim yok.. dun ve gecen gun cok az kahverengi akinti oldu o kadar.. goguslerim hala bomba gibi.. kismet bakalim kizlarr.. rabbim isteyen herkese nasip etsinn
Sıkma canını tatlım bol bol dua et bence normal şeyler bunlar. Gebelik uzun bi süreç kimbilir daha neler duyar yaşarız. Rabbim herşeyin en iyisini hayrlısını nasip etsin. Yoksa herşeyi kafaya takarsak yandık, ızdırap olur 9ay. İyi düşün iyi olsunbende hafta hafta kontrole gidiyorum kalp atışı başlamış ama daha duyamadık sinyalleri belli haftaya duyulurmuş inşallah yalnız canımı sıkan bi durum var eşim aşağıdaymış yani bebek rahim ağzına yakın biyerdeymiş ama 24. haftaya kadar yukarıçıkar diyor internette ama bakalım inşallah yükselir bi sorun çıkmazferishhh yaa
Du bakalım canım kırmızıları görmeden konuşmayalım bence. Normalde gebeliktede regl ağrısı oluyor. Benmde regl günlerim hep ağrıdı daha bugün geçti biraz biraz. Hayrlısı hakkında inşallahKizlar sanirim benim de bu ay olmadi cunku kasiklarim agrimaya basladi,herzamanki adet oncesi agri tipik..nasip degilmiss demekki
Canim nasilsinEvet canım çok şükür tuttu bu ay 1 hafta önce öğrendim. Dr 4 gün sonraya keseyi görmek için çağırdı şimdi merakla onu bekliyorum. Hayırlısıyla gelişimi devam eder inşallah. Sen naptın canım kalp atışını falan duyabildinizmi
Testim gelmedi bugn elime bulundum ilçenin şubesine gelmis gözüküyor ama getirmedilerYaptın mı test? Var mı güzel haber?
ağzına sağlık kızSıkma canını tatlım bol bol dua et bence normal şeyler bunlar. Gebelik uzun bi süreç kimbilir daha neler duyar yaşarız. Rabbim herşeyin en iyisini hayrlısını nasip etsin. Yoksa herşeyi kafaya takarsak yandık, ızdırap olur 9ay. İyi düşün iyi olsun
Canım sıkma canını oluyo bendede değişik renkte akıntılar. Bazen bembeyaz bazen sarımtırak. İçini ferah tut sen. İnşallahta görürsün bebişini. Haber et bizedeCanim nasilsin
Bisey sorcam sende hic akinti oluyor mu
Bende 2 sabahtir sadece bi kez beyaz agirlikli ama kahverengi sayilmayan bi bulanik renkte akinti geldi.
Bende adetten once gelir bu normalde .
Cok korkuyorum bisey olmasindan ama onun haricinde baska hic gelmedi.
Hani implantasyon da diyemem coktan olmustur o
Yarin sabah doktora gidicem kese gorunur insallah dua edin bana lutfen
Canım yap tabi içinden öle geliyosa. Ama yum gününü biliyosan bu durum her türlü değişir. Ama yum gününü bilmiyosan eğer, evet çıkmazsa umutsuz olma belkide çok geç yumurtlamış olma ihtimalin olabilir.günaydın kızlaaaar :)
artık son 6 gün geçmek bilmiyor ama ben pazar günü sabahtan test yapayım diyorum bata2 gün kala belki çıkar inşallah...
çıkmazsa da umutsuz olmalımıyım??
Canım ben regl oldum hatta bugün 6. günüm. Erken geldi maalesef. İlk deneme başarısız :)
Canım yap tabi içinden öle geliyosa. Ama yum gününü biliyosan bu durum her türlü değişir. Ama yum gününü bilmiyosan eğer, evet çıkmazsa umutsuz olma belkide çok geç yumurtlamış olma ihtimalin olabilir.
Canım bende sabah test yaptım negatif Zaten ağrılarım da başladı bu ay da olmadı ne yazik ki hayaller suya düştü
12-13 gün çıkması için yeterli canım. İnşallah tutunmuştur bebişinCANIM yumurtlamayı akıntı ile takip ettim 15 kasımdaydı oda 12 gün geçmiş olacak sence çıkar mı ki?