❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

ben oldu gene adet. bu ayda olmadi. her ay ayni yikim. umudum hevesım bıtıyor artık yoruldum. askıya aldım artık bebek ısını doktordan ılaclardan herseyden bıktım artık. bı sure doktorada gıtmıycez hıc bır sey yapmöıycaz bu konuda aksam oyle bı karar aldık esımle. hala bekleyen herkese sabır ve umut dılıyorum kızlar. ben bıttım artık dengem altust oldu aksam cok agladım ben hıc anne olamıcam heralde dıye. yapıcak bısım yok artık Allah buyuk verdıgınede vermedıgenede cok sukur vardır bı bıldıgı.
herkese basarılar ınsallah en kısa zamanda gelır bebıslerınız.

Canım sıkma canını oluyo bendede değişik renkte akıntılar. Bazen bembeyaz bazen sarımtırak. İçini ferah tut sen. İnşallahta görürsün bebişini. Haber et bizede :emir_bebek:
Bugun gittim canim doktora. Beta hcg 800 lerde flndir ultrasonda gozukmez ama yinede bakalim dedi. Daha kese olusmamis ama olmak uzere. 1-2 gune kesin gorunur dedi .haftaya cagirdi kontrole. Hersey yolundaymis Allaha sukurler olsun

Kızlarrr iyi akşamlar :) bi sorum olacak . Hani dün kanda gebelik baktırmıştım negatif çıkmıştı ya . Bu akşam pembe leke geliyor adet öncesi hiç böyle lekelenmem olmazdı , koyu kahve keke gelirdi hep , bu pürüzsüz ve pembe renkte . Acaba yerleşme kanaması olabilir mi ne dersiniz ???

günaydın kızlaaaar :)
artık son 6 gün geçmek bilmiyor ama ben pazar günü sabahtan test yapayım diyorum bata2 gün kala belki çıkar inşallah...
çıkmazsa da umutsuz olmalımıyım??
Can'ım bence de istersen yap ama yumurtlama gününe göre değişir :) benim bat 24 kasımdı dün kan testi yaptırdım negatif çıktı bugun de pembe lekelenmem başladı .. Acaba adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması filan mı bilemedim . Pembe akıntım hiç olmadı şuana kadar bakalım :)

Kızlarrr iyi akşamlar :) bi sorum olacak . Hani dün kanda gebelik baktırmıştım negatif çıkmıştı ya . Bu akşam pembe leke geliyor adet öncesi hiç böyle lekelenmem olmazdı , koyu kahve keke gelirdi hep , bu pürüzsüz ve pembe renkte . Acaba yerleşme kanaması olabilir mi ne dersiniz ???
Bende de aynı durum var bu sabah peçeteye pembe bir leke geldi sonra hiçbirşey gelmedi ama test de yapmıştm negatif.. bence yarına sökülür adetimiz hiç umudum yok kendi adıma en azından :KK43:

Hamişlerrr benim içinde dua edin lütfen :dua: Bat 5 kasım eylülde kimyasal gebeliğim olmuştu bu ayı çok güzel değerlendirdim :olamaz: Bata 10 gün var fakat bende belirtilerde var kasıklarım ara ara ağrıyor ve göğüslerim acıyor :KK16: Sizce durumum nedir :KK17:

9unda çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra çatlıyor yani 10 uydu diyebilriz
anladım canım , benim de tahminen 11-12 si filandı yumurtlama günüm. dün öğleden beri pembe damla damla akıntı geliyor çok az, bu sabah da kasık ağrısı vardı dedim adet oldum heralde ama birşey yok

Hamişlerrr benim içinde dua edin lütfen :dua: Bat 5 kasım eylülde kimyasal gebeliğim olmuştu bu ayı çok güzel değerlendirdim :olamaz: Bata 10 gün var fakat bende belirtilerde var kasıklarım ara ara ağrıyor ve göğüslerim acıyor :KK16: Sizce durumum nedir :KK17:
canım erken belirti olabilir mi :KK66:inşallah öyledir. benim de bat bugundu ,dünden beri pembe lekelenmem oluyor adet olmadım daha bakalım , inşallah güzel haberler alırız :KK66:

CANİM BİRSEYSORUCAM.BENİM ADETİME 2GUN KALDİ.TEST YAPTİM.SİLİKCİKTİ.BAKARMİSİN SENCE GEBELİK VARMİ? :)
P_20161123_174636.jpg

X