- 10 Kasım 2016
- 48
- 31
- 34
12-13 gün çıkması için yeterli canım. İnşallah tutunmuştur bebişin
inş canım ya hamilenin duası kabul olur dua et bize pazartesi hayırlı haberi vereyim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12-13 gün çıkması için yeterli canım. İnşallah tutunmuştur bebişin
Bugun gittim canim doktora. Beta hcg 800 lerde flndir ultrasonda gozukmez ama yinede bakalim dedi. Daha kese olusmamis ama olmak uzere. 1-2 gune kesin gorunur dedi .haftaya cagirdi kontrole. Hersey yolundaymis Allaha sukurler olsunCanım sıkma canını oluyo bendede değişik renkte akıntılar. Bazen bembeyaz bazen sarımtırak. İçini ferah tut sen. İnşallahta görürsün bebişini. Haber et bizede
Oncelikle hayirli olsun tebrik ederim :)beeen :) bhgc141 çıktı sizce kaç haftalık ?
Canım bende sabah test yaptım negatif Zaten ağrılarım da başladı bu ay da olmadı ne yazik ki hayaller suya düştü
Yok olmadım canım yumurtlama takibide yapmadım ama erken gebelikte çıkmazmıydı kiYumurtlama gününü takip ettin mi belki geç döllenme olur regl oldun mu ki ?
Can'ım bence de istersen yap ama yumurtlama gününe göre değişir :) benim bat 24 kasımdı dün kan testi yaptırdım negatif çıktı bugun de pembe lekelenmem başladı .. Acaba adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması filan mı bilemedim . Pembe akıntım hiç olmadı şuana kadar bakalım :)günaydın kızlaaaar :)
artık son 6 gün geçmek bilmiyor ama ben pazar günü sabahtan test yapayım diyorum bata2 gün kala belki çıkar inşallah...
çıkmazsa da umutsuz olmalımıyım??
YokYok olmadım canım yumurtlama takibide yapmadım ama erken gebelikte çıkmazmıydı ki
Bende de aynı durum var bu sabah peçeteye pembe bir leke geldi sonra hiçbirşey gelmedi ama test de yapmıştm negatif.. bence yarına sökülür adetimiz hiç umudum yok kendi adıma en azındanKızlarrr iyi akşamlar :) bi sorum olacak . Hani dün kanda gebelik baktırmıştım negatif çıkmıştı ya . Bu akşam pembe leke geliyor adet öncesi hiç böyle lekelenmem olmazdı , koyu kahve keke gelirdi hep , bu pürüzsüz ve pembe renkte . Acaba yerleşme kanaması olabilir mi ne dersiniz ???
Senin yumurtlama günün ne zamandı Can'ım ?Bende de aynı durum var bu sabah peçeteye pembe bir leke geldi sonra hiçbirşey gelmedi ama test de yapmıştm negatif.. bence yarına sökülür adetimiz hiç umudum yok kendi adıma en azından
9unda çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra çatlıyor yani 10 uydu diyebilrizSenin yumurtlama günün ne zamandı Can'ım ?
anladım canım , benim de tahminen 11-12 si filandı yumurtlama günüm. dün öğleden beri pembe damla damla akıntı geliyor çok az, bu sabah da kasık ağrısı vardı dedim adet oldum heralde ama birşey yok9unda çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra çatlıyor yani 10 uydu diyebilriz
canım erken belirti olabilir mi inşallah öyledir. benim de bat bugundu ,dünden beri pembe lekelenmem oluyor adet olmadım daha bakalım , inşallah güzel haberler alırızHamişlerrr benim içinde dua edin lütfen Bat 5 kasım eylülde kimyasal gebeliğim olmuştu bu ayı çok güzel değerlendirdim Bata 10 gün var fakat bende belirtilerde var kasıklarım ara ara ağrıyor ve göğüslerim acıyor Sizce durumum nedir
Bi forumda daha varim ama burayada gelmek istyrm bat 19 kasim cnm eklersn
CANİM BİRSEYSORUCAM.BENİM ADETİME 2GUN KALDİ.TEST YAPTİM.SİLİKCİKTİ.BAKARMİSİN SENCE GEBELİK VARMİ? :)
Canım hayrlı olsun var bi çizgi kan ver daha kesin sonuç alırsın gözün aydın