Canım 30. gün derken sanırım sat tan sonraki 30. gün anladım ben. Eğer öyleyse değerin gayet güzel bnce. Herkeste rakamlar uyuşmuyo zaten. Bnde 24.gün baktrdığımda 51 di. Güzelce katlanmaya devam eder inşallah içini ferah tut senBu aksam ilk kan testimi yaptirdim
190,30 cikti bugun 30.günüm iyi mi acaba degerim
Ikinci testi sali sabah yapicam
Canım üzerinde yazıyomu göremedim gebelik testimi bu bide markası ne. Eğer öyleyse silikte olsa bi çizgi var, görüyorum bende. Hayrlı olsun inşallah. Yarın bi kan testiyle tasdikle mutlaka gözünaydınnnnnEki Görüntüle 1914036
Kızlar gebelik olabilir mi sizce bi bakabilir misiniz?
Canım üzerinde yazıyomu göremedim gebelik testimi bu bide markası ne. Eğer öyleyse silikte olsa bi çizgi var, görüyorum bende. Hayrlı olsun inşallah. Yarın bi kan testiyle tasdikle mutlaka gözünaydınnnnn
Miratech markası .ya mümkün olabilir mi , test bozulmuştur dimi.; (Yaaaaa cok heycanlıyım ama şöyle bi durum var. Kusura bakmayın pek anlamiyorum, bat a 14 gun var ya. Testi dfun yaptım atamadım iste. Gidip gelip bakıyorum hç silik de olsa çıkmazdı.
Canım bata 14 gün kala böle bişiy çıkması imkansız. Büyük ihtimalle şu yanlış pozitif gösteren testlerden biridir buda. Hemde dün yaptım diosun. Bnde yeni yaptığın bi test sanmıştım. Bata 14 gün var demek yumurtlama günleri demek. Bnce sen bu günleri boş geçme mutlaka değerlendir. Daha regline 2 hafta varken neden böyle bi test yapma gereği duydun?Yaaaaa cok heycanlıyım ama şöyle bi durum var. Kusura bakmayın pek anlamiyorum, bat a 14 gun var ya. Testi dfun yaptım atamadım iste. Gidip gelip bakıyorum hç silik de olsa çıkmazdı.
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahTesti aldimmmm
Ve sonuç pozitif
Allah butun isteyenlere nasip etsin ummadigim bir aydi bu ay.
Herkes bu mutluluğu tatsin insallah .
Evet canim son adet tarihinden itibaren 30.gunumdu dun.Canım 30. gün derken sanırım sat tan sonraki 30. gün anladım ben. Eğer öyleyse değerin gayet güzel bnce. Herkeste rakamlar uyuşmuyo zaten. Bnde 24.gün baktrdığımda 51 di. Güzelce katlanmaya devam eder inşallah içini ferah tut sen
bayadır düzenlydim yani anlamadım niye böle oldu bugun benimde 11.günüm hala olamadım olcak gibide hissetmiyorum11. GÜNÜ Adet kesintisinin sonuç negatif
Günaydınlar herkese...Merhaba annelik hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşlarım.
Ekim ayınıda kırmızıları görerek geçirmenin ardından bütün umudu kasım'a kalanlardanım bende. Reglimin ardından ovu testleriyle bu ay da yumurta takibi yapmayı planlıyorum.
Batlarınızı yazarsanız güzel bir listeyle keyifli bir totem yapmış oluruz
Topiğim bana ve katılacak tüm arkadaşlarıma uğur getirir inşallah.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, evlat hasretimizi hayırlısıyla en kısa zamanda dindirsin inşallah
HAMİŞLER
ferishhh
@Krizantem cicegi
@nisanyagmuru86
@Esmahan38
@medgic26
@beyazyalan
@Calimero88
@gri penguen
Zehna67
@Yagiz kaganim
minigimmm
@gizlibilgi ............................ 20 Kasım
BATLAR
Beybi24 ........................ 20 Kasım
T tugsem_10 ...................... 21 Kasım
Mrsbicak ....................... 21 Kasım
P pinkglove ....................... 21 Kasım
Paramedik92 .......................... 21 Kasım
@papatya8884 ........................ 22 Kasım
@SUDESUDE09 ....................... 22 Kasım
@_Biyolog_D .......................... 22 Kasım
@celine20 ......................... 23 Kasım
@okeanoss00 ........................... 23 Kasım
@mmavi_21 .......................... 26 Kasım
@Berinay X .......................... 27 Kasım
@Zanamm174 ......................... 27 Kasım
@Aynur5656 ....................... 27 Kasım
@mmavi_21 ...................... 27 Kasım
@Nurumcan94 ...................... 27 Kasım
@SiLentLyy ..................... 29 Kasım
@Goforlife ...................... 29 Kasım
@Elif Dua ....................... 30 Kasım
@pnr26 ....................... 30 Kasım
@Kelebeklibride ...................... 30 Kasım
Canım benim bat 30 Kasım oldu geç yumurtladım çünküBeybi24
@gizlibilgi
T tugsem_10
Mrsbicak
P pinkglove
Paramedik92
Kızlar günaydın hepinize
Nasılsınız ? Varmı güzel haberleri olan bize ?
İnşallah gelen giden yoktur
Tmm canım inşallah döllenmiştir yumuşun hadi hayrlısıCanım benim bat 30 Kasım oldu geç yumurtladım çünkü
İniallah kuzum dua et hamile duası kabul olurmuş inşallah olmuşturTmm canım inşallah döllenmiştir yumuşun hadi hayrlısı
ben 18 kasımda adet oldum canım beni çıkarabilirsinBeybi24
@gizlibilgi
T tugsem_10
Mrsbicak
P pinkglove
Paramedik92
Kızlar günaydın hepinize
Nasılsınız ? Varmı güzel haberleri olan bize ?
İnşallah gelen giden yoktur
Benim de çarşamba belli olacakTmm canım inşallah döllenmiştir yumuşun hadi hayrlısı