❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Bu aksam ilk kan testimi yaptirdim
190,30 cikti bugun 30.günüm iyi mi acaba degerim
Ikinci testi sali sabah yapicam
Canım 30. gün derken sanırım sat tan sonraki 30. gün anladım ben. Eğer öyleyse değerin gayet güzel bnce. Herkeste rakamlar uyuşmuyo zaten. Bnde 24.gün baktrdığımda 51 di. Güzelce katlanmaya devam eder inşallah içini ferah tut sen

Yaaaaa cok heycanlıyım ama şöyle bi durum var. Kusura bakmayın pek anlamiyorum, bat a 14 gun var ya. Testi dfun yaptım atamadım iste. Gidip gelip bakıyorum hç silik de olsa çıkmazdı.

Yaaaaa cok heycanlıyım ama şöyle bi durum var. Kusura bakmayın pek anlamiyorum, bat a 14 gun var ya. Testi dfun yaptım atamadım iste. Gidip gelip bakıyorum hç silik de olsa çıkmazdı.
Miratech markası .ya mümkün olabilir mi , test bozulmuştur dimi.; (

Canım bata 14 gün kala böle bişiy çıkması imkansız. Büyük ihtimalle şu yanlış pozitif gösteren testlerden biridir buda. Hemde dün yaptım diosun. Bnde yeni yaptığın bi test sanmıştım. Bata 14 gün var demek yumurtlama günleri demek. Bnce sen bu günleri boş geçme mutlaka değerlendir. Daha regline 2 hafta varken neden böyle bi test yapma gereği duydun?

Sabredemedim haklısın. İlk defa gorunce boyle bişy heyecanlandım birden. Hayırlısı artık.

Evet canim son adet tarihinden itibaren 30.gunumdu dun.
Gecen yil kimyasal oldugunda 36.gunumde 127 lerden düşüşe gecmisti. Bu yil daha iyi

Beni hiç yanıltmayacak bu kırmızılar Doktorun verdiği 3 aylık sürenin ikisi geçti. Eşimlede ayrıyız sadece hafta sonları İle nasıl olacak bu iş bilmiyorum. Hayırlısı demekten ötesi gelmiyor elimden

Kizlar şuna inaninki öbur ay dehset sitres yaptim buayda hic sitres yapmadim amann dedim olursa olur dedim ve sonuc pozitif demem oki insan ummadigi anda kaliyor hic beklemiyodum yaa yine diyodum bosa test almaya gidiyorum hatta testti yaptim varsa hemen yaniyo yaa bende 1dk sonra belli oldu cizgi az kaldi yokdiye cope atiyodum :)
Adete 7gun kala ogrendim hafif bi cizgi vardi ve oyleden sonra yapilan idrardi allah herkeze nasip etsin bu duyguyu sonra adete 5gun kala kan sonucum 85.6idi ben erken yumurtladim sanirim yoksa bukadar erken cikmazdi..

Günaydınlar herkese... ferishhh ne güzel demişsin topiğim herkese uğurlu gelir belki diye.inşaALLAH canım.bende beklemedeyim.2 ay önce miyom ameliyatı oldum ve korunmayın başlayın dedi bu ay doktor.miyomsuz ilk ayımız bakalım 28 kasım batım benim.çok mücadele verdim.eminim benim gibi ve benden daha fazla mücadele veren arkadaşlarım var.Rabbim hepimize nasip etsin o güzel melekleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…