Kuzum ben bu ay çok erken adet oldum 7 kasımda oldum doktora gittim tahlil ultrasonda bir şey yok dedi sorunda yok dedi doktor yumurtlama gününde çağırdı yumurtama bakcak mis haftaya gidicem isteBeybi24
M meyremasin
@tugsem_10
@Mrsbicak
@pinkglove
@Paramedik92
Kızlar günaydın hepinize
Nasılsınız ? Varmı güzel haberleri olan bize ?
İnşallah gelen giden yoktur
Canım sabah ilk idrar daha konsantre olduğu için daha net çıkar. Diğerinde daha silik. İnşallah bebeğin seninledir :)Yarın yumurtam çatlayalı 14. Gün merakla bekliyorum erken gebelik testi aldım bugn netten gelene kadar olmazsam hemen yapıcam erken gebelik testinde sabah ilk idrarla ya da aksam yapmak fark edermi
Maalesef bende kırmızı kartı yedimBeybi24
M meyremasin
@tugsem_10
@Mrsbicak
@pinkglove
@Paramedik92
Kızlar günaydın hepinize
Nasılsınız ? Varmı güzel haberleri olan bize ?
İnşallah gelen giden yoktur
Evet canım çok şükür tuttu bu ay 1 hafta önce öğrendim. Dr 4 gün sonraya keseyi görmek için çağırdı şimdi merakla onu bekliyorum. Hayırlısıyla gelişimi devam eder inşallah. Sen naptın canım kalp atışını falan duyabildinizmiferishhh canım hamile misin seni merak ettim ben , epeydir uğrayamadım sınavlarım vardı durumun ne napıyosun
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı tüm bekleyenlerin olsun inşallah canım.kızlar bata 5 gun var sırtım belim dünden beri feci ağrıyor bugün test yaptm silik çıktı inanamadim hemde 3 tl lik testten. Öğlen kan testi yaptirdim ve poztf beta hcg 16.25
Yaptın mı test? Var mı güzel haber?Yarın yumurtam çatlayalı 14. Gün merakla bekliyorum erken gebelik testi aldım bugn netten gelene kadar olmazsam hemen yapıcam erken gebelik testinde sabah ilk idrarla ya da aksam yapmak fark edermi