❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Yarın yumurtam çatlayalı 14. Gün merakla bekliyorum erken gebelik testi aldım bugn netten gelene kadar olmazsam hemen yapıcam erken gebelik testinde sabah ilk idrarla ya da aksam yapmak fark edermi

Yok canim farketmiyo ama 2 gün öncesi ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bnce hiç parani harcama onlara bu ucuz testler daha hassas onlardan bn ondan yaptım hemen çıktı bugün benm ymurtlamadan snra 10.gunum

Yarın yumurtam çatlayalı 14. Gün merakla bekliyorum erken gebelik testi aldım bugn netten gelene kadar olmazsam hemen yapıcam erken gebelik testinde sabah ilk idrarla ya da aksam yapmak fark edermi
Canım sabah ilk idrar daha konsantre olduğu için daha net çıkar. Diğerinde daha silik. İnşallah bebeğin seninledir :)

ferishhh ferishhh canım hamile misin seni merak ettim ben , epeydir uğrayamadım sınavlarım vardı durumun ne napıyosun :nazar:
Evet canım çok şükür tuttu bu ay 1 hafta önce öğrendim. Dr 4 gün sonraya keseyi görmek için çağırdı şimdi merakla onu bekliyorum. Hayırlısıyla gelişimi devam eder inşallah. Sen naptın canım kalp atışını falan duyabildinizmi

:anneadayı: kızlar bata 5 gun var sırtım belim dünden beri feci ağrıyor bugün test yaptm silik çıktı inanamadim hemde 3 tl lik testten. Öğlen kan testi yaptirdim ve poztf beta hcg 16.25
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı tüm bekleyenlerin olsun inşallah canım.

kızlar gunaydın ne durumdasınız batı bugun olanlar varmıydı varmı guzel gelısmeler...
benım bugun bat cok sukur daha gelen gıden yok. gecen hafta adet agrısı gıbı agrım oldu normalde adetten once hıc agrım olmaz dı ılk defa agrıdı gectı bugunde daha gelmedı ınsallah adetım gelmez bebısım gelır :dua::dua:

Evet kizlar benim de bat bugundu am henuz gelen giden yok .. 2 gun daha bekleyecegim ama cunku sarkma olabiliyor benim 1-2 gun ondan dolayi..henuz karin agrim yok.. dun ve gecen gun cok az kahverengi akinti oldu o kadar.. goguslerim hala bomba gibi.. kismet bakalim kizlarr.. rabbim isteyen herkese nasip etsinn

X