❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

İnşAllah vardir canım .kan için erken diyecek doktor diye gidemiyorum.2gunumvar kanda cikarmi
Canım idrar testinden once gebelik hormonu kanda salgılanmaya başlıyor. Belli bi seviyeye ulaştıktan sonrada idrarda salgılanmaya başlıyor. O yüzden hep derler gebelik kanda kesin öğrenilir diye. İdrarda çıktığına göre hayli hayli kanda çıkar yani merak etme. Dr a günüm geldi dersin gerekirse. Bende öle demiştim.

Arkadaşlar günaydın. Reglimin bitmesine 3 gün var. Ciğerlerimden rahatsız olduğum için doktor 10 günlük antibiyotik verdi ve içmek zorundayım. Sizce yumurtlama dönemlerinde antibiyotik kullanımının hamileliğe zararı olur mu ya da döllenme olursa bebeğe bir zararı olur mu? Korunmak istemiyorum İnternette doktor açıklamalarında bir sakınca yoktur diyor ama emin olamadım doktora da soramadım yanımda arkadaşım vardı.

canım günaydın. dün dayanamadım ve erken gebelik testi aldım bat 6 gün vardı ve tek çizgi çıktı sence karamsar olmalımıyım ???
biraaz moralim bozuldu ümitsiz oldum da

Bat 5 kala bugün dayanamadım kan testi verdim bebiş varsa çıkar mı acaba yumurtlama 14 15 gibi olmuştu ovu testi kullandım

ltfn bi yardımcı olun 8.gün gecikmede gittim 1.20 negatif idi 14. gün oldu hala regl olmadım yine kan testi yaptırmalımıyım

Kızlar benim dün adet olmam lazımdı olmadım ama erken genelik testise yaptım çıkmadı acaba geç döllenme olabilir mi ya çünkü geleceğine dair ağrım sızım yok

canım erken belirti olabilir mi inşallah öyledir. benim de bat bugundu ,dünden beri pembe lekelenmem oluyor adet olmadım daha bakalım , inşallah güzel haberler alırız
İnşallahh tatlım ya Benim daha önceki gebelik belirtilerimle aynı belirtiler yaşıyorum şuan aslında sol yumurta tarafım çok ağrıyor ani hareketlerde herseyi gebelige yormuyorum aslinda çok kafaya takan biri degilim Rabbim hepimize nasip etsin insallah seninde güzel haberlerini bekliyorum

canım günaydın. dün dayanamadım ve erken gebelik testi aldım bat 6 gün vardı ve tek çizgi çıktı sence karamsar olmalımıyım ???
biraaz moralim bozuldu ümitsiz oldum da[/QUOT
canım ya gebelik bekliyorum.testpozitif1çikti yarın kan vericem inşAllah.yalnız cinsel ilişki oldu acaba zarar verirmi olan gebelik bozulurmu?

canım ya gebelik bekliyorum.testpozitif1çikti yarın kan vericem inşAllah.yalnız cinsel ilişki oldu acaba zarar verirmi olan gebelik bozulurmu?
merhaba canım konuya dahil oldum birden yeni öğrendiysen bişey olmaz içini ferah tut ama doktorlar ilk üç ay ilişkiyi uygun bulmuyorlar yinede kontrolünden sonra en doğruyu sana doktorun söyleyecektir sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlar merhaba ben bu ay kadın doğuma gittiğimde adetim biteli 14 gün olmuştu yumurtlama günümde olduğumu söledi ben sürekli 15gün gecikme yaşıyorum adet gecikmesinden bi hafta sonra gebelik testi yapmamı söledi adetime 2 gün var ama gögüslerime dokunamıyorum col garip bi agrı var ve bugün kahverengi bi akıntı geldi regl oldum sandım ama olmadım henüz sizce doktor gebelik testi yapıp hamileyim diye gelceksin dedi bişey görmüşte emin olmadığı için sölememiş olabilirmi bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?

Kızlar hastahane gebelik idrar sonucum pozitifmi anlayan varmıı yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…