❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Batım iki gün geçti hiç bişi yok crinone jel kullanıyordum bu gün bitti adet gecikmesi ilaçtanmı 9 kasımda kan testim 0.445 çıktı anlamı ne?

kizlar benim dun adet gunumdu olmadim test yaptim 0.100 cikti adette olmadim ne yapicam bilmiyorum

Iyi akşamlar canlarim
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??

Kızlar hepinize kocaman günaydın
2 gündür girip bakamadım topiğe, umarım herkesin keyfi yerindedir varmı bakalım bugün güzel haberleri olanlarınız ?

Kızlar bugün sizin gününün inşallah yoktur gelen giden
yubucukp D Duyguuuuss Askn89

Merhaba canım hoşgeldin. Umarım hamileliktir var mı gelen giden akşamdan beri? :) bugün gelmezse test yaparsın olmazsa :) ay çok heyecanlı inşallah bebiş vardır :)

Merhaba canım hoşgeldin. Umarım hamileliktir var mı gelen giden akşamdan beri? :) bugün gelmezse test yaparsın olmazsa :) ay çok heyecanlı inşallah bebiş vardır :)

Merhaba canım çok tşk ederiim :) biraz kahverengimsi çok az minicik birşey geldi bu sabah bakalım günüm bugün bakalim canim :) inşallah canım kısmet zaten bugün yarın duruma gore test alicam

Kızlar merhaba günü bekleyemedim 1 gün önden test yaptım hamileyim:) allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah

Ayyy canım benim bu ne güzel haber hayırlı uğurlu olsun inşallah, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…