- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 39
hala adet olmadimmmmm
Canım yapsaydın bi test, bak erken yapanlarda bile çıkıyo inşallah seninde öyledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala adet olmadimmmmm
kızlar 2 sene bebeğimiz olmadı. Soğan kürü denediğim ay tuttu şükür. Tavsiye ederımm canlar
Tebrik ederim canım hayrlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Kızlar merhaba günü bekleyemedim 1 gün önden test yaptım hamileyim:) allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
Kizlar adete 7gun kala guvenilir bi test yaptim ve hafif bi cizgi var hassas bi test hamileyim sanirimEki Görüntüle 1910546
Amin inşallah çok teşekkür ederimhadi hayirlisi olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım kasık ağrım vardı adet olacakmışım gibi başka hiç bir belirtim olmadıAyy tebrikler canim. Belirtin varmiydi hic?
Amin çok teşekkür ederim bu grup çok uğurlu geldi bana :)Ayyy canım benim bu ne güzel haber hayırlı uğurlu olsun inşallah, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım bat ne zamandı senin? İnşallah vardır bebişin :)bende sogan kuru uyguladim bakalim daha adet olmadim gunum gecti bi hafta beklicem
En son 24 ekimde olduysan yeni adetinin tarihi gelmemiştir daha? Kafam karıştı en son ne zaman adet oldun ve kasımda kaçında olman gerekiyordu?24 ekimdi olmusmudur acaba yumurtlama zamanin24 ekimde basladi bi hafta surdu zaten takipte ettim olmusmudur acaba
En son 24 ekimde olduysan yeni adetinin tarihi gelmemiştir daha? Kafam karıştı en son ne zaman adet oldun ve kasımda kaçında olman gerekiyorbet yumurtlama donemimi oluyodu?
Ben my calendar die bir uygulama indirdim oradan takip ediyorum döngümü. 30 günde bir mi oluyorsun o önemli uygulamada hamilelik şansı yüksek olan zamanı ve tahmini yumurtlama gününü gösteriyor. Zaten 24 ünün olduğu hafta muhtemelen dediğin gibi doğurgan zamana denk geliyordur. İnşallah tutunur bebeğin canım :) adetin bugünse ve olmadıysan yarın sabah ilk idrarınla bir test yap büyük ihtimalle varsa silik de olsa çıkar bence13 ekkmde adet oldum canim yardimci olsana bana nasil hesao yapiyorsunuz beni bugun adet olmam gerekiyordu olmadim
Bilemedim canım kan testi kafamı karıştırdı. Bence en iyisi beklemen o zaman. Stresten adetin gecikmiş deolabilirama 3 gun once kan testi yaptim 0.100 cikti simdi yaein test yapsam cikmaz belki. cok fazla akimtim var ya