❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Kizlar adete 7gun kala guvenilir bi test yaptim ve hafif bi cizgi var hassas bi test hamileyim sanirim

24 ekimdi olmusmudur acaba yumurtlama zamanin24 ekimde basladi bi hafta surdu zaten takipte ettim olmusmudur acaba

24 ekimdi olmusmudur acaba yumurtlama zamanin24 ekimde basladi bi hafta surdu zaten takipte ettim olmusmudur acaba
En son 24 ekimde olduysan yeni adetinin tarihi gelmemiştir daha? Kafam karıştı en son ne zaman adet oldun ve kasımda kaçında olman gerekiyordu?

13 ekkmde adet oldum canim yardimci olsana bana nasil hesao yapiyorsunuz beni bugun adet olmam gerekiyordu olmadim

13 ekkmde adet oldum canim yardimci olsana bana nasil hesao yapiyorsunuz beni bugun adet olmam gerekiyordu olmadim
Ben my calendar die bir uygulama indirdim oradan takip ediyorum döngümü. 30 günde bir mi oluyorsun o önemli uygulamada hamilelik şansı yüksek olan zamanı ve tahmini yumurtlama gününü gösteriyor. Zaten 24 ünün olduğu hafta muhtemelen dediğin gibi doğurgan zamana denk geliyordur. İnşallah tutunur bebeğin canım :) adetin bugünse ve olmadıysan yarın sabah ilk idrarınla bir test yap büyük ihtimalle varsa silik de olsa çıkar bence

Kızlar şu uzayan şeffaf akıntıyı bugün itibari ile ilk defa gördüm daha önce hiç farketmemiştim hemen ovu testi yaptım ama yine silik çizgiydi şimdi ben ne zaman yumurtlayacağım bu akıntıdan ne kadar zaöan sonra yumurtlamıyor bilginiz var mı

ama 3 gun once kan testi yaptim 0.100 cikti simdi yaein test yapsam cikmaz belki. cok fazla akimtim var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…