❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Günaydın kızlar benim de batima 5 gün var. Yumurtlama gunumden beri göğüs şişliğim devam ediyor. Bu ay da ne adet ne de hamilelik belirtisi yok bende. Ne gelirse Allah'tan bekliyorum bakalım.
Benimde 5 gün kaldı ama goguslerde tık yok :KK43: aşırı bi bel ağrısı var yana yana ağrıyor bende anlamadım

kızlar günaydın. Batıma tam 7 gün var ve göğüslerim ağrımaya başladı :KK43: galiba bu ay da olmayacak :KK43: geçen ay da daha altı gün varken adet olmuştum :KK43: moralim bozuldu çok. yine gelmedi galiba bebişim :KK43:
canım benimde her adetimde göğüslerin ağrırdı ,başım ağrır bacaklarım ağrırdı ve ben adet olacağım sanıyordum hepsi düne kadar vardı ve dün adet günümdü ama hamile olduğumu öğrendim umudunu kaybetme:anneadayı::KK200:

canım benimde her adetimde göğüslerin ağrırdı ,başım ağrır bacaklarım ağrırdı ve ben adet olacağım sanıyordum hepsi düne kadar vardı ve dün adet günümdü ama hamile olduğumu öğrendim umudunu kaybetme:anneadayı::KK200:
ayy canım inşallah inan okurken gözlerim doldu :) inşallah allahım bana ve isteyen bekleyen herkese bu duyguyu nasip eder. Sana da sağlıkla bebeğine kavuşmayı :anneadayı::KK200:

Ben erken gebelik testi yaptım maalesef negatif :KK43:
canım erken gebelik testlerinde adetin ilk gününde gecikme olmadan öğrenebilirsiniz yazıyor diye biliyorum. onun için de çok erken değil mi? bence gününü bekle belki de var ama çıkmadı boş yere moralin bozuldu şimdi bak :KK43:

canım erken gebelik testlerinde adetin ilk gününde gecikme olmadan öğrenebilirsiniz yazıyor diye biliyorum. onun için de çok erken değil mi? bence gününü bekle belki de var ama çıkmadı boş yere moralin bozuldu şimdi bak :KK43:
Canim bendeki ultra erken di yani şüpheli ilişkiden bi hafta sonra filanda net sonuç veriyormuş yani bende kesin yok :KK43:

Canim bendeki ultra erken di yani şüpheli ilişkiden bi hafta sonra filanda net sonuç veriyormuş yani bende kesin yok :KK43:
aa onu bilmiyordum ben. kusura bakma. üzüldüm :KK43: hayırlısı olsun canım zor ama beklemekten başka çaremiz yok. doktor ne diyecek bakalım. Allah yardımcımız olsun :dua:

Kizlar benim de adetime 9 gun var goguslerim ve kasiklarim cok agriyo dayanamadim test yaptim negatif cikti

Meraba kızlar bu forma Yen'i katıldım 3 gündür migrenim var hiç geçmiyor midem bulanıyor bu yüzden sivilce de çıkmaya başladı yüzümde ve afedersiniz hiç geyirmezken durmadan geyiriyorum sizce hamile miyim bat 19

aa onu bilmiyordum ben. kusura bakma. üzüldüm :KK43: hayırlısı olsun canım zor ama beklemekten başka çaremiz yok. doktor ne diyecek bakalım. Allah yardımcımız olsun :dua:
Yok canım estağfurullah ne kusuru herseyin hayırlısı ama her ay beklemek yıpratıyo insanı bakalım doktora gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur beklemeye razıyım yine

Meraba kızlar bu forma Yen'i katıldım 3 gündür migrenim var hiç geçmiyor midem bulanıyor bu yüzden sivilce de çıkmaya başladı yüzümde ve afedersiniz hiç geyirmezken durmadan geyiriyorum sizce hamile miyim bat 19
İnşallah vardır ama ben artık belirtilerede inanmıyorum bende her ay ağrı sizi gaz herşey oluyo ama maalesef sonuç negatif inşallah sende vardır

X