Benimde 5 gün kaldı ama goguslerde tık yokGünaydın kızlar benim de batima 5 gün var. Yumurtlama gunumden beri göğüs şişliğim devam ediyor. Bu ay da ne adet ne de hamilelik belirtisi yok bende. Ne gelirse Allah'tan bekliyorum bakalım.
canım benimde her adetimde göğüslerin ağrırdı ,başım ağrır bacaklarım ağrırdı ve ben adet olacağım sanıyordum hepsi düne kadar vardı ve dün adet günümdü ama hamile olduğumu öğrendim umudunu kaybetmekızlar günaydın. Batıma tam 7 gün var ve göğüslerim ağrımaya başladıgaliba bu ay da olmayacak geçen ay da daha altı gün varken adet olmuştum moralim bozuldu çok. yine gelmedi galiba bebişim
inşallah canım ya :) hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallahHerseyin hayırlısı inşallah gerek kalmaz doktora :)
fırsat bulursam bakalım :)1 hafta beklemeye iş açısından mecbur değilsen beklemene gerek yok bence canım 2 pozitif çıktıysa. Benim ki 0.100 çıktı geçen hafta
ayy canım inşallah inan okurken gözlerim doldu :) inşallah allahım bana ve isteyen bekleyen herkese bu duyguyu nasip eder. Sana da sağlıkla bebeğine kavuşmayıcanım benimde her adetimde göğüslerin ağrırdı ,başım ağrır bacaklarım ağrırdı ve ben adet olacağım sanıyordum hepsi düne kadar vardı ve dün adet günümdü ama hamile olduğumu öğrendim umudunu kaybetme
KEsinlikle öyle nasibimde varsa zamanı geldiginde elbet olacaktır. ama ışte sanırım dr beni etkiledi biraz
Ayyy amin inşallah minnak minnak resmen bebeğe aseriyoruminşallah canım ya :) hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah
amin bekliyorum güzel haberini :)ayy canım inşallah inan okurken gözlerim doldu :) inşallah allahım bana ve isteyen bekleyen herkese bu duyguyu nasip eder. Sana da sağlıkla bebeğine kavuşmayı
Ayy ikimiz ayni zamanda öğrenecez insallah hakkimizda hayırlısı olur ben de hiçbir belirti yok yaBenimde 5 gün kaldı ama goguslerde tık yokaşırı bi bel ağrısı var yana yana ağrıyor bende anlamadım
Ben erken gebelik testi yaptım maalesef negatifAyy ikimiz ayni zamanda öğrenecez insallah hakkimizda hayırlısı olur ben de hiçbir belirti yok ya
canım erken gebelik testlerinde adetin ilk gününde gecikme olmadan öğrenebilirsiniz yazıyor diye biliyorum. onun için de çok erken değil mi? bence gününü bekle belki de var ama çıkmadı boş yere moralin bozuldu şimdi bakBen erken gebelik testi yaptım maalesef negatif
Canim bendeki ultra erken di yani şüpheli ilişkiden bi hafta sonra filanda net sonuç veriyormuş yani bende kesin yokcanım erken gebelik testlerinde adetin ilk gününde gecikme olmadan öğrenebilirsiniz yazıyor diye biliyorum. onun için de çok erken değil mi? bence gününü bekle belki de var ama çıkmadı boş yere moralin bozuldu şimdi bak
aa onu bilmiyordum ben. kusura bakma. üzüldümCanim bendeki ultra erken di yani şüpheli ilişkiden bi hafta sonra filanda net sonuç veriyormuş yani bende kesin yok
Yok canım estağfurullah ne kusuru herseyin hayırlısı ama her ay beklemek yıpratıyo insanı bakalım doktora gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur beklemeye razıyım yineaa onu bilmiyordum ben. kusura bakma. üzüldümhayırlısı olsun canım zor ama beklemekten başka çaremiz yok. doktor ne diyecek bakalım. Allah yardımcımız olsun
Normalde test yaptıysan daha erken çıkmaz canım biraz daha bekle günün geçerse yaparsınKizlar benim de adetime 9 gun var goguslerim ve kasiklarim cok agriyo dayanamadim test yaptim negatif cikti
İnşallah vardır ama ben artık belirtilerede inanmıyorum bende her ay ağrı sizi gaz herşey oluyo ama maalesef sonuç negatif inşallah sende vardırMeraba kızlar bu forma Yen'i katıldım 3 gündür migrenim var hiç geçmiyor midem bulanıyor bu yüzden sivilce de çıkmaya başladı yüzümde ve afedersiniz hiç geyirmezken durmadan geyiriyorum sizce hamile miyim bat 19
Normalde test yaptıysan daha erken çıkmaz canım biraz daha bekle günün geçerse yaparsın
İnşallah ilk kez böyle oluyorumİnşallah vardır ama ben artık belirtilerede inanmıyorum bende her ay ağrı sizi gaz herşey oluyo ama maalesef sonuç negatif inşallah sende vardır