- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
Canım çok bilgim yok ama burda okuduğum kadarıyla uzayan akıntıdan sonra yumurtlama oluyor sonra çatlama ama bikaç günü alabilir bu süreç. Sen yine testi de takip et bi hafta da gün aşırı çalışmalara devam et benceKızlar şu uzayan şeffaf akıntıyı bugün itibari ile ilk defa gördüm daha önce hiç farketmemiştim hemen ovu testi yaptım ama yine silik çizgiydi şimdi ben ne zaman yumurtlayacağım bu akıntıdan ne kadar zaöan sonra yumurtlamıyor bilginiz var mı
Ay canım benim ya inşallah yarın tekrar çalışma yaparım inşallah hayırlısı ile tutar testleri yapmaya devam edeceğim inşallah allahım sesimizi duyhepimiz evlat nasip ey ya rabbimCanım çok bilgim yok ama burda okuduğum kadarıyla uzayan akıntıdan sonra yumurtlama oluyor sonra çatlama ama bikaç günü alabilir bu süreç. Sen yine testi de takip et bi hafta da gün aşırı çalışmalara devam et bence
Adet olmadım canlar 9 kasımda kan testinde 0.445 çıkmıştı bir hafta bekliyelim dedik eşimle çok heyecanlıyımKızlar hepinize kocaman günaydın
2 gündür girip bakamadım topiğe, umarım herkesin keyfi yerindedirvarmı bakalım bugün güzel haberleri olanlarınız ?
Kızlar bugün sizin gününün inşallah yoktur gelen gidenyubucukp @Duyguuuuss @Askn89
Canım çok az kalmış var öı bir belirtin hiç hissediyor Musun birşeyleryubucukp D doruk90 Paramedik92 inşallh kızlar benm de bat 18 kasım heycanla bekliyorum. Güzel haberler alırız inşallah hepimiz :) Paramedik92 çalışmaya devam olacak inşallah :) ovu testlerinden haberdar et bakalım ne zaman koyulaşacak
Canım bekle inşallah adet olmazsın belki geç döllenme olmuştur kırmızıları görmeden ümidimizi kesmeyelim inşallah bı ay bize Uğur getirsinAdet olmadım canlar 9 kasımda kan testinde 0.445 çıkmıştı bir hafta bekliyelim dedik eşimle çok heyecanlıyım
Ay canım inşallah rabbim yardımcın olsun inşallah bebiştendirSelam kızlar bende ümit etmek istiyorum ya yarın öbür gün olmam gerekiyor olmam inşalalh böyle bi Yorgun'um sanki Günay oldu gibi karnımın altında ağrılar var çok üşüyorum tamam bunlar adet belirtisiyle aynı ama bilmem inşalalh haöileyimdir ben ve benim gibi bekleyenler inşalalh mucizemiz gerçek olur bu ay inşallah
Yok canım ya bilemedim. Göğüslerimde ağrı var ama o iki durumda da olabilir. Bir de ovu testim son 3-4 güne göre biraz daha koyu çıktı. İnşallah vardır birşeyler bilmiyorum ki bu ay iyi değerlendirdik önemli günleri ama çok da umudum yok gibi hissediyorumCanım çok az kalmış var öı bir belirtin hiç hissediyor Musun birşeyler
Umutsuzluğa kapılma canım elinden geleni zaten yapmışsın gerisi allaha kalmış rabbim kucağını boş bırakmasın canım hayırlısı ile güzel haberi al be o çift çizgiyi bizlere göster inşallahYok canım ya bilemedim. Göğüslerimde ağrı var ama o iki durumda da olabilir. Bir de ovu testim son 3-4 güne göre biraz daha koyu çıktı. İnşallah vardır birşeyler bilmiyorum ki bu ay iyi değerlendirdik önemli günleri ama çok da umudum yok gibi hissediyorum
İNşallah çok istiyorum artık inşalalh olur rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallahAy canım inşallah rabbim yardımcın olsun inşallah bebiştendir
Âmin inşallahİNşallah çok istiyorum artık inşalalh olur rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah
İnşallah canım bakalım artık dua kısmına geldik biz elimizden geleni yaptıkUmutsuzluğa kapılma canım elinden geleni zaten yapmışsın gerisi allaha kalmış rabbim kucağını boş bırakmasın canım hayırlısı ile güzel haberi al be o çift çizgiyi bizlere göster inşallah
Beklemek çok zor canım gerçekten allahım daha fazla bekletmesin isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım bakalım artık dua kısmına geldik biz elimizden geleni yaptıkinşallah sen de bu ay kavuşursun bebeğine allahım isteyen herkese nasip etsin beklemek zor