❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Canım çok bilgim yok ama burda okuduğum kadarıyla uzayan akıntıdan sonra yumurtlama oluyor sonra çatlama ama bikaç günü alabilir bu süreç. Sen yine testi de takip et bi hafta da gün aşırı çalışmalara devam et bence

Ay canım benim ya inşallah yarın tekrar çalışma yaparım inşallah hayırlısı ile tutar testleri yapmaya devam edeceğim inşallah allahım sesimizi duyhepimiz evlat nasip ey ya rabbim

Selam kızlar bende ümit etmek istiyorum ya yarın öbür gün olmam gerekiyor olmam inşalalh böyle bi Yorgun'um sanki Günay oldu gibi karnımın altında ağrılar var çok üşüyorum tamam bunlar adet belirtisiyle aynı ama bilmem inşalalh haöileyimdir ben ve benim gibi bekleyenler inşalalh mucizemiz gerçek olur bu ay inşallah

Adet olmadım canlar 9 kasımda kan testinde 0.445 çıkmıştı bir hafta bekliyelim dedik eşimle çok heyecanlıyım

Adet olmadım canlar 9 kasımda kan testinde 0.445 çıkmıştı bir hafta bekliyelim dedik eşimle çok heyecanlıyım
Canım bekle inşallah adet olmazsın belki geç döllenme olmuştur kırmızıları görmeden ümidimizi kesmeyelim inşallah bı ay bize Uğur getirsin

Ay canım inşallah rabbim yardımcın olsun inşallah bebiştendir

Canım çok az kalmış var öı bir belirtin hiç hissediyor Musun birşeyler
Yok canım ya bilemedim. Göğüslerimde ağrı var ama o iki durumda da olabilir. Bir de ovu testim son 3-4 güne göre biraz daha koyu çıktı. İnşallah vardır birşeyler bilmiyorum ki bu ay iyi değerlendirdik önemli günleri ama çok da umudum yok gibi hissediyorum

Umutsuzluğa kapılma canım elinden geleni zaten yapmışsın gerisi allaha kalmış rabbim kucağını boş bırakmasın canım hayırlısı ile güzel haberi al be o çift çizgiyi bizlere göster inşallah

İnşallah canım bakalım artık dua kısmına geldik biz elimizden geleni yaptık inşallah sen de bu ay kavuşursun bebeğine allahım isteyen herkese nasip etsin beklemek zor

Pazartesi bi daha test yaptirsammi kizlar o zaman adetim 3 gun gecikmis olcak kasiklarim cok agriyo arar kramplar gieiyo normalde ben rwgli oldugumda hic agri falan cekmem sadece goguslerim buyur ve acir simdi oyle bsyde yok

Şuan damla damla başladı hamilelik belirtisimi adetmi oldum eyvah mı

Bana yardımcı olun heyecandan ölücem kızlar. adetime 2 gün vardı ama 2 gündür çok az miktarda pembe ve hafif kahve rengi akintim geliyor adet kanaması değil farklı birşey bu nedir bunun sebebi nedir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…