- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
amin inşallah yarın kan testinde de cıkar herşey yolundadır inşallah
İnşallah çıkacak canım iyi düşün iyi olsun bende erken gebelik testi sipariş verdim yarın gelirse yapicam dua et banada olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallah yarın kan testinde de cıkar herşey yolundadır inşallah
inşallah sendende duyarız hamileyim diye allah nasip eder sanada :)) eşim işten gelecek şimdi ona sürpriz hazırlıcamİnşallah çıkacak canım iyi düşün iyi olsun bende erken gebelik testi sipariş verdim yarın gelirse yapicam dua et banada olur mu
İnşallah canım ne güzel ya en büyük armağan şimdi erkekler bizim kadar unursamiyo diye düşünüyoruz ama onlar içten içten bizden daha hevesliler sadece kadınlar gibi dışa yansitmiyolar ne sevinir şimdi keşke yarın bende görsem çift çizgiyi ayın 15 inde evlilik yildonumumuz en güzel hediye olurduinşallah sendende duyarız hamileyim diye allah nasip eder sanada :)) eşim işten gelecek şimdi ona sürpriz hazırlıcam
bizde 13 aylık evliyiz ,inan o benden daha cok istiyor o ikna etti beni bebek yapmaya bana kalsa 1 sene daha istemiyordum ama bambaşka bişeymiş bu his :))bekliyorum senden de güzel haberiniİnşallah canım ne güzel ya en büyük armağan şimdi erkekler bizim kadar unursamiyo diye düşünüyoruz ama onlar içten içten bizden daha hevesliler sadece kadınlar gibi dışa yansitmiyolar ne sevinir şimdi keşke yarın bende görsem çift çizgiyi ayın 15 inde evlilik yildonumumuz en güzel hediye olurdu
Bizdede aynı şekilde o benden daha çok istiyodu sonra tam tersi oldu benim bebek isteği onunkini geçti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahbizde 13 aylık evliyiz ,inan o benden daha cok istiyor o ikna etti beni bebek yapmaya bana kalsa 1 sene daha istemiyordum ama bambaşka bişeymiş bu his :))bekliyorum senden de güzel haberini
hayırlı olsun canım :) akşamları okuyamıyorum her sabah burda bir hamile haberi görmek çok güzel :)kızlar sizi dinledim işten gelirken test alım hemen yaptım veeeee pozitifff :)) ben hala şoktayım ve titriyorum
kızlar sizi dinledim işten gelirken test alım hemen yaptım veeeee pozitifff :)) ben hala şoktayım ve titriyorum
kızlar sizi dinledim işten gelirken test alım hemen yaptım veeeee pozitifff :)) ben hala şoktayım ve titriyorum
Bende çok umutsuzum. 10 gün önce gittiğim doktor bende heves falan bırakmadı moralim çok bozuk
amin :) bu sabah gittik ama yoğunluk vardı bekleyemedim işe geldim 1 hafta sonra gitcem çünkü eminim 2 defa test yaptım cok belirgindi çizgi,bat tarihim geceli 2 gün oldu.Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasîb etsin inşaAllah Kan sonucunu aldın mı?
Günaydın,kızlar günaydın. Batıma tam 7 gün var ve göğüslerim ağrımaya başladı galiba bu ay da olmayacak geçen ay da daha altı gün varken adet olmuştum moralim bozuldu çok. yine gelmedi galiba bebişim
amin :) bu sabah gittik ama yoğunluk vardı bekleyemedim işe geldim 1 hafta sonra gitcem çünkü eminim 2 defa test yaptım cok belirgindi çizgi,bat tarihim geceli 2 gün oldu.
sağol canım hiç bir belirti yok. göğüs ağrısı da başlayınca moralim bozuldu ne biliyim dua ediyorum inşallah vardır die ama pek de umudum kalmadı açıkcasıGünaydın,
Umutsuzluğa kapılma stres çok etkiliyo canım biraz daha bekle bakalım inşallah vardır bebiş
Adet belirtileriyle aynı hamilelik belirtileride hamile olanların çoğu göğüs ağrısından şikayetçi inşallah seninde öyledir canım benimde bel ve sırt ağrısı dışında başka biseyim yok bende hiç umut kalmadı bu ay doktor yolu gözüktü artık :)sağol canım hiç bir belirti yok. göğüs ağrısı da başlayınca moralim bozuldu ne biliyim dua ediyorum inşallah vardır die ama pek de umudum kalmadı açıkcası
KEsinlikle öyle nasibimde varsa zamanı geldiginde elbet olacaktır. ama ışte sanırım dr beni etkiledi birazUmutsuzluğa kapılma canım. Allah varsa umut da vardır elbet. Bir kapı kapanırsa biri açılır, umudunu yitirme hiç bir zaman. Doktor sende heves bırakmadıysa başka bir doktora git canım, senle tam ilgilenmediyse başka bir doktor bul kendine.
hakkımızda hayırlısı olsun canım. Ben de ovu testi aldım bu ay olmazsa bir dahaki ay da onunla deniycem. olmazsa artık ben de doktora gidicem. Hayırlısı bakalımAdet belirtileriyle aynı hamilelik belirtileride hamile olanların çoğu göğüs ağrısından şikayetçi inşallah seninde öyledir canım benimde bel ve sırt ağrısı dışında başka biseyim yok bende hiç umut kalmadı bu ay doktor yolu gözüktü artık :)
Herseyin hayırlısı inşallah gerek kalmaz doktora :)hakkımızda hayırlısı olsun canım. Ben de ovu testi aldım bu ay olmazsa bir dahaki ay da onunla deniycem. olmazsa artık ben de doktora gidicem. Hayırlısı bakalım