❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

merhabalar herkese; uzun zamandır yazılarınızı okuyorum bende artık üye olup katılmak ıstedim ferishhh beni de eklersen çok sevinirim.
Kendimden bahsedeyim 14 aylık evliyim ve bu ay ilk denemiz son adetim 1 kasımdı batım ise 28 kasım ve ben çalışmalara başladım.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

kızlar benımde bat ıma 12 gun var ama 2 gundur belım agrıyo kasıkların hafıfce agrıyo ,boyle adet olacakmısım gıbı ..ama daha adetıme cok var adet olmam mumkun degıl.. ınternetten de arastırdım bel agrısı belırtıler arasında dıye yazıyodu.. rabbım yuce rabbım sen cok buyuksun, ınsan bekleyıste olunca herseyı belırtı olarak znnedıyo...ınsallah bebısım tutunuyodur da bu belırtıler psıkolojık degıl gercek belırtıdırr...

canım muhtemelen senin yaşadığın yumurtlama ağrısıdır. adetten 14 gün önce muhtemelenyumurtlama canım. sen çalışmalara hız ver inşallah gelir bebişin :)

daha fazla beklemicem ben kızlar sabah adet olmazsam kan testi yaptırmaya gideceğim işe gelmeden :))

günaydın;
Batım 1 gün gecti ,test yapmaya korkuyorum hala negatif cıkar diye , ctesiye kadar bekliyeceğim.Sanki adet olacakmışım gibi belirtiler var

Benim bat'ım da 1 gün geçti herhangi bir adet belirtisi de Yok, gebelik testi de negatif bilmiyorum ki bekliyorum bakalım.
Gecikmezdi adetim hiç benim ya evvel gelirdi ya vaktinde Allah Allah şaşkınım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…