Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sizi dinledim işten gelirken test alım hemen yaptım veeeee pozitifff :)) ben hala şoktayım ve titriyorum
Amin teşekkürederim :))Canım benim tebrik ediyorum maaşallah, sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah
Ben erken gebelik testi yaptım maalesef negatif
8 ay filan oldu canım hayırlısı ya önümüzdeki aya inşallahHayırlısı olsun canim ne kadardir deniyorsunuz? Benim de erken gebelik testim var ama yapmaya korkuyorum belki pazartesi falan yaparim(
Hepimiz hakkinda hayırlısı olsun insallah doğru zamanda hayırlısıyla gelsin bebislerimiz8 ay filan oldu canım hayırlısı ya önümüzdeki aya inşallah
Amin canım inşallahHepimiz hakkinda hayırlısı olsun insallah doğru zamanda hayırlısıyla gelsin bebislerimiz
Teşekkür ederim canimmTabii ki zamanı gelince olacaktır. Yeter ki sağlıklı ve hayırlı olsun...
Merhaba canım hoşgeldin. Umarım hamileliktir var mı gelen giden akşamdan beri? :) bugün gelmezse test yaparsın olmazsa :) ay çok heyecanlı inşallah bebiş vardır :)Iyi akşamlar canlarim
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??
Merhaba canım hoşgeldin. Umarım hamileliktir var mı gelen giden akşamdan beri? :) bugün gelmezse test yaparsın olmazsa :) ay çok heyecanlı inşallah bebiş vardır :)
Kızlar merhaba günü bekleyemedim 1 gün önden test yaptım hamileyim:) allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah