❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

günaydın kızlar dün akşamdan beri çok açık kahverengi akıntım var ve kasıklarda hafif ağrılar oluyor akşam doktora gittim bhcg 1500 çıktı akıntı için acilde bişey söylemediler doğum hastanesine gittim ebeler enfeksiyon olabilir dediler bana dua edin inşallah kötü bişey olmaz bu gün kadın doğumcuya gideceğim öğleden sonra çünkü bu gün cenazemiz var , akşamdan beri hiç kalkmadan yatıyorum doktora gidip gelene kadar devam edeceğim

bat tarihim 16 kasım. şekerim biraz yüksek çıktığı için 11 kasımda şeker yüklemesi yaptırıcam ve yine o gün beta-hgc ye baktırıcam. ancak ya hamileysem de şeker yüklemesi zarar verir mi daha başında acaba

kızlar ben adet döngümü ve adet tarihimi tam hesaplıyamıyorum hersey geçtimiz mayıs ayı basladı şubat ayında korunmayı bırakmıştık ve heç şaşmaz 28. günde muhakkak adet olurdum mayıs ayında geçikmem oldu tam heveslenirken 31. gün kırmızıları gördüm daha sonra acaba döngümmü değisiyor diye düsünürken hamile kaldım dış gebelik oldu 24 haziranda kürtajda ve iğne oldum kürtaj gününü 1 saydım
ilk adetimi 41.gün 3 agustos
ikinci adetimi 30. gün 1 eylül
ücüncü adetimi 27.gün 27 eylül (korunmayı bıraktık bu adetten sonra)
döndüncü adetimi de 32. günde oldm 28 ekim
ben simdi ne zamn adet olcam ya da adet döngüm nasıl olcak

canım bence yaşadıklarından sonra vücüdunun düzeni oturmamış tekrar. ama ortalama otuz gün olarak düşün. bebek düşünüyorsanız en iyisi ovulasyon testi yap yumurtlama gününü yakalarsın. bu arada geçmiş olsun canım

Canım inşallah bi sorun yoktur. Rengi kırmızı ve yoğun bi şekilde kanama olmadığı sürece korkma demişti bana dr. Yani kahvemsi ve pembemsi akıntılar korkulacak bişiy değilmiş. Sen yinede git muayeneni ol, bu arada başınız sağolsun. Sonucu bizede yazmayı unutma. Hadi hayrlı haberlerle gel inşallah

Canım onlar sonuca göre hareket ederler zaten. Seni sıkıntıya sokacak bişiy yapıcaklarını sanmam

canım günaydın. :) başladın mı testlere ne alemdesin? benim de bugün elime geçecek ama geçmiştir yumurtlamam bu ay da olmazsa birdaha ki aya düzenli kullanıcam bakalım
evet tatlım başladım. Adetimin 14. gününe denk geldi başlama tarihim sanırım. Yani geç kalmış olma ihtimalim yüksek tabi adet düzensizliği yaşıyorum ara ara belki geç yumurtlama olabilir düşüncesi ile takip ediyorum. Henüz forumlarda gördüğüm çift çizgiyi yakalayamadım. Hepsinde hayalet çizgiler var ama :) Bakalım hayırlısı. Teknoloji iyi güzel bir şey de sıkıcı maalesef her gün test yapmak biraz sıkıcı ama ne yapalım..

Ben Benn Hcg dün itibariyle 347

olsun canım ya sonu iyi olsun da katlanıcaz artık biraz sıkınıtya. 11 gün kaldı benim bat a. geçmiştir yumurtlamam diye düşünüyorum ben de

olsun canım ya sonu iyi olsun da katlanıcaz artık biraz sıkınıtya. 11 gün kaldı benim bat a. geçmiştir yumurtlamam diye düşünüyorum ben de
Aynen öyle katlanacağız sonu hayırlı olsun da.. Normalde geçmiş olması gerekiyor yumurtlama günümüzün ama o kadar çok duydum ki adetten hemen sonra ya da BATa az kala yumurtlayanları ister istemez ya tutarsa diyor insan

aynen. hem olmasa bile umut işte insan umutlanacak birşeyler arıyor sürekli. ben de denemek için bitane yaparım heralde

Herkese merhaba,
Aslında ben bebek beklemeyi 5 aylık denemeden sonra 2 ay önce bırakmıştım korunmuyoruz olmayınca bide ise başlayınca umudu kesmiştim fakat dün sol kasigimda batmalar hissettim ne kadar usutmeye yorsamda yine aklıma bebiş geldi. bu arada bat 16 hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…