❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Tünaydııın bende ne gelen var ne giden inşallahta gelmez :halay:

Ayy ayyy inşallahhh :halay: merak ettim bnde şimdi canım varmı herhangi bi belirti ağrı vs yada test yapmayı düşünmüyomusun ?? Ben olsam kesin duramazdım :KK48:

canım ovu günündeyim diyorsun üstüne görmüş olmuşsundur dicem ama daha koyu bir çizgi çıkardı bence ve hayalet çizgi var ve bir kaç gün bekle tekrar et istersen

Yok cnm o yüzden değil ben aslında dahiliye doktoruna gideceğim safra kesesinden supheleniyoruz ama var sa oda o arada çıkar mi onu merak ediyorum yani 15 günlük bir hamilelik olur mu ve çıkarmı kanda

son ilişki üzerinden 12 gün geçmesi lazım kanda çıkması için...

Ayy ayyy inşallahhh :halay: merak ettim bnde şimdi canım varmı herhangi bi belirti ağrı vs yada test yapmayı düşünmüyomusun ?? Ben olsam kesin duramazdım :KK48:

Aslında enteresan olan hiçbir belirti yok ne adetle ilgili nede hamilelikle ilgili... Aylardır o kadar çok hevesim kırıldı ki biraz daha sabretmeye karar verdim :KK53: Hakkımızda hayırlısı olsun en doğru zamanı rabbim bilir :dua:

Kizlar ben ovulasyon testlerinde bir turlu ayni koyuluktaki cizgiyi yakalayamamistim. Doktora gittim bugun yumurtam catlamis megersem. Kac gundur yumurtlamiyor muyum acaba diye uzuluyordum bosuna uzulmusum. Beklemeye kaldi is artik gerisi Allah'tan.
Gözünaydın canım inşallah bebek haberini de alırız. :anneadayı: :KK45:Testlere kafam takıldı. Hangi markaydı senin? Ben de internetten aldım bu ay olmazsa bir dahaki ay onlarla takip edecektim kafam karıştı şimdi :işsiz:

Gözünaydın canım inşallah bebek haberini de alırız. :anneadayı: :KK45:Testlere kafam takıldı. Hangi markaydı senin? Ben de internetten aldım bu ay olmazsa bir dahaki ay onlarla takip edecektim kafam karıştı şimdi :işsiz:
Amin canim cok sagolasin :) Laboquick'ti markasi ovulasyon testlerinin.

Kızlar ya ben ne zaman yumurtlayacağım sat 23 ekim bat ise tahminlerime göre 21 Kasım kafam çok karıştı ya of ne olur yardım edin

Eklentiler

• IMG_1344.JPG
    IMG_1344.JPG
    30 KB · Görüntüleme: 35
selam kızlar inşallah hepinizin güzel haberlerini alacağız ben bu gün doktora gittim lekelenmem hala devam ediyor ilk başta doktorumda korktu hem kist hem eskiden düşük yapmam gibi bi çok sıkıntım olduğu için sonra ultrasona baktı benim küçük bulgur tanesini gördük ... sonra bhcg ve progeston testi istedi onlarda gayet güzel çıktı darısı sizin başınıza :KK200::KK200::KK200:

Kizlarrr bu ay olmadi adet oldum doktora gittik cikolata kisti varmis diane 35 diye bir ilac verdi 1 ay kullancam tekrar denicez daha sonra hic kullanan var mi aranizda kist icin
bende de cıkolata kıst cıkmıstı gecen sene.doktor normal dogum kontrol hapı verdı 4 ay kullandım. sonra cocuk dusundugumuz zaman doktora gıttım kıst gıtmıs mı dıye.doktor ultrasonla bakınca kıst kaybolmus dedı.. senın dedıgın ılacı vermemıstı ama ılk defa duydum.. ınsallah senın kıstte tez zamanda erır gıder..:)

Kızlar ya ben ne zaman yumurtlayacağım sat 23 ekim bat ise tahminlerime göre 21 Kasım kafam çok karıştı ya of ne olur yardım edin

3kasım yaptıysan test o gün koyu olması lazım 4 kasım silikleşmeye başlamış çünkü canım

3kasım yaptıysan test o gün koyu olması lazım 4 kasım silikleşmeye başlamış çünkü canım
Yok canım 3 Kasım kayınvalidemlerde kaldık yapmadım ama inşallah o gün koyu olmuştur 3 ve 4 Kasım çalışmıştık çünkü ben yine tekrar edeyim testleri

Selam kizlar sanirim bende varim. takvimimide hazirladim erkenden sans getirir belki :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

Yok canım 3 Kasım kayınvalidemlerde kaldık yapmadım ama inşallah o gün koyu olmuştur 3 ve 4 Kasım çalışmıştık çünkü ben yine tekrar edeyim testleri

Sat 23 demişsin, benmde sat 24 dü 4kasım koyuydu benim. Seninde testlerine göre 3 çıkması gerekiyo gibi görünüyo canm. İnşallah öyledir sen farkında olmadan hallolmuştur inşallah. Yinede bi müddet devam et testlerine için rahat etsin. Benmde bat 21

Sat 23 demişsin, benmde sat 24 dü 4kasım koyuydu benim. Seninde testlerine göre 3 çıkması gerekiyo gibi görünüyo canm. İnşallah öyledir sen farkında olmadan hallolmuştur inşallah. Yinede bi müddet devam et testlerine için rahat etsin. Benmde bat 21
Canım bende pco vardı şu an herşey normale döndü bu ay ilk defa hormon ilacı almadan adet olacağım o yğzden ovu test aldım inşallah dediğin gibi ben farketmeden olmuştur çok istiyoruz bebeğimiz olsun rabbim inşallah nasip eder

X