selam canım sana bişey sorcam bu gebeliğin ilk günlerinde sarımsı akıntı normal mi sence duyup ettiğin bişey var mı
inşallah nazar gelmez başıma dua edin benim içinGözün aydın olsun canım
inşallah önemsizdir yaaGenelde biçok insanda oluyo diye bliyorum akıntı. Rengi çok farkedermi bilmiyorum canm.
Yumurtlamadan once oluyodu genelde geciyodu geçmediği icin kafama takildi cnmYumurtlama tabi ki
İnşallah hayırlısı ile kucana alırsın canım bence akintiyida çok kafana takma sadece akıntı dışında kaşıntı varmı ve akintinin renginide takip et yeterli doktora gittiğinde muhakkak iletinşallah nazar gelmez başıma dua edin benim için
inşallah @fhnerdry kaşıntım yok rengide bazen. sarımsı bazen şeffafİnşallah hayırlısı ile kucana alırsın canım bence akintiyida çok kafana takma sadece akıntı dışında kaşıntı varmı ve akintinin renginide takip et yeterli doktora gittiğinde muhakkak ilet
Ozaman korkma bence doktor daha iyi bilgi verecektir tadını çıkar hamileliğininşallah @fhnerdry kaşıntım yok rengide bazen. sarımsı bazen şeffaf
Malesefki ben bugün adet oldumBen de benzer durumdayim bat i onceki adet donemlerime göre hesapladim bekliyorum ama aslında beklemiyorum da gelmesin bat :)
Canm benim krmzlar geldi hemde iki gün erken iki gn sonrada bityo calsmalara son gaz devam sogan suyuna basladm adetin 3 gnü 10 gün kullancam yarnda bal cörek otu karsmna baslycam zaten klomen kullanyorm baklm bu ay olur inslhKızlar hepinize günaydın
Hayrlı cumalar
Şu mübarek günde rabbim bütün dualarımızı kabul etsin, hakkımızda herşeyin hayrlısını nasip etsin inşallah
@TopukluPollyanna N Nrshkya @sseevvggii Kızlar bat gününüz geldi çattı, hadi bebiş haberi duyalım sizlerdende inşallah
Nasil oldu dongun şimdi canim? ben de adet olcakmisim gibi hissediyorumMalesefki ben bugün adet oldumaslında adrt dönemimide bilmek istiyordum ama yinede üzüldüm (
Yok canım ben degilim. Ben ilk kez deniyorum o yüzden bitkisel seylere gerek duymadim henuz :)okeanoss00 canim sen miydin bu forumda hergun corekotu cigniyorum diyen yanlis da hatirliyor olabilirim kusura bakma.gecen gun burada bal corekotu tarcin karisimini okurken corekotunun ogutulmus olmasi sart denilince direkt yesek olmuyormu acaba diye okudugum yazi aklima geldi de ne icin kullanildigini merak etmistim
sağolasınBasin sağolsun canım