❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Merhaba kızlar grupta yeniyim öncelikle hamile olan herkese hayırlı ve kolay doğum, hamile kalmak isteyen herkese de hayırlı, sağlıklı evlatlar diliyorum Rabbimden. 1.5 senelik evliyim geçtiğimiz ocak ayında maalesef boş gebelik diye bir talihsizlik yaşadım ve kürtaj oldum. Aslında doktorum Mayis ayında tekrar gebelik deneyin demişti ama bir süre beklemek istedim ve ekim sonu çalışmalar başladıAllah hayırlısıni versin bakalım bat 13 Kasım pek umudum yok ama

inşallah @fhnerdry kaşıntım yok rengide bazen. sarımsı bazen şeffaf

ben size bişey söylicem şu an kayserideyim normalde antalya'da yaşıyorum ve pazartesi antalyaya geri döneceğim sizce sıkıntı olur mu

Canm benim krmzlar geldi hemde iki gün erken iki gn sonrada bityo calsmalara son gaz devam sogan suyuna basladm adetin 3 gnü 10 gün kullancam yarnda bal cörek otu karsmna baslycam zaten klomen kullanyorm baklm bu ay olur inslh

Merhaba kızlar bende bu ay ilk kez deneyeceğim 5 aylık evliyim fakat esimle ayri sehirlerdeyiz benim tayinim cikmiyor onunda bekleyip duruyoruz ancak bir bebek bizi bir araya getirebilir diye düşünüyoruz. Karar verdikten sonra da aslinda bunu ne kadar istedigimi fark ettim. Surekli gorusemedigimizden kolaylastirici durumlari arastiriyorum bende. Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin

okeanoss00 canim sen miydin bu forumda hergun corekotu cigniyorum diyen yanlis da hatirliyor olabilirim kusura bakma.gecen gun burada bal corekotu tarcin karisimini okurken corekotunun ogutulmus olmasi sart denilince direkt yesek olmuyormu acaba diye okudugum yazi aklima geldi de ne icin kullanildigini merak etmistim

Yok canım ben degilim. Ben ilk kez deniyorum o yüzden bitkisel seylere gerek duymadim henuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…