Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cnm birazdan transfere alicaklar beni.minnoslardan biri cozulurken deformasyona ugramis malesef😔tek embriyo transferi olucam
İnş tek kalanda seninledir🤗 Hiç üzülme.. Buradaki bir arkadaştan yüksek yumurta toplantı tek embryo kaldı ve o da tuttu.. Sana tutunsun ve hiç bırakmasın inş🤲🏻

Nasıldı hastanenin tutumu süreç rahat bir şekilde geçirebildin mi? İnş bebişlerin ikisi de tutunur🙂
Gayet iyidi sadece sıkışamadım bir türlü normalde 1 bardak su içsem yeterdi ama kahvaltıyı çok yaptım su içemedim karnım şiştim su içmekten midem bulandı ilk defa hastane 7000 adım attım düşünün🤣doktor zaten çok tatlıydı her aşamasını söyledi bana

ne demek arkadaşım🌸 düşük önleyici iğne varmış ondan yaptılar kalçadan. O da felaket bir iğne gün boyu topalladım düz yatamadım 🥺 çok acıttı. Baya yağlıymış dediklerine göre
Birdaha gelmedi çok şükür doktorda dönmedi allahım nasıl insan bunlar hemen dönmesi gerekirken üstünden 1 gün geçti neredeyse halen denemediler 😒

Merhaba kizlar. Bugun transferin 4.gunu, ilk gunden beri batmalar oluyordu, asagi cekme falan, dun gecede siddetli adet sancim oldu, 10dk gecti. Blast 4BB tek embriyo transfer edildi, kalitesi sizce nasil? Tutma sansim nekadar? Icimi ferahlatin lutfen, ilkim biokimyasalla sonuclanmisti🥺 Sebebi vardi, ameliyyat oldum.

Gayet iyidi sadece sıkışamadım bir türlü normalde 1 bardak su içsem yeterdi ama kahvaltıyı çok yaptım su içemedim karnım şiştim su içmekten midem bulandı ilk defa hastane 7000 adım attım düşünün🤣doktor zaten çok tatlıydı her aşamasını söyledi bana
Aa çok güzel.. Odaya çıktığında dinleme fırsatın olmuştur. Tuvaleti düşünmemişsindir😅
Transfer için saat vermiyorlar o zaman.. Sen ne zaman hazır olursan🥲
İnş 12 gün sonra da güzel haberler alırsın 🙃

Aa çok güzel.. Odaya çıktığında dinleme fırsatın olmuştur. Tuvaleti düşünmemişsindir😅
Transfer için saat vermiyorlar o zaman.. Sen ne zaman hazır olursan🥲
İnş 12 gün sonra da güzel haberler alırsın 🙃
Transfer için saat veriyorlar benim 1 deydi ama 1 saat önce gelin denildi 12 den önce ordaydık 1 saat sıkışmayı bekledim ama tabi sıkışman için bekliyorlar ara ara ultrasyondan baktılar işte öyle😇 inşallah rabbim gönlümüze görür verir🤲

X