- 10 Mart 2009
- 209
- 99
Donus yapti mi canim dr un, ne dedi?Evet canım benimde bugün ilk iş günümdü ayakta kaldım sanırım oyüzden yatıyorum şuan çok korktum açıkçası yazdım henüz dönmediler bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Donus yapti mi canim dr un, ne dedi?Evet canım benimde bugün ilk iş günümdü ayakta kaldım sanırım oyüzden yatıyorum şuan çok korktum açıkçası yazdım henüz dönmediler bakalım
Yok canım çok minik bir akıntıydı kahve rengi devamı gelmedi ama korktum baya. Sen ne yaptın senin nasıl ilerliyor kese falan gördün müDonus yapti mi canim dr un, ne dedi?
Teşekkür ederim cevabınız için :)Rahimde yumurtlamadan dolayı akıntı yoğun yaşanıyorsa eski kalıntılar atılıyordur. Çatlama olsaydı taze kırmızıya yakın akıntı olurdu..
Aman cok sukur. Benim kontrolum haftaya Pazartesi daha kismetse. Bakalim hersey yolunda gider insallahYok canım çok minik bir akıntıydı kahve rengi devamı gelmedi ama korktum baya. Sen ne yaptın senin nasıl ilerliyor kese falan gördün mü
Evet çok şükür 2 aralıkta transfer oldum bakalımHayalperestttttttt canım ne yaptın? Bugün transfer günündü herşey yolunda gitti mi?
Yaa ne güzel benimde iki tane koyuldu bakalımYarın transferim var kızlar,dualarınıza talibimiki minnoş alıp gelicem
Cnm birazdan transfere alicaklar beni.minnoslardan biri cozulurken deformasyona ugramis maleseftek embriyo transferi olucamYaa ne güzel benimde iki tane koyuldu bakalım
Evet benimde bitanesi biraz zayıf dedi belkide çözülürken oldu bakalım olsun bir tane olsunCnm birazdan transfere alicaklar beni.minnoslardan biri cozulurken deformasyona ugramis maleseftek embriyo transferi olucam
İnş tek kalanda seninledir Hiç üzülme.. Buradaki bir arkadaştan yüksek yumurta toplantı tek embryo kaldı ve o da tuttu.. Sana tutunsun ve hiç bırakmasın inşCnm birazdan transfere alicaklar beni.minnoslardan biri cozulurken deformasyona ugramis maleseftek embriyo transferi olucam
Amin cnmİnş tek kalanda seninledir Hiç üzülme.. Buradaki bir arkadaştan yüksek yumurta toplantı tek embryo kaldı ve o da tuttu.. Sana tutunsun ve hiç bırakmasın inş
Nasıldı hastanenin tutumu süreç rahat bir şekilde geçirebildin mi? İnş bebişlerin ikisi de tutunurEvet çok şükür 2 aralıkta transfer oldum bakalım
ne demek arkadaşım düşük önleyici iğne varmış ondan yaptılar kalçadan. O da felaket bir iğne gün boyu topalladım düz yatamadım çok acıttı. Baya yağlıymış dediklerine göreTamam canım teşekkür ederim Peki son olarak ekstra bir ilaç verdimi doktor
Gayet iyidi sadece sıkışamadım bir türlü normalde 1 bardak su içsem yeterdi ama kahvaltıyı çok yaptım su içemedim karnım şiştim su içmekten midem bulandı ilk defa hastane 7000 adım attım düşünündoktor zaten çok tatlıydı her aşamasını söyledi banaNasıldı hastanenin tutumu süreç rahat bir şekilde geçirebildin mi? İnş bebişlerin ikisi de tutunur
Birdaha gelmedi çok şükür doktorda dönmedi allahım nasıl insan bunlar hemen dönmesi gerekirken üstünden 1 gün geçti neredeyse halen denemedilerne demek arkadaşım düşük önleyici iğne varmış ondan yaptılar kalçadan. O da felaket bir iğne gün boyu topalladım düz yatamadım çok acıttı. Baya yağlıymış dediklerine göre
Aa çok güzel.. Odaya çıktığında dinleme fırsatın olmuştur. Tuvaleti düşünmemişsindirGayet iyidi sadece sıkışamadım bir türlü normalde 1 bardak su içsem yeterdi ama kahvaltıyı çok yaptım su içemedim karnım şiştim su içmekten midem bulandı ilk defa hastane 7000 adım attım düşünündoktor zaten çok tatlıydı her aşamasını söyledi bana
Transfer için saat veriyorlar benim 1 deydi ama 1 saat önce gelin denildi 12 den önce ordaydık 1 saat sıkışmayı bekledim ama tabi sıkışman için bekliyorlar ara ara ultrasyondan baktılar işte öyle inşallah rabbim gönlümüze görür verirAa çok güzel.. Odaya çıktığında dinleme fırsatın olmuştur. Tuvaleti düşünmemişsindir
Transfer için saat vermiyorlar o zaman.. Sen ne zaman hazır olursan
İnş 12 gün sonra da güzel haberler alırsın