- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
aminnnnn canım benim sağ olSakın ümitsiz olma sakın allah var bak benim hiçbir belirtim yoktu şimdi test yaptım çıktı allah senin de kucağını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnn canım benim sağ olSakın ümitsiz olma sakın allah var bak benim hiçbir belirtim yoktu şimdi test yaptım çıktı allah senin de kucağını boş bırakmasın
Öyle mi dersin
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insCanim gunaydin, yaptirdim hamileyim:) bugun ikinci kan testimi vericem❤ Allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Saglikla kucagimiza almayip nasip etsin
Valla bence öyleÖyle mi dersin
Evet 8 gune gore koyu ikiz olabilir
Sağlıklı olsun başka birsey istemiyorum gerçektenValla bence öyle
Canim kaçıncı denemen ilk mi tüp bebek yaptırma sebebi neydiSağlıklı olsun başka birsey istemiyorum gerçekten
Bakalım kızlar hep dua ettim hakkım da hayırlısı neyse o olsun insEvet 8 gune gore koyu ikiz olabilir
İlk denememCanim kaçıncı denemen ilk mi
Maşalllllahhhhh
Gözün aydın cnmmmm5. Gün embriyosu 4AA 3 AA
Tamam CanımSelincim listeye bence kacinci gun embriyosu oldugunuda yaz buda onemli bi konu hep kadinlar kulubunde ki diger insanlarada faydamiz olmus olur
Sağol zeynebim allah sana da nasip etsin insGözün aydın cnmmmm
Aynen ben tezcanlıyım ya duramıyorum evde zaten 3 tane testim var , çalıştığım site de eczane var arıyorum hemen test getirin diye getiriyorlardıGece uyku tutmaz artık seni
Evet canım 2 tane transfer edildi4aaa 3aaa ne demek
2 tane mi transfer edildii.
Bak görünmü hayırlısıyla güzel sonuç aldın darısı başıma inşşKızlar beni de yazın listeye
Canım yaş kaçİlk denemem
aminnnn aminnnnnnnnBak görünmü hayırlısıyla güzel sonuç aldın darısı başıma inşş