Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

İnşallah benim her geçen gün bir tık daha düşüyor ümidim bilmiyorum nedenini belkide sadece 1 embriyom olduğu içindir.
Ümitsiz olmak yok buraya kadar gelmemize vesile olan mevlam sonrasının da bizim için güzel ve hayırlı kılar inşallah bende bazen negatif düşünceye gidiyorum ama sonra içim hemen pozitif oluyor dedim yaa normalde sürekli negatif olan bir insanım ben 🤣

Gb

Eklentiler

• 0FD35A37-F414-40F0-9B0F-B03F3CCC8534.jpeg
    0FD35A37-F414-40F0-9B0F-B03F3CCC8534.jpeg
    138,9 KB · Görüntüleme: 50
Benimde canım çok tatlı 🤭🤭🤭 25 yaşına kadar hastaneye gitmemiş bir insan olarak şimdi o kadar zor geliyor ki iğneler ilaçlar ama herşey bir nefes olabilmek için besmele çek Allah (c.c) isimlerini oku işlemler esnasında onun izni ile ağrısız sızısız geçer inşallah bütün çabalarımız güzel yol alır 🍃
Yaw walla yapiyorum sakinlik dua hersey ama ultrason bile acitiyo anlamiyorum bak igneyle delip dessinler kolumu bacagimi ama orasi canimi aliyo tövbe 😁😁😁 baska yerden yapsinlar 😁😁😁😁😁

Ooo sen hsg çektirmişsin anestezisiz ben onu bile anesteziyle çektirdim😖😂 histeroskopiden önce rahimin açılması için vajinal bir fitil yapiyorlar birde dil altı hap veriyorlar belki rahim açıldığından rahat geçirdim ben. Sen hsg çektirdiysen bunuda yaptirirsin gibi geliyor bana🤪
Konusurken bile tepkilerime gülüyorum korkudan her sekle giriyorum cektirdimde bilmiyodum acisini bi bilincli gitmek var bi bilmeden bilgi iyi degilmis onu anladim simdi yusuf yusuf 😁😁

X