- 3 Haziran 2020
- 228
- 319
- 39
Mubarek cuma yuzu suyu hurmetine rabbim yuzumuzu guldursun dualarimdasin insallah Iron Butterfly
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım işin gücün rast gtsin, cabucacik atlaticaksin güzel haberlerini bekliyoruz.Beklemedeyim
Okudum[USER=995726] K Karamsar cad [/USER] yarın Transfer olacak arkadaşlar
Ya KAYYUM 156 kere okuyalim
Loya-Kiana efsunn210102 Iron Butterfly @Sinovac Luna277 @Amanita @CevikKiz @nuray1033 sanat08 @Saturnyildizi @Meltem _13 @Cosi @akyaa @Hayalperestttttttt @Birbumut @lightbrown @aaa1234 @Ay42 Z Zeynepkur @zeynep44044
Gecmis olsun kuzum Rabbim mükâfatını versin inşallahGeldim kızçelerim hepinizden mevlam razı olsun binlerce kez inşallah çok ağrım var onun dışında iyiyim elhamdülillah
Amin inşallah Allah razı olsunGecmis olsun kuzum Rabbim mükâfatını versin inşallah
Geçmiş olsun cnmGeldim kızçelerim hepinizden mevlam razı olsun binlerce kez inşallah çok ağrım var onun dışında iyiyim elhamdülillah
Sağol gülüm Allah razı olsun inşallahGeçmiş olsun cnm
Haktan hayırlısı inşallah... Mevlam güldürsün yüzünühanımlar
idrar testi getirdi samimi bir aarkadaşım merak etmiş benden çok meraklı
Sabah yaptım negatif silik bile çıkmadı
Ama kan sonucu için beklemeye devam tabii ki hayırlısı bakalım
Geçmiş olsun canım benimm.Geldim kızçelerim hepinizden mevlam razı olsun binlerce kez inşallah çok ağrım var onun dışında iyiyim elhamdülillah
Sağol gülüm alınan parça patolojiye gitti sonuç 2 hafta sonra çıkıcakmış Dr 2 hafta sonra gel bakalım duruma konuşuruz transfer için de hayırlısı Allah'tanGeçmiş olsun canım benimm.
Yaa çok şükür canim atlattın hadi gözün aydın inşallah dinlen güzelce.Ofis histereskopi ymiş bu bana yapılan aynı rahim film çekilir gibi ağrısı o esnada berbattı ama şuan iyiyim eve geldim Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
aminnn inşallah.Ofis histereskopi ymiş bu bana yapılan aynı rahim film çekilir gibi ağrısı o esnada berbattı ama şuan iyiyim eve geldim Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Aminnnnn uyudum uyandım bile sonrasındaYaa çok şükür canim atlattın hadi gözün aydın inşallah dinlen güzelce.
Sen nasılsınaminnn inşallah.
En son idrarda çıkar bildiğim kadarıyla erkendir ondan çıkmamıştır canım olumlu düşünelim olumluyu güzeli çağıralım olur hayırlısıylahanımlar
idrar testi getirdi samimi bir aarkadaşım merak etmiş benden çok meraklı
Sabah yaptım negatif silik bile çıkmadı
Ama kan sonucu için beklemeye devam tabii ki hayırlısı bakalım
Evet evet cikacaksa da en geç idrar da çıkıyor bir çok kişiden duydumEn son idrarda çıkar bildiğim kadarıyla erkendir ondan çıkmamıştır canım olumlu düşünelim olumluyu güzeli çağıralım olur hayırlısıyla
İç güveysinden hallice nasıl olunursa öyleyim çalışmaya çalışıyorum ,Aminnnnn uyudum uyandım bile sonrasında
Sen nasılsın
Geçmez dediğimiz o kadar çok şey aslında o kadaR çabuk geçiyor ki hayatımız da arkamıza yada yaşadıklarımıza dönüp bakamıyoruz bile malesef en azından kendim için bu cümleyi kullanabiliyorumİç güveysinden hallice nasıl olunursa öyleyim çalışmaya çalışıyorum ,
vakit hiç geçmiyor