- 9 Aralık 2015
- 357
- 571
- 18
- 36
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.961
Malesef telefondan giriyorum:scnm bilgisayrdan bakıyorsan nickname minin olduğu yere tıkla bi sayfa açılıyo. ortalarda hamilelik takvimi var oraya tahmini doğum tarihini yazıp kaydediyorsun
Yarın inşallah Sen yaptırmıycak mısın
Malesef telefondan giriyorum:s
ayy yazık yaa belki de uyuyodu beybicik Bide şey alttan bakmıyor değil mi ultrasonla Bana şimdiye kadar hiç alttan bakmadıda
Sen neyi gördün gibi canım anlıyo musun ultrasondan
Sen kac haftalık hamilesin cnm
Ben öğrendiğimde gittim 20. Haftada gel aşı olcaksın dediler Öncesinde gitmeme gerek yokmuşKizlar hic aile hekimi tarafindan cagrilan var mi? Gebelik tetanoz asisi var 14. Haftaddan sonra ve doğuma yakin vurulmasi gerekiyormus. Bi de grip salgini var ,dikkatli olmaliyiz hamisler
Yaaa çıkıntısını yesinler onunYok bana da hiç alttan bakmadı şimdiye kadar. Kanamam olunca alttan muayene ister misin dedi ben istemedim.
Yok canım anladığımdan değil ayaklarına bakarken poposunu falan gösterdi. Bir çıkıntı gördüm gibi 'erkek mi acaba' diye doktora pas attım ama 'erken daha yanılabiliriz' dedi.
QUOTE]
Kizlar hic aile hekimi tarafindan cagrilan var mi? Gebelik tetanoz asisi var 14. Haftaddan sonra ve doğuma yakin vurulmasi gerekiyormus. Bi de grip salgini var ,dikkatli olmaliyiz hamisler
Yaaa çıkıntısını yesinler onunBakalım benim dr 10. haftada bile tahmin yaptı yarında mutlaka söyler görürse
neymiş pekii
Yaaa çıkıntısını yesinler onunBakalım benim dr 10. haftada bile tahmin yaptı yarında mutlaka söyler görürse
Tetanoz aşısı 14. Haftadami yapılıyordu. Ben 20 falan diye hatrliyorum
Cnm premesis folicasit+vitamin bulantıyı dindiriyor. Zararsız bitkisel. Doktorlar hamilelere veriyomuş
YaaaNasıl uğraşıyoki döndürmek için karnını falan mı dürtüyo
Ense kalinligini kaçıncı haftada ölctürdün? Kac mm çıktı. ?Amin canım inşallah.
Bebeğin pozisyonuna göre süresi değişiyor sanırım. Önce boyuna, ellerine, ayaklarına falan baktı. Ense kalınlığını ölçmek için baya bir döndürmeye uğraştı. Şaşırdı bebeğim ne tarafa gideceğini içim gitti.
Benim 15 dakika falan sürdü görüntü alması.
9 ayda 9 kilo..süper bir şey. Nasıl beslenmistiniz?ben kızımda 12 sene önce 9 kilo almıştım. bundada bence tam tersi çok alacağım galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?