• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ben 10. Hafta gitmiştim ense kalınlığını ölctü doktor. Sonuc cok yüksek bu bebek anormal olabilir demişti. Sınır 1.8 milim ama bizim 4 milim. Anormal bebek olabilir. Aldırıcakmisin yoksa doğuracak misin dedi..cok üzüldük eşimde orda ydi. Ne diyeceğimizi bilemedik. Düşünmek istiyoruz dedik

Ahh ahh kullanıyorum bebeğim ama fayda etmiyor . Çıkarmaktan artık yemeklerden tiksindim. Ayrıca yemek borumda resmen asitten su bile içerken fena yanıyoo sizinde öylemi ne yapacağımı şaşırdım. Yemek düşündüğümde bile miğden bulanıyoo.... :mad:

Kıyamamm yaaa. Allah yardımcın olsun. Premesis mi içiyosun. O iyi gelmişti şükür. Ama eşim çarşamba günü iyileştin artık içme ilaç dedi. Hiç istemiyo ilaç kullanmamı. Vitamine bile karşıdır. Bende ee tsmam içmeyim dedim. Ama ne çare akşam öyle fena kustumki olduğum yerde yere yattım. Boğazım dediğin gibi asitten çok kötüydü. Yani anlıycan premesise tekrar başladım. Ama tam düzelmedim hala :(

Ben 10. Hafta gitmiştim ense kalınlığını ölctü doktor. Sonuc cok yüksek bu bebek anormal olabilir demişti. Sınır 1.8 milim ama bizim 4 milim. Anormal bebek olabilir. Aldırıcakmisin yoksa doğuracak misin dedi..cok üzüldük eşimde orda ydi. Ne diyeceğimizi bilemedik. Düşünmek istiyoruz dedik

Ne zaman oldu bu cnm. Bu hamileliğindemi.

Ense kalinligini kaçıncı haftada ölctürdün? Kac mm çıktı. ?

Cnm aslında ilk beş ay hiç beslenemedim. Sadece zorla süt ve peynir ekmek. Beşinci aya bulantım geçinci hergün yumurta yedim iki bardak süt ve günlük yemekler. Yedinci aydan sonra günde iki yumurta. Son 20 günde bunlara ilave hergünyağsız tava da ince ince dilimlerden et yedim. Ve görseniz hiç 9 aylık hamilegibi değildim. Doğuma giderken komşularım senden 2 kilo bebek çıkar dediler ama kızım 3,5 kilo doğdu. 59 ile doğuma gittim döndüm hemen tartıldım 52 ye düşmüşüm. Kızım 6 aylıkken 46 olmuştum ;)

Yeni mi oldu bu?
10.haftada erken ölçtüğü için olabilir mi acaba? 11-14 haftalar arasında yapılıyor normalde.
Tekrar muayene olacak mısın?

Kizlar canım çikolata istiyor 2 günde bir falan yiyorum. Sizce bebeğe zarari var midir?

Valla zararı yok diyemez kimse. Çok fazla katkı maddesi var içinde. Başka şeylerle nefsini köreltsen. Mesela hurma ye. Çook faydalı vitamin deposu. Süt üretimine de faydası var.
Ben daha çok tuzlu ve ekşi şeyler istiyorum. Çikolata her zaman aklıma gelmiyor.

Tatlim dur lbakalim sıkma canını. 11-14 hafta arası yapılıyor ikili tarama . o sebeple başka bi hastaneye git tekrar ölçüm yaparlar eminim . erken olduğu için yanılmış olabilir

Yeni mi oldu bu?
10.haftada erken ölçtüğü için olabilir mi acaba? 11-14 haftalar arasında yapılıyor normalde.
Tekrar muayene olacak mısın?
Evet yeni oldu bu olay. 5 ocak salı 2016..2 haftalık düsünme payı istedik. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Durum yine ayni yani kötüyse doktor kesin alinsin diyor. Ben bebegime yani canlı birinin ölümüne sebep olmak istemiyorum. Bu durumu da kimseye diyemiyorum. Inşallah düzelir problem. Kızlar allah rızası için dua edin. Belki birinin duasi kabul olurda bebeğim sağlıklı olur

Tatlim dur lbakalim sıkma canını. 11-14 hafta arası yapılıyor ikili tarama . o sebeple başka bi hastaneye git tekrar ölçüm yaparlar eminim . erken olduğu için yanılmış olabilir
2 hafta sonra tekrar gidicem ona göre kesin karar verilicek. Lütfen duanizi esirgeneyin bizden:KK61:

2 hafta sonra tekrar gidicem ona göre kesin karar verilicek. Lütfen duanizi esirgeneyin bizden:KK61:
Canım benim tabiki dua ederiz insallah ama sende sakin uzme kendini iki hafta çıkan bekle ve sonra başka doktora git insallah hem benim bildiğim kadarıyla bu taramalarda yanılma payı çok fazla ama illia için rahat olsun diyorsan başka doktora git ve o gün doktorun dediğini unut çünkü bunu düşünüp bebegine zarar verirsin daha çok o yüzden sakin il ve rabbime sigin iki hafta boyunca hep dua et inşallah ve bak allahin izniyle her sey düzelir tamam mi sakin üzülme dertlesmek istersen ben burdayım canım

Canım benim tabiki dua ederiz insallah ama sende sakin uzme kendini iki hafta çıkan bekle ve sonra başka doktora git insallah hem benim bildiğim kadarıyla bu taramalarda yanılma payı çok fazla ama illia için rahat olsun diyorsan başka doktora git ve o gün doktorun dediğini unut çünkü bunu düşünüp bebegine zarar verirsin daha çok o yüzden sakin il ve rabbime sigin iki hafta boyunca hep dua et inşallah ve bak allahin izniyle her sey düzelir tamam mi sakin üzülme dertlesmek istersen ben burdayım canım
Cok Teşekkürler canım

Hatta her farz namazindan sonra araf süresinin 189.ayeti kerimesi okunursa doğacak çocuğun fizik yapısı düzgün olur insallah bunu oku .ve yani belki olabilir namaz kilmiyorsan ben bu hafta namazimi kilinca insallah senin bebeğin içinde okurum tabi isteesen

Ama uzme kendini olur mu bak ben bir yıldır evliyim ve hep salih bir evlat istedik hatta bazen belki salih istiyoruz diye çocuğumuz olmaz telaşına girip korktum ama eşim allah razı olsun ondan hemen destek oldu ve sakin öyle düşünme sen duani iste rabbim katinda neye razı ise onu versin ve demek daha zaamani vardır belki dedi ve inan hep dua ettim ve allaha sigindim ve bir kaç sonra klomen ve çatlama ignesiyle hamile kaldım çok şükür tabi buna ilaçlar vesile oldu ama onu bize nasıl eden rabbim ve insallah rabbim evlatlarımız korur rabbimin rahmeti sonsuzdur siz yeter ki dua edin ona siginin insallah....çok uzattım hakkinizi helal edin sizi öyle üzgün görünce üzüldüm ve destek olmak istedim insallah

Back