- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.941
Bende oglumda 24 kg almistim... Bunda henuz verdim ins o kdr almam
Amin canım inşallah.
Bebeğin pozisyonuna göre süresi değişiyor sanırım. Önce boyuna, ellerine, ayaklarına falan baktı. Ense kalınlığını ölçmek için baya bir döndürmeye uğraştı. Şaşırdı bebeğim ne tarafa gideceğini içim gitti.
Benim 15 dakika falan sürdü görüntü alması.
Günaydın kızlar .şuan 11+5günlük hamileyim.biraz erken biliyorum ama ben cinsiyetini çok merak edıyorum bebişiminbi tahminde bulunurmusunuz acaba.
YaaaNasıl uğraşıyoki döndürmek için karnını falan mı dürtüyo
günaydın cnm benim içimden erkek geçtiGünaydın kızlar .şuan 11+5günlük hamileyim.biraz erken biliyorum ama ben cinsiyetini çok merak edıyorum bebişiminbi tahminde bulunurmusunuz acaba.
Yarın inşallah Sen yaptırmıycak mısıncnm sen ikili testini yaptırdınmı
YaaaNasıl uğraşıyoki döndürmek için karnını falan mı dürtüyo
Tabi ki hem de ne dürtmek. Benimki rahat rahat ense yapıyordu. döndürmek için karnımı falan titretti jöle gibi
Gebeyi yan döndürerek de bakıyorlar.
Ya herkes ilk günden beri içime erkek doguyo dıyıp duruyo ondan bnde bukdr meraklandım. İkili test yaptırmayı düşünmüyorum.aldırmayı düşünöüyorsan yaptırmama kararı senin elimde dedı iki doktor da.günaydın cnm benim içimden erkek geçti
kız olsun erkek olsun önce sağlıklı olsun cnm ikili taramaya girdinmi?
Bugun ki doktora sormadım cınsıyetınıno da soylemedı.kendi doktoruma 10gün sonra gitmeyi düsünuyorm.ozmn 13haftalık olur belki görür doktorum oyle umuyorum:)ikili teste gidenler öğrenmiş bence erken değil. olabilir
ikili teste gidenler öğrenmiş bence erken değil. olabilir
Usg yi yüklesem bi tahminde bulunurmusunuz kızlar:)
Hayırlı cumalar canım. 18 ekim sat. Takvime kaydetmeyı bılmıyorumkıı
Benimkini söylemedi ya. Ben gördüm gibi dedim ama doktor daha erken en az iki hafta sonra belli olur dedi. Temkinli davrandı yani.
Sen kac haftalık hamilesin cnmBenimkini söylemedi ya. Ben gördüm gibi dedim ama doktor daha erken en az iki hafta sonra belli olur dedi. Temkinli davrandı yani.
Ben de şimdi farkettim sen söyle diyince baktım usg ye. Normalde 11+5günlük benim. O yüzden sormaya cesaret edemedim dogrusuburda 12+4 görünüyosun cnm aslında görebilirdi
cnm bilgisayrdan bakıyorsan nickname minin olduğu yere tıkla bi sayfa açılıyo. ortalarda hamilelik takvimi var oraya tahmini doğum tarihini yazıp kaydediyorsunHayırlı cumalar canım. 18 ekim sat. Takvime kaydetmeyı bılmıyorumkıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?