• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

:KK48: ayy yazık yaa belki de uyuyodu beybicik :KK48: Bide şey alttan bakmıyor değil mi ultrasonla Bana şimdiye kadar hiç alttan bakmadıda

Yok bana da hiç alttan bakmadı şimdiye kadar. Kanamam olunca alttan muayene ister misin dedi ben istemedim.

Sen neyi gördün gibi canım anlıyo musun ultrasondan:KK57:

Yok canım anladığımdan değil ayaklarına bakarken poposunu falan gösterdi. Bir çıkıntı gördüm gibi 'erkek mi acaba' diye doktora pas attım ama 'erken daha yanılabiliriz' dedi. :KK23:

Sen kac haftalık hamilesin cnm

Sat 18 ekimse aynıyız seninle. 25 temmuz görünür doğumun. Ben adet tarihime göre 11+3 haftalıkken doktor 12+2 olarak ölçmüştü.

Kizlar hic aile hekimi tarafindan cagrilan var mi? Gebelik tetanoz asisi var 14. Haftaddan sonra ve doğuma yakin vurulmasi gerekiyormus. Bi de grip salgini var ,dikkatli olmaliyiz hamisler:KK54:
Ben öğrendiğimde gittim 20. Haftada gel aşı olcaksın dediler Öncesinde gitmeme gerek yokmuş

Yok bana da hiç alttan bakmadı şimdiye kadar. Kanamam olunca alttan muayene ister misin dedi ben istemedim.

Yok canım anladığımdan değil ayaklarına bakarken poposunu falan gösterdi. Bir çıkıntı gördüm gibi 'erkek mi acaba' diye doktora pas attım ama 'erken daha yanılabiliriz' dedi. :KK23:
QUOTE]
Yaaa çıkıntısını yesinler onun :KK70: Bakalım benim dr 10. haftada bile tahmin yaptı yarında mutlaka söyler görürse

Kizlar hic aile hekimi tarafindan cagrilan var mi? Gebelik tetanoz asisi var 14. Haftaddan sonra ve doğuma yakin vurulmasi gerekiyormus. Bi de grip salgini var ,dikkatli olmaliyiz hamisler:KK54:

aaa doğru diyorsun bak beni de aramışlardı hatta doktoruma sormak için not almıştım unuttum gitti bak, doktorunuza danışın müsaade ederse tetenos aşınızı yapıyoruz demişlerdi banada haftaya 2li tarama için gittiğimde sorayım doktoruma tşkler :D

Yaaa çıkıntısını yesinler onun :KK70: Bakalım benim dr 10. haftada bile tahmin yaptı yarında mutlaka söyler görürse

Ne dedi peki? :KK57:

Ben bir de bekarken 'hamile kalınca cinsiyetini öğrenmeyeceğim doğumda süpriz olsun' diye artistlik yapıyordum. Gel şimdi gör merakı. :KK37:

İş arkadaşım da sürekli kızın olacak deyi daha çok merak ettiriyor. :KK64:

Kızlar ben devlet hastanesine gidiyorum da p.tesi ikili tarama yapılacak bize acaba cinsiyetini söylermi ki . yada benim dikkat etmem gereken bisey varmı ki bildiğiniz . ultrasona girdiğim de tarama uzun sürecegi için inceleme fırsatı olacaktir diye dusunuyorum

Cnm premesis folicasit+vitamin bulantıyı dindiriyor. Zararsız bitkisel. Doktorlar hamilelere veriyomuş

Ahh ahh kullanıyorum bebeğim ama fayda etmiyor . Çıkarmaktan artık yemeklerden tiksindim. Ayrıca yemek borumda resmen asitten su bile içerken fena yanıyoo sizinde öylemi ne yapacağımı şaşırdım. Yemek düşündüğümde bile miğden bulanıyoo.... :mad:

Amin canım inşallah.
Bebeğin pozisyonuna göre süresi değişiyor sanırım. Önce boyuna, ellerine, ayaklarına falan baktı. Ense kalınlığını ölçmek için baya bir döndürmeye uğraştı. Şaşırdı bebeğim ne tarafa gideceğini içim gitti.:KK35:
Benim 15 dakika falan sürdü görüntü alması.
Ense kalinligini kaçıncı haftada ölctürdün? Kac mm çıktı. ?

Back