• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Hatta her farz namazindan sonra araf süresinin 189.ayeti kerimesi okunursa doğacak çocuğun fizik yapısı düzgün olur insallah bunu oku .ve yani belki olabilir namaz kilmiyorsan ben bu hafta namazimi kilinca insallah senin bebeğin içinde okurum tabi isteesen
Tabi isterim. Cok cok tesekkurler

Ama uzme kendini olur mu bak ben bir yıldır evliyim ve hep salih bir evlat istedik hatta bazen belki salih istiyoruz diye çocuğumuz olmaz telaşına girip korktum ama eşim allah razı olsun ondan hemen destek oldu ve sakin öyle düşünme sen duani iste rabbim katinda neye razı ise onu versin ve demek daha zaamani vardır belki dedi ve inan hep dua ettim ve allaha sigindim ve bir kaç sonra klomen ve çatlama ignesiyle hamile kaldım çok şükür tabi buna ilaçlar vesile oldu ama onu bize nasıl eden rabbim ve insallah rabbim evlatlarımız korur rabbimin rahmeti sonsuzdur siz yeter ki dua edin ona siginin insallah....çok uzattım hakkinizi helal edin sizi öyle üzgün görünce üzüldüm ve destek olmak istedim insallah
Çok çok teşekkürlerrr

Hayatımi anlatsam roman olur. 36 yaşındayım. 24 yaşımda evlenmistim.2 cocuk sahibi boşanmış bir adamla. Meğer adam benimle cocuklara bakici oluyum diye evlenmiş. Bu yüzden cocuk olmasını istemedi. Anası. Babasi ve cocuklarina bakıcı olucaktim. Kendiside baska karilarla keyf yapiyordu. Bu hayati 3 yil cektim. Yavas yavas delirmeye başlıyordum.psikologlar felan..hemde dilini bilmedigim bir ülkedeydim. Is bulup calismaya başladım. Yavas yavas toparlandim. Boşandım. Yillarca hayata küstüm. Sonra şimdiki eşimle 3 yıl önce evlendim. Sıfır kullanılmamış bir kocam olsun istedim. Bu kocamla evlendiğimden beri cok istedik olmadi. 2 negatif asilamadan sonra tüp bebek yoluyla şimdiki bebeğime hamileyim. Bunuda gecen 5 ocak 2016 günü doktor bebek özürlü gözüküyor deyince paramparça oldum resmen:KK61:

Rabbim seni farklı bir şekilde imtahan etmiş ama tabiki bak bosanmissin ve bunada sukretmek gerek ve bundan sonrada çok şükür rabbim karşına mutlu olacağın birini çıkarmış insallah ve hem sabirlisin belli ki pes etmeden cocuk istemiş ve tedaviye baslamissin herşeyde vardır bir hayır ve rabbim bizi beterinden korusun o yüzden üzülmeyin ve lütfen allaha siginin o duyuyor ve asla rabbim kuluna kaldirmayacagi yük vermez insallah bundan sonra daha mutlu olursunuz allahin izniyle

Ve bak sizin doğum günümüz aynı insallah artık size hatirlatirim bu gunleri bebegimiz dogdugunda yani siz şimdi kafayı cinsiyete tanıyormuş gibi düşünün ve başka şeyler düşünmeyin allahin izniyle herşey daha güzel olacak bakın bebeginiz sizinle mutluluğu yaşayın size onu nasip eden rabbim guzelliginide nasip eder inşallah

Hayatımi anlatsam roman olur. 36 yaşındayım. 24 yaşımda evlenmistim.2 cocuk sahibi boşanmış bir adamla. Meğer adam benimle cocuklara bakici oluyum diye evlenmiş. Bu yüzden cocuk olmasını istemedi. Anası. Babasi ve cocuklarina bakıcı olucaktim. Kendiside baska karilarla keyf yapiyordu. Bu hayati 3 yil cektim. Yavas yavas delirmeye başlıyordum.psikologlar felan..hemde dilini bilmedigim bir ülkedeydim. Is bulup calismaya başladım. Yavas yavas toparlandim. Boşandım. Yillarca hayata küstüm. Sonra şimdiki eşimle 3 yıl önce evlendim. Sıfır kullanılmamış bir kocam olsun istedim. Bu kocamla evlendiğimden beri cok istedik olmadi. 2 negatif asilamadan sonra tüp bebek yoluyla şimdiki bebeğime hamileyim. Bunuda gecen 5 ocak 2016 günü doktor bebek özürlü gözüküyor deyince paramparça oldum resmen:KK61:

Cnm yaaa ne kadar zor bir sınavdan geçmişsin. :( gözyaşlarımı tutamadım. Rabbbim yardımcın olsun. Çektiğinsıkıntıların mükafatı olarak sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah. İçini ferah tut ve dua et cnm. Dua her kapıyı açar. Rabbim hiç yoktan istediğini var ediyorsa sıkıntınada ol der olur ve herşeyin yoluna girer. Hepimiz dua ederiz sana için rahat olsun. Herşey gönlüne göre olsun. Şunuda unutmaki ALLAH ne derse o olur. Allaha emanet ol cnm sende bebişindeee..

Canım öncelikle bilinçli olman lazım ve asla bir doktorla yetinme mutlaka 2. br doktora daha görün 2 li taramanın yapılma zamanı 11+0 ve 13+6 mutlaka bu tarihler arası yapılmalı seninki tam olarak kaçtı, bir gün bile çok fark eder. İyi düşünelim iyi olsun...

Cnm ne diyorsun sen. Başka doktorada gittinizmi. Sınır değerlerden eminmisiniz. Biriside ysptırdı sınır değere 3 demişti. Ne yapacaksınız peki . Allah yardımcın olsun cnm. Ne diycemi bilemiyorum :KK43:
Çok teşekkürler. 2 haftalık düsünme payı istedik. 12 hafta tekrar gidicem ona göre belli olucak her şey

Cnm yaaa ne kadar zor bir sınavdan geçmişsin. :KK43: gözyaşlarımı tutamadım. Rabbbim yardımcın olsun. Çektiğinsıkıntıların mükafatı olarak sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah. İçini ferah tut ve dua et cnm. Dua her kapıyı açar. Rabbim hiç yoktan istediğini var ediyorsa sıkıntınada ol der olur ve herşeyin yoluna girer. Hepimiz dua ederiz sana için rahat olsun. Herşey gönlüne göre olsun. Şunuda unutmaki ALLAH ne derse o olur. Allaha emanet ol cnm sende bebişindeee..
Amin canım çok teşekkürler. .Hepinize saygılar sunuyorum. Hepinize cok tesekkurler. Hayırlısı olsun inşallah

Canım öncelikle bilinçli olman lazım ve asla bir doktorla yetinme mutlaka 2. br doktora daha görün 2 li taramanın yapılma zamanı 11+0 ve 13+6 mutlaka bu tarihler arası yapılmalı seninki tam olarak kaçtı, bir gün bile çok fark eder. İyi düşünelim iyi olsun...
10+ 0 da yapıldı. Amin inşallah

Cnm yaaa ne kadar zor bir sınavdan geçmişsin. :KK43: gözyaşlarımı tutamadım. Rabbbim yardımcın olsun. Çektiğinsıkıntıların mükafatı olarak sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah. İçini ferah tut ve dua et cnm. Dua her kapıyı açar. Rabbim hiç yoktan istediğini var ediyorsa sıkıntınada ol der olur ve herşeyin yoluna girer. Hepimiz dua ederiz sana için rahat olsun. Herşey gönlüne göre olsun. Şunuda unutmaki ALLAH ne derse o olur. Allaha emanet ol cnm sende bebişindeee..
Amin inşallah çok teşekkürler

Kizlar cok uzuldum ya allah hepimizin yardimcisi olsun kimseyi evlatlariyla sinamasin rabbim. Sag salim alalim cocuklarimizi kucagimiza saglikli hayrli evlat olsunlar insallah.
ayrica daha cok küçük bebisin hi doktora dahagit cihaz bile fark eder zaten bide erken olcmus doktorun
12. Hafta tekrar gidicem bakalım hayırlısı

Evet yeni oldu bu olay. 5 ocak salı 2016..2 haftalık düsünme payı istedik. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Durum yine ayni yani kötüyse doktor kesin alinsin diyor. Ben bebegime yani canlı birinin ölümüne sebep olmak istemiyorum. Bu durumu da kimseye diyemiyorum. Inşallah düzelir problem. Kızlar allah rızası için dua edin. Belki birinin duasi kabul olurda bebeğim sağlıklı olur

İnşallah doktor yanılmıştır canım. Dua edeceğim senin için. Rabbim yardımcınız olsun.
Allah'ın izniyle güzel çıkacak sonuçlar inşallah. Başka doktora şimdiden git bence.

Kızlar bugün doktora gittim. Bebişim 12+2 olmuş. Amabne haldeydi garibim. Yüzü aşağı dönmüş ters duruyordu. :( son zamanlarda bi bardaktan fazla su içememiştim kese yerinde sayıp bebiş büyüyünce dönecek yer kalmamış kuzuma. Çok üzüldüm. Tabi bu yüzden cşnsiyetini göremedik. Siz siz olun bolca su için. Bende kendşmi iyice zorlamaya karar verdim.

Back