- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.981
Ense kalinligini kaçıncı haftada ölctürdün? Kac mm çıktı. ?
Ahh ahh kullanıyorum bebeğim ama fayda etmiyor . Çıkarmaktan artık yemeklerden tiksindim. Ayrıca yemek borumda resmen asitten su bile içerken fena yanıyoo sizinde öylemi ne yapacağımı şaşırdım. Yemek düşündüğümde bile miğden bulanıyoo....
Ben 10. Hafta gitmiştim ense kalınlığını ölctü doktor. Sonuc cok yüksek bu bebek anormal olabilir demişti. Sınır 1.8 milim ama bizim 4 milim. Anormal bebek olabilir. Aldırıcakmisin yoksa doğuracak misin dedi..cok üzüldük eşimde orda ydi. Ne diyeceğimizi bilemedik. Düşünmek istiyoruz dedik
Ense kalinligini kaçıncı haftada ölctürdün? Kac mm çıktı. ?
Evet bunda gecen 5 ocak salı 2016Ne zaman oldu bu cnm. Bu hamileliğindemi.
2 gunde bir miiKizlar canım çikolata istiyor 2 günde bir falan yiyorum. Sizce bebeğe zarari var midir?
Ben 10. Hafta gitmiştim ense kalınlığını ölctü doktor. Sonuc cok yüksek bu bebek anormal olabilir demişti. Sınır 1.8 milim ama bizim 4 milim. Anormal bebek olabilir. Aldırıcakmisin yoksa doğuracak misin dedi..cok üzüldük eşimde orda ydi. Ne diyeceğimizi bilemedik. Düşünmek istiyoruz dedik
Bayanlar yeni öğrendim bebisler çikolata tatlı gibi şeyleri çok severlermiş. Yeyince mutlu olur çok hareket ederlermis2 gunde bir miiben hergun yiyorummm habire yiyorum yaaa
Kizlar canım çikolata istiyor 2 günde bir falan yiyorum. Sizce bebeğe zarari var midir?
Evet dogru.bunu ilk bebegimdende biliorum asiri xikolata ve sutlu tatlu yedim. Ama durmamiz lazim. Birbirimize destek olup yeme duzeni olustursak yaBayanlar yeni öğrendim bebisler çikolata tatlı gibi şeyleri çok severlermiş. Yeyince mutlu olur çok hareket ederlermis
Evet yeni oldu bu olay. 5 ocak salı 2016..2 haftalık düsünme payı istedik. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Durum yine ayni yani kötüyse doktor kesin alinsin diyor. Ben bebegime yani canlı birinin ölümüne sebep olmak istemiyorum. Bu durumu da kimseye diyemiyorum. Inşallah düzelir problem. Kızlar allah rızası için dua edin. Belki birinin duasi kabul olurda bebeğim sağlıklı olurYeni mi oldu bu?
10.haftada erken ölçtüğü için olabilir mi acaba? 11-14 haftalar arasında yapılıyor normalde.
Tekrar muayene olacak mısın?
2 hafta sonra tekrar gidicem ona göre kesin karar verilicek. Lütfen duanizi esirgeneyin bizdenTatlim dur lbakalim sıkma canını. 11-14 hafta arası yapılıyor ikili tarama . o sebeple başka bi hastaneye git tekrar ölçüm yaparlar eminim . erken olduğu için yanılmış olabilir
Canım benim tabiki dua ederiz insallah ama sende sakin uzme kendini iki hafta çıkan bekle ve sonra başka doktora git insallah hem benim bildiğim kadarıyla bu taramalarda yanılma payı çok fazla ama illia için rahat olsun diyorsan başka doktora git ve o gün doktorun dediğini unut çünkü bunu düşünüp bebegine zarar verirsin daha çok o yüzden sakin il ve rabbime sigin iki hafta boyunca hep dua et inşallah ve bak allahin izniyle her sey düzelir tamam mi sakin üzülme dertlesmek istersen ben burdayım canım2 hafta sonra tekrar gidicem ona göre kesin karar verilicek. Lütfen duanizi esirgeneyin bizden
Cok Teşekkürler canımCanım benim tabiki dua ederiz insallah ama sende sakin uzme kendini iki hafta çıkan bekle ve sonra başka doktora git insallah hem benim bildiğim kadarıyla bu taramalarda yanılma payı çok fazla ama illia için rahat olsun diyorsan başka doktora git ve o gün doktorun dediğini unut çünkü bunu düşünüp bebegine zarar verirsin daha çok o yüzden sakin il ve rabbime sigin iki hafta boyunca hep dua et inşallah ve bak allahin izniyle her sey düzelir tamam mi sakin üzülme dertlesmek istersen ben burdayım canım
Hatta her farz namazindan sonra araf süresinin 189.ayeti kerimesi okunursa doğacak çocuğun fizik yapısı düzgün olur insallah bunu oku .ve yani belki olabilir namaz kilmiyorsan ben bu hafta namazimi kilinca insallah senin bebeğin içinde okurum tabi isteesen2 hafta sonra tekrar gidicem ona göre kesin karar verilicek. Lütfen duanizi esirgeneyin bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?