- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.921
Premesis bunu devlet karşılamıyor 39tl ye aldım ama gerçekten çok iyi bunu benim ablam hamile ikende kullanmış onada iyi gelmiş doktor diğer ilaclarda bebege zarar verme olabilir ama bu ilacta olmaz rahat bir sekilde bulantin gecene kadar kullan dedi
Aynen canım benim esimde bu sabah içme dene daha iyi olursun dedi bende bir kaç saat icmeyince kötü oldum oda hemen kullan dedi yani bu ilacın yan etkisi yok ki o yüzden kullan inşallah canımbende onu kullanmaya başladıktan sonra kusmalarım gitti mide bulantılarımda min. a düştü. eşimde ilaç kulanmamı istemiyor diye dün ilacı bırakayım dedimaman Allahım akşam 8 gibi bi istifra ettimki offf. hııı ddim demekki midem geçmemiş ilacın hatrına iyiyimişim. eşime söylendim sonra al dedim gördünmü ilacı bıraktırdın gördünmü halimi :)) tekrar başladım anlıycanız
Teşekkürler cevap verdiginiz icinBildiğim kadarıyla ultrasonda boy ve ense kalınlığı ile işlem yapılıyor birde kan alıyorlar, sonucun çıkması 1-2 haftayı buluyormuş.
Canim doktor sana ilaç vermedi mi .benimde geçen güne kadar çok fazlaydı ama bana vitamin ilacı verdi artk çok şükür iyiyim
Hastaneye gittiğimde bulantı geçmişti şimdi tekrar başladı . ne zaman başlayıp biteceği belli olmuyor ki
Selam hanımlar.
Dün ikili tarama için doktora gittim. Pazartesi çıkacak sonucum. İnşallah güzel çıkacak. Bütün yaptıran ve yaptıracak olan bayanlara da hayırlı haberler olsun inşallah.
Amin cnm inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz sağlıklı nurtopu gibi bebişler doğururuz.
Bende cumartesi giricem 2li taramaya Nasıl bi test neler yapılıyo Aynı seni takip eden kadın doğumcu mu yapıyo bu testi, yoksa farklı bi uzman mı?
Bende 11 haftanın içindeyim ikili kan testi için kagıt verdiler haftaya gel dediler ben gidicem onların desigini yapıcam dimi. Cevao verirmidiniz kızlar
Amin inşallah.
Benim ultrason ölçülerimi kadın doğum doktorum aldı. Form doldurdu. Sonra o formla laboratuara kan verdim. Form da onlarda zaten şu anda. Karşılaştırıyorlar sanırım.
Hastanenin politikasına göre de değişiyor aslında. Daha önce gittiğim hastaneye haftada bir uzman perinatolog gelip renkli dooplerle ölçü alıyormuş diye çok yüksek fiyat verdiler ben de oraya yaptırmadım.
Sağlık alanında özellikle gebelik varsa o kadar büyük fırsatçılık var ki ortada şaşırıyorum. İnşallah bunların hiç birine ihtiyaç olmaz.
Selam kizlar. Bana doktor vitamin hapi vermedi yani imon diye omega 3 hap verdi. Bide ferrum verdi. Ben hic kilo vermedim yaaa keske verseydim biraz ama daha almadimda. Ilk dogumumda 25 kilo aldım inşallah bunda çok almam
Tabiki bizim.ve bebeklerin sagligi yerinde olsun en onemlisi o. Ama kiloyu vermek cok zor ben emzirmekle kilo verenlerden degildim. 1 kilo bile veremedim diyetle verdim hepsini allaha sukur verebildim yinede veririm insallahAman sagliklarimiz yerinde olsun da alalım kilo . çıkarmaktan bi hal oldum. Makarna bile yiyemez oldum.
Hastaneye gittiğimde bulantı geçmişti şimdi tekrar başladı . ne zaman başlayıp biteceği belli olmuyor ki
O kadar kötüyümki cnm bende. Yemekte yiyemez oldum günde 3_ 4 kez çıkartıyorum. Halim kalmadı. Yoruldum valla bu durumdan inş. Yakın zamanda geçsede normal hayatıma geri dönsem..
Selam kizlar. Bana doktor vitamin hapi vermedi yani imon diye omega 3 hap verdi. Bide ferrum verdi. Ben hic kilo vermedim yaaa keske verseydim biraz ama daha almadimda. Ilk dogumumda 25 kilo aldım inşallah bunda çok almam
Tabiki bizim.ve bebeklerin sagligi yerinde olsun en onemlisi o. Ama kiloyu vermek cok zor ben emzirmekle kilo verenlerden degildim. 1 kilo bile veremedim diyetle verdim hepsini allaha sukur verebildim yinede veririm insallah
Çok doğru söylüyosun cnm inşallah ihtiyaç olmaz Allah kimseyi fırsatçıların eline düşürmesin Bana dr.um haftaya gel dedi ama ben yapıcam yada başka biri yapıcak diye bişey söylemedi Sadece aç karnına olmana gerek yok dedi ama aynı kişinin yapması saçma değil mi perinatoloji tamamen farklı bi alan Bide bu ölçümler çok uzun sürüyo mu kaç dk sürdü bakması?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?