Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

bende onu kullanmaya başladıktan sonra kusmalarım gitti mide bulantılarımda min. a düştü. eşimde ilaç kulanmamı istemiyor diye dün ilacı bırakayım dedim aman Allahım akşam 8 gibi bi istifra ettimki offf. hııı ddim demekki midem geçmemiş ilacın hatrına iyiyimişim. eşime söylendim sonra al dedim gördünmü ilacı bıraktırdın gördünmü halimi :)) tekrar başladım anlıycanız

Aynen canım benim esimde bu sabah içme dene daha iyi olursun dedi bende bir kaç saat icmeyince kötü oldum oda hemen kullan dedi yani bu ilacın yan etkisi yok ki o yüzden kullan inşallah canım

Hastaneye gittiğimde bulantı geçmişti şimdi tekrar başladı . ne zaman başlayıp biteceği belli olmuyor ki

Aynen benim ozellikle sabahlari aman allahim ogurmekten mafoluyorum yediklerimden hic tat almiyorum.. En cok sevdigim seyler bile gitmio kilo bile vermisim ben 1bucuk kilo kadar... Ama gecicek ins bebisler saglikla dogsunda raziyim cekmeye anne olmak kolay degil :)

Selam kizlar. Bana doktor vitamin hapi vermedi yani imon diye omega 3 hap verdi. Bide ferrum verdi. Ben hic kilo vermedim yaaa keske verseydim biraz ama daha almadimda. Ilk dogumumda 25 kilo aldım inşallah bunda çok almam

Selam hanımlar.
Dün ikili tarama için doktora gittim. Pazartesi çıkacak sonucum. İnşallah güzel çıkacak. Bütün yaptıran ve yaptıracak olan bayanlara da hayırlı haberler olsun inşallah.

Amin cnm inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz sağlıklı nurtopu gibi bebişler doğururuz.
Bende cumartesi giricem 2li taramaya Nasıl bi test neler yapılıyo Aynı seni takip eden kadın doğumcu mu yapıyo bu testi, yoksa farklı bi uzman mı?

Amin inşallah.
Benim ultrason ölçülerimi kadın doğum doktorum aldı. Form doldurdu. Sonra o formla laboratuara kan verdim. Form da onlarda zaten şu anda. Karşılaştırıyorlar sanırım.

Hastanenin politikasına göre de değişiyor aslında. Daha önce gittiğim hastaneye haftada bir uzman perinatolog gelip renkli dooplerle ölçü alıyormuş diye çok yüksek fiyat verdiler ben de oraya yaptırmadım.

Sağlık alanında özellikle gebelik varsa o kadar büyük fırsatçılık var ki ortada şaşırıyorum. İnşallah bunların hiç birine ihtiyaç olmaz.

Çok doğru söylüyosun cnm inşallah ihtiyaç olmaz Allah kimseyi fırsatçıların eline düşürmesin Bana dr.um haftaya gel dedi ama ben yapıcam yada başka biri yapıcak diye bişey söylemedi Sadece aç karnına olmana gerek yok dedi ama aynı kişinin yapması saçma değil mi perinatoloji tamamen farklı bi alan Bide bu ölçümler çok uzun sürüyo mu kaç dk sürdü bakması?

Selam kizlar. Bana doktor vitamin hapi vermedi yani imon diye omega 3 hap verdi. Bide ferrum verdi. Ben hic kilo vermedim yaaa keske verseydim biraz ama daha almadimda. Ilk dogumumda 25 kilo aldım inşallah bunda çok almam

Aman sagliklarimiz yerinde olsun da alalım kilo . çıkarmaktan bi hal oldum. Makarna bile yiyemez oldum.

Aman sagliklarimiz yerinde olsun da alalım kilo . çıkarmaktan bi hal oldum. Makarna bile yiyemez oldum.
Tabiki bizim.ve bebeklerin sagligi yerinde olsun en onemlisi o. Ama kiloyu vermek cok zor ben emzirmekle kilo verenlerden degildim. 1 kilo bile veremedim diyetle verdim hepsini allaha sukur verebildim yinede veririm insallah

Hastaneye gittiğimde bulantı geçmişti şimdi tekrar başladı . ne zaman başlayıp biteceği belli olmuyor ki

O kadar kötüyümki cnm bende. Yemekte yiyemez oldum günde 3_ 4 kez çıkartıyorum. Halim kalmadı. Yoruldum valla bu durumdan inş. Yakın zamanda geçsede normal hayatıma geri dönsem..

O kadar kötüyümki cnm bende. Yemekte yiyemez oldum günde 3_ 4 kez çıkartıyorum. Halim kalmadı. Yoruldum valla bu durumdan inş. Yakın zamanda geçsede normal hayatıma geri dönsem..

Cnm premesis folicasit+vitamin bulantıyı dindiriyor. Zararsız bitkisel. Doktorlar hamilelere veriyomuş

Bende oglumda 24 kg almistim... Bunda henuz verdim ins o kdr almam

Tabiki bizim.ve bebeklerin sagligi yerinde olsun en onemlisi o. Ama kiloyu vermek cok zor ben emzirmekle kilo verenlerden degildim. 1 kilo bile veremedim diyetle verdim hepsini allaha sukur verebildim yinede veririm insallah

Benim hemen gitmisti kilolar... Ins bundada gider ki 2 cocukla saniyorum ki gider :)

Amin canım inşallah.
Bebeğin pozisyonuna göre süresi değişiyor sanırım. Önce boyuna, ellerine, ayaklarına falan baktı. Ense kalınlığını ölçmek için baya bir döndürmeye uğraştı. Şaşırdı bebeğim ne tarafa gideceğini içim gitti.
Benim 15 dakika falan sürdü görüntü alması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…