• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Supermiş komşu ☺☺☺
Valla mı? Ben eski gebeligimde Sifada yaptırmıştım gebelik sonrası testleri. ..Baya bir para tutmuştu, bu sefer cimrilik yaptim aile hekiminde ve devlet hastanesinde yaptırdım testleri. .İyi yırtmışim desene ben de, boşuna panik yaptılar seni...

Canim ben lcw den aldım bir tane siyah düz kesim hamile pantolonu 35 TL falandı, çok rahat...Su anda hicbir pantolonum olmuyor onun dışında, gereksiz bir şişlik var karnımda, çok gaz oluyor Göğüsler desen 90 li yılların kalitesiz adi silikonlari gibi duruyor öyle dimdik
Güle güle giy canım şişlik değil bende öyle sanıyordum bebiş buyuyo ondan benim göğüs altından itibaren şis birde öyle dimdik oturmazsam batıyı karnim resmen

Supermiş komşu ☺☺☺
Valla mı? Ben eski gebeligimde Sifada yaptırmıştım gebelik sonrası testleri. ..Baya bir para tutmuştu, bu sefer cimrilik yaptim aile hekiminde ve devlet hastanesinde yaptırdım testleri. .İyi yırtmışim desene ben de, boşuna panik yaptılar seni...

Canim ben lcw den aldım bir tane siyah düz kesim hamile pantolonu 35 TL falandı, çok rahat...Su anda hicbir pantolonum olmuyor onun dışında, gereksiz bir şişlik var karnımda, çok gaz oluyor Göğüsler desen 90 li yılların kalitesiz adi silikonlari gibi duruyor öyle dimdik

Ewet cnm iyi yirtmissin :) gerci gidipte memnun olanda cok banami denk geldi artik bilmiyorum....

Güle güle giy canım şişlik değil bende öyle sanıyordum bebiş buyuyo ondan benim göğüs altından itibaren şis birde öyle dimdik oturmazsam batıyı karnim resmen

Benimde gobus sis bende hamile tayti giyiyorum.. Lcw den bu hafta alicaktim ama su sonuc gelsin oyle alayim dedim o yuzden bekliyorum... Suan icin en rahati esofmanlar giy cik :) memeler benimde acayip buyudu ve damar damar oldu... Oglumda siyahlasmisti kahve yerleri bunda daha olmadi bakalim :)
Benimde gobek yukardan baslio sanki 2.bebek diyemi anlamadim sanki 4 ay gibi hissediyorum kendimi

Premesis bunu devlet karşılamıyor 39tl ye aldım ama gerçekten çok iyi bunu benim ablam hamile ikende kullanmış onada iyi gelmiş doktor diğer ilaclarda bebege zarar verme olabilir ama bu ilacta olmaz rahat bir sekilde bulantin gecene kadar kullan dedi

Selam hanımlar.
Dün ikili tarama için doktora gittim. Pazartesi çıkacak sonucum. İnşallah güzel çıkacak. Bütün yaptıran ve yaptıracak olan bayanlara da hayırlı haberler olsun inşallah.

Gunaydin kızlar bulantısı geçen varmı 14hafta da geçer dediler ama hala ayni

Tam bulantım bitti derken bu sabah öğürdüm. Günüm günümü tutmuyor yani. Çok kötü bir his bu.

Bu arada günlük fikri çok hoş. Ben de yapacağım ama ben daha çok kitapçılarda ki hazır albüm ve günlük bir arada olanlara baktım. O zaman çok erken olduğu için almamıştım. Artık başlayabilirim. :KK46:

Back