- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.901
Güle güle giy canım şişlik değil bende öyle sanıyordum bebiş buyuyo ondan benim göğüs altından itibaren şis birde öyle dimdik oturmazsam batıyı karnim resmenSupermiş komşu ☺☺☺
Valla mı? Ben eski gebeligimde Sifada yaptırmıştım gebelik sonrası testleri. ..Baya bir para tutmuştu, bu sefer cimrilik yaptim aile hekiminde ve devlet hastanesinde yaptırdım testleri. .İyi yırtmışim desene ben de, boşuna panik yaptılar seni...
Canim ben lcw den aldım bir tane siyah düz kesim hamile pantolonu 35 TL falandı, çok rahat...Su anda hicbir pantolonum olmuyor onun dışında, gereksiz bir şişlik var karnımda, çok gaz oluyor Göğüsler desen 90 li yılların kalitesiz adi silikonlari gibi duruyor öyle dimdik
Slm anneler;
Bugün doktor kontrolüm vardı, 10+3 üm ve şükür bebeğimin gelişimi iyi. Boyu 3,51 cm olmuş
Haftaya 2 li taramam yapılacak. Umarım sonuç iyi olur..
Supermiş komşu ☺☺☺
Valla mı? Ben eski gebeligimde Sifada yaptırmıştım gebelik sonrası testleri. ..Baya bir para tutmuştu, bu sefer cimrilik yaptim aile hekiminde ve devlet hastanesinde yaptırdım testleri. .İyi yırtmışim desene ben de, boşuna panik yaptılar seni...
Canim ben lcw den aldım bir tane siyah düz kesim hamile pantolonu 35 TL falandı, çok rahat...Su anda hicbir pantolonum olmuyor onun dışında, gereksiz bir şişlik var karnımda, çok gaz oluyor Göğüsler desen 90 li yılların kalitesiz adi silikonlari gibi duruyor öyle dimdik
Slm anneler;
Bugün doktor kontrolüm vardı, 10+3 üm ve şükür bebeğimin gelişimi iyi. Boyu 3,51 cm olmuş
Güle güle giy canım şişlik değil bende öyle sanıyordum bebiş buyuyo ondan benim göğüs altından itibaren şis birde öyle dimdik oturmazsam batıyı karnim resmen
Ikili taramada neler yapılıyor. ? Hangi test .kontrol yada ultrason. ?Slm anneler;
Tebrikler cnm . Cinsiyetini göremedilermi
Ikili taramada neler yapılıyor. ? Hangi test .kontrol yada ultrason. ?
Canim doktor sana ilaç vermedi mi .benimde geçen güne kadar çok fazlaydı ama bana vitamin ilacı verdi artk çok şükür iyiyimGunaydin kızlar bulantısı geçen varmı 14hafta da geçer dediler ama hala ayni
yani ama bzen görebiliyorlarSormadım doktorda birşey söylemedi, daha çok erken değil mi :)
Gunaydin kızlar bulantısı geçen varmı 14hafta da geçer dediler ama hala ayni
Canim doktor sana ilaç vermedi mi .benimde geçen güne kadar çok fazlaydı ama bana vitamin ilacı verdi artk çok şükür iyiyim
Gunaydin kızlar bulantısı geçen varmı 14hafta da geçer dediler ama hala ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?