• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Dene bakalım reşat beyi onu da övüyorlar. bana da haber et canım. olmazsa bende ona geçerim. doktorları geze geze elbet birinde doğuracağım bakalım hayırlısı :KK70:
Tamam canim haberdar ederim tabiki zaten bendd gezecem. Once bi karatas ta aysel taser var eski doktorum.ona gidecem bakalim eskisi gibimi. Sonra karatasa gidicem. Olmadi eski calistigim hastane egepole.giderim:KK48:

Gunaydin bugun kontrolum vardi... Devlet hast. Yapilmis bu testler orda negatif cikmis :) biraz olsun icim rahatladi... Su adivide de ciksa dahada rahatliycam... Size hbr veriyim dedim...
Ohhhh beee....Çok sevindim canım, inşallah sorunsuz devam edecek gebeligin

Bnde izmirdeyim canim. Hangi doktora gidiyosun
Ben be ben de Izmirdeyim kizlar☺

Ohhhh beee....Çok sevindim canım, inşallah sorunsuz devam edecek gebeligin

Ben be ben de Izmirdeyim kizlar☺

Cok tsk ederim kizlar insallah yarabbim... Hayirlisiyla alalim kucagimiza bebislerimizi... Bu arada bende izmirdeyim

Slm arkadaşlar bu ikili tarama testleri tam 12 haftaya girince mi yapılıyor yoksa 12 haftadan sonraki haftalar mi benim ilk gebeligim olduğu için insallah bu yuzden fazla bilgim yok

Cnm bana dun dr um 11 ile 14 haftalar arasi dedi... Ama en iyisi ya 12 ya 13.haftada yapttman dedi 1ay sonra insallah 12.ayda düşünüyorum yaptrmayi...

IMG_20160106_141426.jpg
Piişttt teyşelerim annem bana günlük yazicakmiş sizce nasıl bunlayyy

bende izmirliyim ama izmirde değilim :KK43: maalesef istanbulda yaşıyorum
Olsun canım, kalbin buradadır senin☺

Cok tsk ederim kizlar insallah yarabbim... Hayirlisiyla alalim kucagimiza bebislerimizi... Bu arada bende izmirdeyim
İzmirlilerin basmışız burayı desene☺

Sen neresindesin canim izmirin nereye gidiyosun hastaneye
Ben Gaziemirdeyim canım. ..Özel doktora gidiyorum Alsancakta, tüp bebek doktorum, İsrael Aruh...
Siz İzmir'in neresindesin kızlar? ?

TSK ederim canım ultrason fotoğrafları raporlar felan hepsini eklicem küçük notlar eklicem falan biraz geç kaldım ama bebegime hatıra bırakmak istedim

Olsun canım, kalbin buradadır senin☺

İzmirlilerin basmışız burayı desene☺

Ben Gaziemirdeyim canım. ..Özel doktora gidiyorum Alsancakta, tüp bebek doktorum, İsrael Aruh...
Siz İzmir'in neresindesin kızlar? ?

Aa ciddimisin bende gaziemirdeyim.. Bu tahlili yapan yuksek cikan yer sifa has. Biliyorsundur cnm

TSK ederim canım ultrason fotoğrafları raporlar felan hepsini eklicem küçük notlar eklicem falan biraz geç kaldım ama bebegime hatıra bırakmak istedim

Cok guzel cnm benim oğlumun var.. Herseyi yazdim ilk sacindan bir parca en uzun sacindan bir parça ilk asilari vs herseyi yazdim halada yaziyorum arada... Simdi okuyunca o kdr guzel oluyoki neler yazmisim diyorum bazen gülüyorum ne komik seyler yazmisim diye.... Buyuyunce hatira vericem ogluma insallah

Cok guzel cnm benim oğlumun var.. Herseyi yazdim ilk sacindan bir parca en uzun sacindan bir parça ilk asilari vs herseyi yazdim halada yaziyorum arada... Simdi okuyunca o kdr guzel oluyoki neler yazmisim diyorum bazen gülüyorum ne komik seyler yazmisim diye.... Buyuyunce hatira vericem ogluma insallah

İnşallah canım saglicakla buyusunlerde onlar için de güzel olacak inşallah. Hayat akıp gidiyor sadece fotoğraflar ani olarak kalicak bide bu gunluk

Cnm bebisin cinsiyeti belli oldumu yoksa mavili almışsın :)
Yok canım maalesef ogrenemedim henuz.önümüzdeki pazartesi gidicez hastaneye. Büyük ihtimal söylemezler gibime geliyo. O dosya canım ajandamiz sütlü kahve üzerine pembe krem puantiyeli olan. Erkege de kıza da olur diye onu aldım. Ama be n kız istiyorum tabiki Rabbim biilir de.

Bu arada bugün baya gezdim defacto da 25tl ye hamile pantolonu gordum lcw dekiler 40-50 civarı . 44beden kanvas bi pantolon giydim nasıl duracak diye merak ettim tam oldu hafif bol oda rahat hareket sağlar. Bundan sonra kaç beden alinir Acep. Çok şiştim. Göğüslerimde büyümüş kendimi bi kötü hissettim bugun

Aa ciddimisin bende gaziemirdeyim.. Bu tahlili yapan yuksek cikan yer sifa has. Biliyorsundur cnm
Supermiş komşu ☺☺☺
Valla mı? Ben eski gebeligimde Sifada yaptırmıştım gebelik sonrası testleri. ..Baya bir para tutmuştu, bu sefer cimrilik yaptim aile hekiminde ve devlet hastanesinde yaptırdım testleri. .İyi yırtmışim desene ben de, boşuna panik yaptılar seni...
Bu arada bugün baya gezdim defacto da 25tl ye hamile pantolonu gordum lcw dekiler 40-50 civarı . 44beden kanvas bi pantolon giydim nasıl duracak diye merak ettim tam oldu hafif bol oda rahat hareket sağlar. Bundan sonra kaç beden alinir Acep. Çok şiştim. Göğüslerimde büyümüş kendimi bi kötü hissettim bugun
Canim ben lcw den aldım bir tane siyah düz kesim hamile pantolonu 35 TL falandı, çok rahat...Su anda hicbir pantolonum olmuyor onun dışında, gereksiz bir şişlik var karnımda, çok gaz oluyor Göğüsler desen 90 li yılların kalitesiz adi silikonlari gibi duruyor öyle dimdik

Back