• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Gönlünü ferah tut canım. Kötü bir şey çıkmayacak inşallah.
Senin ilk hamileliğinde test yapıldı mı?

Amin cnm insallah hayir sadece cmv yapilmis ne tokso ne rubella yapilmamis baktim tahlillerime saklamistim hepsini... Sen yaptrmismiydin cnm... Bide bana bunu dusuk teh. Sonra yaptilar

Benim kadın doğumum kizamikcik, Eliza vb. bazı testleri yaptırmıştı gebelikten önce hatırladığım kadarıyla. ..gebe kalınca da toxo ve diğerlerini yaptık, benim cmv igg pozitif çıktı, doktorum bir sorun yok dedi...

Banada yapildi eliza ama bunlar istenmemisti... Gebe kalinca istemesi ne kdr sacma degilmi ya pozitif ciksaydi... Igg nin yuksek cikmasi bagisiklik oldugu anlama geliomus benim iggde pozitif igm de o yuzden anlayamiyorum... Bekliycem artik baska care yok :(

Cnm maalesef doktorlar işini düzgün yapmıyor. Bende hsmile kalmadan önce üç ayrı doktora gittim. Kontrol için ama bendende istemediler. Hatta dahiliyede verdiğim kan tahlili sonuçlarını devletteki kadın doğum doktoruna göstereyim dedim bi sıkıntım varmı diye.. bana ne dese beğenirsin hamike kal ondan sonra bakarız dedi eline bile almadı kağıdı. Bende gşttim şikayet ettim. Belki bende bi sıkıntı var belkide hamile kalmamam gerek dimi ama. Kendi canlarına bişey olsa noktası virgülüne tüm hastaneyi seferber ettirirler.

Ewet cnm haklisin malesef bu kdr turkiyede degerimiz :(

Canım sıkma canını bunlar sınav . bebisimi zarar gelmesin o üzülmesin başka Dr a da gidersin . bi Dr la olmaz tabiki. Sen anne olacaksın daha sabırlı olan lazım dimi. Allahım yardimcin olsun iyi haberler getir bize insallah

Insallah cnm dusunmemeye calisiyorum aglamamaya calisiyorum oglum gormesin diye... Ins hakkimizda hayırlısı olsun...

Banada yapildi eliza ama bunlar istenmemisti... Gebe kalinca istemesi ne kdr sacma degilmi ya pozitif ciksaydi... Igg nin yuksek cikmasi bagisiklik oldugu anlama geliomus benim iggde pozitif igm de o yuzden anlayamiyorum... Bekliycem artik baska care yok :KK43:

Cnm doktor bana demiştiki ıgg pozitif ıgm negatif se sorun yok demişti

Amin cnm insallah hayir sadece cmv yapilmis ne tokso ne rubella yapilmamis baktim tahlillerime saklamistim hepsini... Sen yaptrmismiydin cnm... Bide bana bunu dusuk teh. Sonra yaptilar

Benim önceki düşük olan hamileliğimde 5.haftada yaptırmıştı doktor. Mayıs ayında yapıldığı için tekrar gerek yok dedi. Sadece kan değerlerime ve hepatite baktı.
Doktorların hatası işte. Daha önce istenseydi önlem alırdın. Ama inşallah bebek için kötü çıkmayacak. İçini ferah tut.
Zaten düşük tehliken var. Stresten uzak kalman lazım.

Merhabalar kızlar bende dr larin ilgisizliginden şikayetçiyim 11. Haftalik ken kanama oldu bendede arayim ulasamiyorum dr a digerleri doğru düzgün cevap vermiyo gitsen sürekli igne vuruluyo biktim diyebilirlm tam duzeldi hersey 1 haftanin icine girdim tehlike geçti dedim ama gecmiyo iki gun yine progestan kullanmak zorunda kaldım kanama leke yok ama bel ağrısı var simdi de gecmiyo da sürekli yatıyorum ama yine de gecmiyo var mi baska bel ağrısı ceken :( ilacta kulaanamam ne yapmam gerekiyo

Cnm doktor bana demiştiki ıgg pozitif ıgm negatif se sorun yok demişti

Cnm benim iste ikiside pozitif igg 151 siniri 10...igm de sinir 1 benim 1.39... Hem bagisikligim var hem nasil mikrop cikti anlayamadik... Ins yanlis bakmislardir

Banada yapildi eliza ama bunlar istenmemisti... Gebe kalinca istemesi ne kdr sacma degilmi ya pozitif ciksaydi... Igg nin yuksek cikmasi bagisiklik oldugu anlama geliomus benim iggde pozitif igm de o yuzden anlayamiyorum... Bekliycem artik baska care yok :KK43:
Canım bekleme ya...Ben senin yerinde olsam hemen yarın başka bir yerde daha yaptırırdım testleri...Emin olmak için. .

Merhabalar kızlar bende dr larin ilgisizliginden şikayetçiyim 11. Haftalik ken kanama oldu bendede arayim ulasamiyorum dr a digerleri doğru düzgün cevap vermiyo gitsen sürekli igne vuruluyo biktim diyebilirlm tam duzeldi hersey 1 haftanin icine girdim tehlike geçti dedim ama gecmiyo iki gun yine progestan kullanmak zorunda kaldım kanama leke yok ama bel ağrısı var simdi de gecmiyo da sürekli yatıyorum ama yine de gecmiyo var mi baska bel ağrısı ceken :KK43: ilacta kulaanamam ne yapmam gerekiyo

Kiyamam cnm ins gecer seninde dusuk tehliken cok zor gercekten... Hakkkmizda hayirlisi ne ise o olsun diyorum artik...

Canım bekleme ya...Ben senin yerinde olsam hemen yarın başka bir yerde daha yaptırırdım testleri...Emin olmak için. .

Sali gidicem cnm simdi tatildeler zaten yapmazlar... Sali gittiğimde dr dan istiycem tekrar... Ins yanlışlık vardir yarabbim... Hakkimda hayirlisi

Merhabalar kızlar bende dr larin ilgisizliginden şikayetçiyim 11. Haftalik ken kanama oldu bendede arayim ulasamiyorum dr a digerleri doğru düzgün cevap vermiyo gitsen sürekli igne vuruluyo biktim diyebilirlm tam duzeldi hersey 1 haftanin icine girdim tehlike geçti dedim ama gecmiyo iki gun yine progestan kullanmak zorunda kaldım kanama leke yok ama bel ağrısı var simdi de gecmiyo da sürekli yatıyorum ama yine de gecmiyo var mi baska bel ağrısı ceken :KK43: ilacta kulaanamam ne yapmam gerekiyo

Benim belim uzun sure ayakta durusam agriio cnn... Agir is yapma eger baska cocigun yoksa bol bol dinlen... Benim o sansim cok yok mlesef... Bugün esim nobette oglumla yalniziz kendimi yormadan yavas yavas yapilmasi gerekenleri yapmak zorundaydim... Ignem vardi bi tane onu gidip oldum... Hayirlisyla bir dogursak yavrularimizi.... Ben hep 3 cocuk isterdim ama sanirim bu bebegimi saglikla kucagima alirsam kapaticam bebek defterini...

Canım, bende de kanama oldu, aynı şekilde yatıyorum ben de sürekli, ignelerden popom beze içinde yatamıyorum acidan inan. ..Bel ve kasik agrisi bende de oluyor, ama dayanamayacağım kadar değil, o yüzden hiç ağrı kesici almadım. ..Dayanıcaz canım baska çaremiz yok...

Canım, bende de kanama oldu, aynı şekilde yatıyorum ben de sürekli, ignelerden popom beze içinde yatamıyorum acidan inan. ..Bel ve kasik agrisi bende de oluyor, ama dayanamayacağım kadar değil, o yüzden hiç ağrı kesici almadım. ..Dayanıcaz canım baska çaremiz yok...
Mecburen dayaniyorum canım ama artiyo sanki hic is te yapmıyorum kalkmada oturma da bile sıkıntı oluyo geçecek inşallah sabırla bekliyorum belki de ignelerdendir bilmiyorum :(

Back