• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar ben yaş itibariyle riskli grupta olduğumdan direkt panorama testi yaptırıcam ..ikili üçlü vs. test yaptırmiycam. 15 günde çıkıyormuş sonuç ve yüzde 99 muş kesinligi, aynı zamanda cinsiyet de belli olacak bakalım. ..şu testi de atlatsam hamileyim diyebileceğim artık, çünkü hep bir soru işareti var aklımda, zor buldum umarım kaybetmem☺

Kızlar ben yaş itibariyle riskli grupta olduğumdan direkt panorama testi yaptırıcam ..ikili üçlü vs. test yaptırmiycam. 15 günde çıkıyormuş sonuç ve yüzde 99 muş kesinligi, aynı zamanda cinsiyet de belli olacak bakalım. ..şu testi de atlatsam hamileyim diyebileceğim artık, çünkü hep bir soru işareti var aklımda, zor buldum umarım kaybetmem☺

Banada dr.um bi test var 2.000 TL dedi sonucu kesinmiş onun hata payı yok dedi Bir tüp kan alıp amerikaya gönderiyoruz dedi aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba?

Testin tam adi nedir

Banada dr.um bi test var 2.000 TL dedi sonucu kesinmiş onun hata payı yok dedi Bir tüp kan alıp amerikaya gönderiyoruz dedi aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba?
Evet canım aynı test...900 dolar dedi bana doktorum...Pazartesi kan vericem , Amerikan gidecek,15 gün içinde sonuç çıkıyormuş. ..

Testin tam adi nedir
Panorama testi canım. ..

Cnm öncelikle bebişin sağlıkla güzelliklerle gelsin kucağına tabiiki burda bütün arkadaşlarada. Cnm kaç yaşındasınki riskli diyorsun.

Slm bugun kontroldeydim... Dr bazi kan testleri istemisti toksoplazma rubella testide varmis... Rubella igm pozitif cikmis igg de 151 kusur... Dr advidede testi istedi poztif ciktigi icin kizamikcik mikrobuymus... Bebek icin ilk 3 ay cok tehlikeloymis... Eger yaptrdihim bu testtede suan mikrop varsa bende bebegi aldirmak zorunda bile kalabilirim internette oyle yazio.. :KK43: cok kotuyum sonuc 10 gun sonra cikicak... Nasil bekliycem 10 gun bilmiyorum... Dua edin nolur cok eskiden gecirdigim bi mikrop olsun bebegime zarari olmasin... Heyecamla gittim ama cok uzgun döndüm :( boyle durumla karsilasan oldumu aranizda acaba

Slm bugun kontroldeydim... Dr bazi kan testleri istemisti toksoplazma rubella testide varmis... Rubella igm pozitif cikmis igg de 151 kusur... Dr advidede testi istedi poztif ciktigi icin kizamikcik mikrobuymus... Bebek icin ilk 3 ay cok tehlikeloymis... Eger yaptrdihim bu testtede suan mikrop varsa bende bebegi aldirmak zorunda bile kalabilirim internette oyle yazio.. :KK43: cok kotuyum sonuc 10 gun sonra cikicak... Nasil bekliycem 10 gun bilmiyorum... Dua edin nolur cok eskiden gecirdigim bi mikrop olsun bebegime zarari olmasin... Heyecamla gittim ama cok uzgun döndüm :KK43: boyle durumla karsilasan oldumu aranizda acaba
Canım panik yapma, kötüyü çağırma...Başka bir yerde daha yaptır aynı testleri, ve ayrıca avidite testini de...Sonra sadece kendi doktoruna değil, başka doktorlara da görün konusunda uzman olan, yani kadın doğum uzmanı olmasın, bu hastalıklarla ilgili bir uzman olsun...

Slm bugun kontroldeydim... Dr bazi kan testleri istemisti toksoplazma rubella testide varmis... Rubella igm pozitif cikmis igg de 151 kusur... Dr advidede testi istedi poztif ciktigi icin kizamikcik mikrobuymus... Bebek icin ilk 3 ay cok tehlikeloymis... Eger yaptrdihim bu testtede suan mikrop varsa bende bebegi aldirmak zorunda bile kalabilirim internette oyle yazio.. :KK43: cok kotuyum sonuc 10 gun sonra cikicak... Nasil bekliycem 10 gun bilmiyorum... Dua edin nolur cok eskiden gecirdigim bi mikrop olsun bebegime zarari olmasin... Heyecamla gittim ama cok uzgun döndüm :KK43: boyle durumla karsilasan oldumu aranizda acaba

Diğer arkadaşlara katılıyorum cnm. Bi doktorun dediği ile üzme kendini. Bu aralar çoğu insana hemen kötü şeyler söylüyorlar tahmin bileolsa. Sonradan bişey çıkarda niye söylemedin demeyelim diye herhalde . Sen bsşka doktorada git cnm. İnşallah sonucun iyidir cnm

Cok tsk ederim inssss.... Sizlere yapildimi boyle testler ben ogluma hamileyken yapilmamis... Ustelik ne ben ne cevremdeki birisi kizamik degildi... 10 gun beklemekten baska carem yok... Gönlümu ferah tutmaya calisiyorum ama elde degil uzulmemek malesef... Benim gittiğim kadin dogumcuyada gosterdim koruyucukigunda yuksek dedi canini sıkma dedi... Advidede testi ciksin bi dedi... Her dr ayniisini dio o testi bekliyorlar... Ama madem bu test onemli ben hamilelikten once gittim yaptrmam gerekeb testler varmi die neden bana vermediler bu testi... Hamileyken yapılması cok sacma deglmmi... Bisi varsa kolaymi bebeginden vazgecmek :(

Cok tsk ederim inssss.... Sizlere yapildimi boyle testler ben ogluma hamileyken yapilmamis... Ustelik ne ben ne cevremdeki birisi kizamik degildi... 10 gun beklemekten baska carem yok... Gönlümu ferah tutmaya calisiyorum ama elde degil uzulmemek malesef... Benim gittiğim kadin dogumcuyada gosterdim koruyucukigunda yuksek dedi canini sıkma dedi... Advidede testi ciksin bi dedi... Her dr ayniisini dio o testi bekliyorlar... Ama madem bu test onemli ben hamilelikten once gittim yaptrmam gerekeb testler varmi die neden bana vermediler bu testi... Hamileyken yapılması cok sacma deglmmi... Bisi varsa kolaymi bebeginden vazgecmek :KK43:

Cnm maalesef doktorlar işini düzgün yapmıyor. Bende hsmile kalmadan önce üç ayrı doktora gittim. Kontrol için ama bendende istemediler. Hatta dahiliyede verdiğim kan tahlili sonuçlarını devletteki kadın doğum doktoruna göstereyim dedim bi sıkıntım varmı diye.. bana ne dese beğenirsin hamike kal ondan sonra bakarız dedi eline bile almadı kağıdı. Bende gşttim şikayet ettim. Belki bende bi sıkıntı var belkide hamile kalmamam gerek dimi ama. Kendi canlarına bişey olsa noktası virgülüne tüm hastaneyi seferber ettirirler.

Benim kadın doğumum kizamikcik, Eliza vb. bazı testleri yaptırmıştı gebelikten önce hatırladığım kadarıyla. ..gebe kalınca da toxo ve diğerlerini yaptık, benim cmv igg pozitif çıktı, doktorum bir sorun yok dedi...

Gönlünü ferah tut canım. Kötü bir şey çıkmayacak inşallah.
Senin ilk hamileliğinde test yapıldı mı?

Back