- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #1.821
Ig g bagisikligi gosteriyor, ig m ise aktif enfeksiyonu gosterir o yuzden sizinki normalmis
Benim ikiside pozitif cikti ama 10 gunu bekliyoruz yukarlarda var msjim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ig g bagisikligi gosteriyor, ig m ise aktif enfeksiyonu gosterir o yuzden sizinki normalmis
Cnm gebelikte aslinda rutin bakilan degilmis gebelikten once bakilmasi gerekiyormus ben de baktirmadim isin acikcasi 1970 den sonra rutin herkes asili oldugu icin bagisiklik kazanmisimdir diye ama esim dr olmasina ragmen benim de aklima gelmedi. Ins bi sorun olmaz dua edelimBenim ikiside pozitif cikti ama 10 gunu bekliyoruz yukarlarda var msjim...
Arkadaşlar gebeliği yeni öğrendim. Dktr sağlık ocağında yaptırılacak testler istedi.siz de yaptirmissinixdir diye soruyorum.aç mi tok mu gitmeliyim
Cnm gebelikte aslinda rutin bakilan degilmis gebelikten once bakilmasi gerekiyormus ben de baktirmadim isin acikcasi 1970 den sonra rutin herkes asili oldugu icin bagisiklik kazanmisimdir diye ama esim dr olmasina ragmen benim de aklima gelmedi. Ins bi sorun olmaz dua edelim
Selamlar hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla sıhhatli kucağımıza alalım inşallah ben de 9 kasımda anne olacağımı öğrendim
Selamlar hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla sıhhatli kucağımıza alalım inşallah ben de 9 kasımda anne olacağımı öğrendim
Cinsiyetini öğrendinmi cnm
Benim once iki gunde bi kanamam oluyodu zaten son bi ay olmamıştı 11.haftadayken tekrar gelince korktum bide şiddetli bel agrisiyla geldi ne yapacagimi şaşırdım. bende isteyim dr dan magnezyum işe yariyosa. Su an imom omega ve folik asit içiyorum. decavit te kullanfim 5 aylikkenBenim de kanamam var tedavi görüyorum. Geçen başka doktora gittim bel ağrısını söyleyince magnezyum verdi bel ağrını rahatlatır diyerek. Suya atıp içiyorum.
14.haftaya kadar ara ara olabilirmiş sürekli dinlenmek zorundayız.
Haftalikken :)Benim once iki gunde bi kanamam oluyodu zaten son bi ay olmamıştı 11.haftadayken tekrar gelince korktum bide şiddetli bel agrisiyla geldi ne yapacagimi şaşırdım. bende isteyim dr dan magnezyum işe yariyosa. Su an imom omega ve folik asit içiyorum. decavit te kullanfim 5 aylikken
mrb daha önce konuşmuştuk. bebeğinin ikiz olma ihtimai vardı. adını görünce aklıma geldi merak ettim.Cinsiyetini öğrendinmi cnm
mrb daha önce konuşmuştuk. bebeğinin ikiz olma ihtimai vardı. adını görünce aklıma geldi merak ettim.
ayrıca benim bebeğim gebelik hesaplamasına göre geriden geliyor galiba ben de sizler gibi temmuz annesi olacağım. şimdiden geriden gitmesi çok canımı sıkıyor. içinizde böyle bir sorun yaşayan var mı normalde 15 haftayı doldurmama gerekirken 14 haftayı bile doldurmadım daha.
mrb daha önce konuşmuştuk. bebeğinin ikiz olma ihtimai vardı. adını görünce aklıma geldi merak ettim.
ayrıca benim bebeğim gebelik hesaplamasına göre geriden geliyor galiba ben de sizler gibi temmuz annesi olacağım. şimdiden geriden gitmesi çok canımı sıkıyor. içinizde böyle bir sorun yaşayan var mı normalde 15 haftayı doldurmama gerekirken 14 haftayı bile doldurmadım daha.
Teşekkürler canım güzel dileklerin icin :) herkese hayırlı sabahlarherkese hayırlı sabahlar hamişlerrr . hepiniz iyi olun iyi haberleriniz olsun yüzünüz gülsün inşallahh
İIkinci bebeğim canım. İlk bebeğimi 38+1 de 2330 gr doğurunca bunda da korktum canım. Doktor ikili testte plasenta sorunı olabilir dedi. Ama kesin kkonuşmak için erken diye ekledi. O yüzden de ürktüm. Umarım dediğin gibidir. Sağol desteğin için.İlk bebeğin mi canım ? Geç döllenme olmuş olabilir. Benim de sat a göre 18 haftalık olmam gerekiyor ama daha 14 bile bitmedi takma bunları bebişin sağlıklı olsun yeter :) kuzenimin de başlarda 1 hafta geriden gidiyor diyorlardı sonra haftasını yakaladı tam 40 haftalıkken doğdu için rahat olsun pozitif ol, herşey güzel olacak inşallah
Sağol canım inşallah dediğin gibidir.evet konuşmuştuk cnm. ayrıca merak etme yumurtlama dönemin geç olmuştur ve sen sata göre önce döllenme old. sanırsın. bebeğin geriden geldiğini sanma içini ferah tut cnm. bazen olmuyormu hepimize adetimiz 4-5 gün htta bir hafta bile gecikebiliyor. pozitif düşünkü bebeişin etkilenmesin
İIkinci bebeğim canım. İlk bebeğimi 38+1 de 2330 gr doğurunca bunda da korktum canım. Doktor ikili testte plasenta sorunı olabilir dedi. Ama kesin kkonuşmak için erken diye ekledi. O yüzden de ürktüm. Umarım dediğin gibidir. Sağol desteğin için.