• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Merhabalar kızlar bende dr larin ilgisizliginden şikayetçiyim 11. Haftalik ken kanama oldu bendede arayim ulasamiyorum dr a digerleri doğru düzgün cevap vermiyo gitsen sürekli igne vuruluyo biktim diyebilirlm tam duzeldi hersey 1 haftanin icine girdim tehlike geçti dedim ama gecmiyo iki gun yine progestan kullanmak zorunda kaldım kanama leke yok ama bel ağrısı var simdi de gecmiyo da sürekli yatıyorum ama yine de gecmiyo var mi baska bel ağrısı ceken :KK43: ilacta kulaanamam ne yapmam gerekiyo

Benim de kanamam var tedavi görüyorum. Geçen başka doktora gittim bel ağrısını söyleyince magnezyum verdi bel ağrını rahatlatır diyerek. Suya atıp içiyorum.
14.haftaya kadar ara ara olabilirmiş sürekli dinlenmek zorundayız.

Benim de kanamam var tedavi görüyorum. Geçen başka doktora gittim bel ağrısını söyleyince magnezyum verdi bel ağrını rahatlatır diyerek. Suya atıp içiyorum.
14.haftaya kadar ara ara olabilirmiş sürekli dinlenmek zorundayız.

Sizler vitamin kan ilaci falan kullaniyomusunuz... Ben sadece hala folikasit iicyorum... Oglumda kacinvi ayimdaydim bilmiyorum ama elevit ve ferrosanol iciyordum... Zamanmi degisti acaba artik vermiyorlarmi bilemedim... Bende eltimin ozel bir dr u var su tahlilim bellj olsun heray hem ozele hem devlete gidicem... Stressiz bir hamilelik yasariz insallah...

Sizler vitamin kan ilaci falan kullaniyomusunuz... Ben sadece hala folikasit iicyorum... Oglumda kacinvi ayimdaydim bilmiyorum ama elevit ve ferrosanol iciyordum... Zamanmi degisti acaba artik vermiyorlarmi bilemedim... Bende eltimin ozel bir dr u var su tahlilim bellj olsun heray hem ozele hem devlete gidicem... Stressiz bir hamilelik yasariz insallah...

Bana 3 gün önce kontrole gidince decavit diye bir multivitamine başlattı. Folik asit içmiyorum artık. Bir de magnezyum içiyorum.
Senin daha 8. haftada folik asit yeterli olduğu için vermemiştir bence. Bir kaç hafta sonra verecektir.

cnm bende sadece folikasit içiyorum. Ama en son 9+5 te gitmiştim

Bana 3 gün önce kontrole gidince decavit diye bir multivitamine başlattı. Folik asit içmiyorum artık. Bir de magnezyum içiyorum.
Senin daha 8. haftada folik asit yeterli olduğu için vermemiştir bence. Bir kaç hafta sonra verecektir.

cnm üç gün önce kaç haftalıktın tam olarak

Bebişim ellerinizden öper. Az önce kontrolden geldik. 11 haftalık 43 mm. Normal mi sizce?

Eklentiler

• 20160102_113229_HDR.jpg
    20160102_113229_HDR.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 64
cnm üç gün önce kaç haftalıktın tam olarak

3 gün önce gittiğim doktor ultrasonda ölçüp 11+3 dedi. Aslında son adet tarihime göre bebek 10+6. Yani kafam karıştı. Bebeğim bir hafta önden gidiyo mu doktora sormam lazım. İkili tarama için gittiğimde konuşacağım.

Ben bu kanama yüzünden yatarken bir de grip oldum. İlaç falan da içemedim. Bugün toparladım anca.

Peki sürtünme yöntemi ile orgazm oldum 5 haftalık hamileyim zararı olur mu Bebek sakat doğar derler

Onu zaman gösterir ancak. İlk aylar tabiki çok sakıncalı. Keşke yapmasaydınız.
Halk arasında çok şey söylerler ama hiç biri kesin değil. Allah bilir ancak. Hamile olduğunu bilmeden ilişki yaşayıp sağlıklı doğuranlar da var, hiç bir şey yapmayıp düşük yapan da.

Onu zaman gösterir ancak. İlk aylar tabiki çok sakıncalı. Keşke yapmasaydınız.
Halk arasında çok şey söylerler ama hiç biri kesin değil. Allah bilir ancak. Hamile olduğunu bilmeden ilişki yaşayıp sağlıklı doğuranlar da var, hiç bir şey yapmayıp düşük yapan da.
Sonuçta içime girmedi

3 gün önce gittiğim doktor ultrasonda ölçüp 11+3 dedi. Aslında son adet tarihime göre bebek 10+6. Yani kafam karıştı. Bebeğim bir hafta önden gidiyo mu doktora sormam lazım. İkili tarama için gittiğimde konuşacağım.

Ben bu kanama yüzünden yatarken bir de grip oldum. İlaç falan da içemedim. Bugün toparladım anca.

Cnm burdaki doğum tarihine göre benden iki gün sonrasın. Sata göre nasıl 10+6 oluyo. Bide doktor o zamanda 11+3 ölçmüş. Satın19 ekimmi cnm. Benim sat 17 ekim. Ve bugün bile 11+1 oluyorum. Aklım karıştı :)

Cnm burdaki doğum tarihine göre benden iki gün sonrasın. Sata göre nasıl 10+6 oluyo. Bide doktor o zamanda 11+3 ölçmüş. Satın19 ekimmi cnm. Benim sat 17 ekim. Ve bugün bile 11+1 oluyorum. Aklım karıştı :)

İşte canım sen bugün 11+1 isen 12.haftadasın ya ben de yarın 12 ye gireceğim. Hatta telefonuma her pazar bildirim geliyor. Ama doktor 12. haftayı aşmışım gibi o gün 11+3 ölçtüğünü söylüyorum. O yüzden bir hafta önden hesapladı diyorum.

Sat 18 Ekim. Kendi hafta takibime ve netteki uygulamaya göre 10+6 lık hamileyim. Yarın 11.haftayı tamamlamış olacağım. Buradaki hamilelik takvimimi de doktorun verdiği tahmini tarihe göre yaptım.

Sonuçta içime girmedi

Valla 'bebek sakat doğar derler' diyerek mesnetsiz söylemde bulunan sensin. Ben sadece zaman gösterir inanma dedim.
Ama eğer gerçekten orgazm olacak kadar bir ilişki yaşadıysan içine girmesi değil, olay rahim kasılmalarıdır.
Bu bebeğe ve keseye zarar verir. Doktorlar ilk aylar sakıncalı diyorsa dikkate alınmalı.

Cnm bende ilk dr a gittigimde 5 hafta 3 gunluktu ama kese olcumune gore 6 haftalik cikmisti... Sorun olmaz bence 1 hafta onden yada geriden gelmesi sorun olmaz diye biliyorum

Peki sürtünme yöntemi ile orgazm oldum 5 haftalık hamileyim zararı olur mu Bebek sakat doğar derler

Cnm biz oglumdayken ilk zamanlarda son zamanlarda iliskide bukunmustuk cok sukur bisi olmadi... Bu hamileligimdede dusuk tehlikesi olana kdr vardi ama suan yasak... Dr una sormalisin bence zararlimi diye... Herhangi bisi gordugunde dr uyarir zaten seni...

Hayırlı sabahlar canım bence ac karnına git çünkü sekerine filanda bakılacak ve bende bir çok tanidigim arkadasta ac karnına gitti

Benim kadın doğumum kizamikcik, Eliza vb. bazı testleri yaptırmıştı gebelikten önce hatırladığım kadarıyla. ..gebe kalınca da toxo ve diğerlerini yaptık, benim cmv igg pozitif çıktı, doktorum bir sorun yok dedi...
Ig g bagisikligi gosteriyor, ig m ise aktif enfeksiyonu gosterir o yuzden sizinki normalmis

Back