• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Hayırlı aksamlar progestan kullanan bayanlar sizde daha çok kusma ve mide yanması oluyor mu benim midem resmen yanıyor ya ağzımda kötü tat var

Cnm ben kullaniyorum ama ben vaginal aliyorum gunde 1 kere... Bana fazla yan etki yapmadi gündüz almadığım icindir belki... Bas donmesi yapiyor gece kalkarsam sayet...

Makyaj malzemelerinde de dikkat etmemiz gereken bisi var mi bildignz
Merhaba canım. ..Ben de makyaj yapıyorum çalıştığım için, yapmazsam herkes hasta olduğumu sanıyor o kadar alışmışlar ☺ Ben makyajla ilgili hiç kötü birşey okumadım, cildim hassas oldugu icin kaliteli malzemeler kullanıyorum, kremlerim dermokozmetik urunler, o kadar...Sadece tedavi icin sivilce kremleri vs. kullanacaksanız doktora danışmak gerekiyor, bir madde varmış hamilelikte zararı kanıtlanmış. ..Saç boyası için de ilk 3 aydan sonra organik boyalar öneriliyor.

Kızlar herkese merhaba,

Dün kontrole gitiim 10+3 desin dedi dr. Bide şimdi yeni geliştirilen bi yönteme göre bebeğin genital duruş şeklinden cinsiyetini tahmin etmeye çalışıyoruz dedi Baktı ve erkek çıkabilir dedi :KK57::KK57::KK57::KK57: Şok oldum bu kadar erken yorum yapılabileceğini bilmiyodum. Aranızda benden başka tahmin alan var mı arkadaşlar Doğru mudur sizce bnm beybim:confused:

Kızlar herkese merhaba,

Dün kontrole gitiim 10+3 desin dedi dr. Bide şimdi yeni geliştirilen bi yönteme göre bebeğin genital duruş şeklinden cinsiyetini tahmin etmeye çalışıyoruz dedi Baktı ve erkek çıkabilir dedi :KK57::KK57::KK57::KK57: Şok oldum bu kadar erken yorum yapılabileceğini bilmiyodum. Aranızda benden başka tahmin alan var mı arkadaşlar Doğru mudur sizce bnm beybim:confused:

Vay bee :)) teknoloji ne kadar gelişti masaAllah nerdeymis bu dr bızımkilerde söyler mi acaba :) hadi hayirli olsun canim . benim kardeşim de 12. Haftada ogrenmisti olabiliyor artık böyle şeyler :))

Günaydın güzel tatlis anneler aramıza yeni katildim.heyecanla yazalım kac hafta olduk.

Hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin. Kaç haftalıksın. Hamilelik takvimini kaydedermisin

Teşekkürler kızlar bende aranizda olmaktan çok mutluyum

Cnm bizde sizleri aramızda görmekten mutluyuz. Burda herkes yaşadığı deneyimlerini sıkıntılarını güzelliklerini paylaşıyor. Bizi sadece biz anlaysbiliriz. Dışardan bakanlar naz yaptığımızı sanıyorlar :( o yüzden burdaki arkadaşlarla içimizi rahatlatıyoruz

Kızlar herkese merhaba,

Cnm biliyosun biz seninle aynıyız. Ben 23 aralıkta gittiğimde 9+5 teydik. O tarihe göre dün 10+5 oluyorum. Ama şu varki daha önce başka Doktora gittiğimde üç gün geri söylemişti. Makineden makineye fark var demekki. Ben henüz öğrenmedim. Sana döyleyen doktor tahmin etti dimi kesin bişiy demedi

Hgniz aramiza yeni gelen arkadaslar.... Yeni Yıl hepimize sağlık mutluluk huzur getirsin insallah... 2016 da bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah... Allah hepimizin gonlune gore versin insallah... Mutlu yillarr

İui dileklerin için çok teşekkürler cnm. Rabbim hepimize 2016 da mutlu anılar biriktirdiğimiz yıl olmasını nasip etsin inşallah. Sağlıcakla ve kolayca bebişlerimizi dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah

Merhaba canım. ..Ben de makyaj yapıyorum çalıştığım için, yapmazsam herkes hasta olduğumu sanıyor o kadar alışmışlar ☺ Ben makyajla ilgili hiç kötü birşey okumadım, cildim hassas oldugu icin kaliteli malzemeler kullanıyorum, kremlerim dermokozmetik urunler, o kadar...Sadece tedavi icin sivilce kremleri vs. kullanacaksanız doktora danışmak gerekiyor, bir madde varmış hamilelikte zararı kanıtlanmış. ..Saç boyası için de ilk 3 aydan sonra organik boyalar öneriliyor.
Sagol cnm ben de aynen hafif yapiyorum iyice yapmazsa kendim bile hasta gibi hissediyorum.

İkili testi bende yaptırmayı düşünmüyorum çünkü sadece trizonomi 21 ve trizonomi 18 é bakılıyor ve bunların hiç bir çaresi yok trizonomi 18 de bebek zaten oluyor diğeri ise bildiğimiz down sendromu ve bu testler 1-2 gün içinde yediğin yiyeceklerden etkilenecek kadar güvensiz neden bu testle günleri kendime zehredeyim ki .

Cnm biliyosun biz seninle aynıyız. Ben 23 aralıkta gittiğimde 9+5 teydik. O tarihe göre dün 10+5 oluyorum. Ama şu varki daha önce başka Doktora gittiğimde üç gün geri söylemişti. Makineden makineye fark var demekki. Ben henüz öğrenmedim. Sana döyleyen doktor tahmin etti dimi kesin bişiy demedi
Canım evet tahmin etti sadece erkek çıkabilir dedi 2 li tarama yapılırken belli olur kesin heralde

Back