• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Slm kızlar benim doktorum da 13.haftada gel ense kalınlığına bakalım ve 2.li test yapalım dedi ben istemiyorum dedim fakat doktorum ısrar etti onları yapalım da sonuç iyi çıkarsa 3lüyü yapmayız dedi kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım

Cnm bence dr unu dinle neden yaptrnak istemiyosun

Kızlar ben yeni uye oldum sırf destek için. 10+3 gunluk hamıleyım doktor bebegımın ense kalınlıgını 3.53 ölctü. Yuksek ihtimal sorunlu bi bebek dedi cok moralım bozuldu. Cevrenızde bu sekılde olup da saglıklı bebek dunyaya getıren var mı ? Lütfen dua edin :(

Kızlar ben yeni uye oldum sırf destek için. 10+3 gunluk hamıleyım doktor bebegımın ense kalınlıgını 3.53 ölctü. Yuksek ihtimal sorunlu bi bebek dedi cok moralım bozuldu. Cevrenızde bu sekılde olup da saglıklı bebek dunyaya getıren var mı ? Lütfen dua edin :KK43:

Erken ölçmüş bence. Sınır kaçmış ki?
Bir 10 gün sonra tekrar git bence. Ya da başka doktora git.
İçini ferah tut kötü bir şey yoktur Allah'ın izniyle. Bu tip yanlış tanılar olabiliyor. Sakin ol.

Bu konuda fazla bir bilgim yok canim ama benim bir tanidik vardı onada öyle bisey dediler bebeğini doğurdu ve cok sukur sağlıklı biri hem daha 11 haftaliksin nasıl bu kadar rahat konuşuyor bence sen başka doktora gir ve bunu kafana takma bence insallah sağlıklı bir çocuğun olur

Peki yaptırmamayı kabul ediyorlar yani, yapılması daha iyi değil mi ya bi sorun varsa Allah korusun

Cnm sadece down Sendromu varmı yokmu onu öğreniyosun. Ondada bazen hatalı sonuç çıkıyo boşu boşuna üzüldüğünle kalıyosun. Sınjç kötü olsa bile aldırmayı düşünmüyorsan bilmemek daha iyi. Hiç olmazsa hamileliğin rahat geçer. Bebeğin öyle olmasa bile sonuç yanlış çıkıyo bu seferde sağlıklı bebeğini üzülerek büyüteceksin

Kızlar ben yeni uye oldum sırf destek için. 10+3 gunluk hamıleyım doktor bebegımın ense kalınlıgını 3.53 ölctü. Yuksek ihtimal sorunlu bi bebek dedi cok moralım bozuldu. Cevrenızde bu sekılde olup da saglıklı bebek dunyaya getıren var mı ? Lütfen dua edin :KK43:

Cnm öncelikle grçmiş olsun. Hoşgeldin aramıza. Cnm bi doktorun dediği ile üzülme hemen. Başka doktorada git. Böyle çok dutdum sonrasında sağlıklı bebekleri oldu . Sen içini ferah tut ve başka doktora git cnm

Cnm moralini bozma dr larda yanilabiliolar... Kesinlikle tek dr la kalma baska dr larada git... Gönlünü ferah tut.

Arkadaslar ikili tarama testini devlet hastaneleri yapıyor mu bi bilginiz var mı... Bu aralar hastanelere çok para harcadım ucuza kapatmaya çalışıyorum da :)

Bende yaptırmak istemiyorum doktorum sen bilirsin yaptırmasında olur dedi
Ben yaptirmanizi tavsiye ederim usg ile onceden tani sayesinde spina bifida tanisi alan arkadasim bebegi yasamaz derken biyorezonans diye bir tedaviye gitti bebegi cok sukur su anda iyi 3 yasina girdi saglikli
Bence bi sorun varsa onceden ogrenmek tedbir almak acisinda avantaj

Canm Allahtan umut kesilmez dua et ve biyorezonans tedavisi diye bisi sey istersen sana hangi ildeysen gidebilecegin doktor tavsiyesinde bulunabilirim
Ama yine de hemen umutsuzluga kapilma

Ben yaptirmanizi tavsiye ederim usg ile onceden tani sayesinde spina bifida tanisi alan arkadasim bebegi yasamaz derken biyorezonans diye bir tedaviye gitti bebegi cok sukur su anda iyi 3 yasina girdi saglikli
Bence bi sorun varsa onceden ogrenmek tedbir almak acisinda avantaj

Cnö senin eşinmi doktordu. Biri eşim doktor deyip tavsitede bulunmuştu

Çok mu kalın yoksa çokmu ince? Neden böyle demişki. Üzülmeyin.Allaha dua edin bol bol

Back