Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar en son cuma günü bir kere kanamam olmuştu. Biraz önce baktım çok az gelmiş. Bir kaç saat önce kontrole gitmiştik. Sorun yoktu hareketliydi. Bebekte problem olduğunu sanmıyorum.
Gündüz çok sıcak olmasa da duş almıştım. Bir de arabayla bir saat falan gittik. Ondan olmuş olabilir mi? Yarını beklesem mi?

Cok gecmis olsun cnm bence bekleme git. Ben cok korkuyorum kanamadan.. Baya kanmi yoksa kahverengi lekemi gelmis cnm... Hbdar et bizi mutlaka.... Benimde yarin kontrolum bakalim ne diyecek cok merak ediyorum... Dun ignemi oldum bende korkarak indim merdivenleri ama igne yerim cok aciyo

Birde cnm dr bu gitiginiz kontrolde vaginalmi bakti... Benim kanamam oldugunda vaginal bakmışti acaba gene öylemi bakar İnş bakmaz karindan bakar.

Selam kızlar bende hamileyim 2. ayımdayım muhtemel doğum tarihin29 temmuz bebişimin cinsiyetini cok merak ediyorum bir tanede oğlum var 3.5 yaşında Allah hepimizin evlatlarını bizlere bagışlasın

Hayırlı olsun cnm . Hamilelik takvimine kaydet hepimiz görelim
ayrıca aramıza hoşgeldin

Selam kızlar bende hamileyim 2. ayımdayım muhtemel doğum tarihin29 temmuz bebişimin cinsiyetini cok merak ediyorum bir tanede oğlum var 3.5 yaşında Allah hepimizin evlatlarını bizlere bagışlasın

Hg cnm saglikla kucağına almayi nasip etsin Allahim

Birde cnm dr bu gitiginiz kontrolde vaginalmi bakti... Benim kanamam oldugunda vaginal bakmışti acaba gene öylemi bakar İnş bakmaz karindan bakar.

Dün ki kırmızıydı.
Bana hiç vajinal bakmamıştı sadece bebeğe baktı iğne ve ilaç verdi. Dün akşam gittiğimiz doktoru da hiç beğenmedim kanamayla ilgilenmedi bile. Bebeğin iyi olduğunu gördük sadece.
Ben de ikinci iğneyi pazartesi günü oldum. Yani normalde iğne günüm yarın. Şimdi gitsem iğne mi vuracak acaba? Of ne güzel 4 gün bir şey yoktu.
Ben kendimi yordum herhalde ondan galiba. Ama haftaya çalışacağım hep böyle mi olacak korkuyorum.

Gelmis gecmis. Olsun cnm ins tekrar yasamassin yasamayiz hicbirimiz... Yorma kendini ben hic is yapmiyorum annemde bugun gitti yalniz kaldim yani... Dr begenmediysen baska bi dr daha git cnm... Bana neden vaginal bakti acaba hatta bana vaginal bakmadan elini soktu baya baya kanin derecesine bakti... Sonra vaginal ultrasonla baktı... Isede bence gitmeyebiliosan gitme daha rapor al sonucta bebeginden daha onemli degil en azindan tehliken gecene kdr... Ben kapo disari. Cikmiyorum günlerdir bir tek dun igne icin ciktim. Mecbur korka korka gittim... Yarin ins hayirli hbrler alirim bende

Neden yaptrmak istemiyosunuz ki sadece kan alip yolluyorlar birde ultrasonla ense kalinligina bakiliyor degilmi... Oglum zamanında o sekildeydi
Evet o şekilde Yapılıyor ben çok stres Yaparım sonuç çıkana kadar, öyle bişey varsa bile Öğrenmek istemem aldırmayı düşünmüyoruz çünkü

İnşallah olmaz.
Doktoru aradım iğneyi şimdi ol dedi. Gidip yaptırdım. Bir gün önce oldum yani. Aktif kanama olursa gel dedi.
Ne kadar süre raporu kabul eder ki özel sektör şirketi. Kafam çok karışık. Allah yardımcımız olsun.

Slm kızlar benim doktorum da 13.haftada gel ense kalınlığına bakalım ve 2.li test yapalım dedi ben istemiyorum dedim fakat doktorum ısrar etti onları yapalım da sonuç iyi çıkarsa 3lüyü yapmayız dedi kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım

Amin cnm ins Allah ın izniyle olmaz birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…