- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.681
Tiroidlerinizde sorun mu var sizin de. Benim de çok düşük tsh degerim sanırım tedavi uygulanacak bana da
Tiroidlerinizde sorun mu var sizin de. Benim de çok düşük tsh degerim sanırım tedavi uygulanacak bana da
Ne gibi sorunlar oluyormus peki ya doktor bilgi verdi mi? Daha öncesinde sorun yoktu benim hamilelikte başladı sanırım .Evet cnm benim yuksek tsh im hamilelik onceside ben ilac kullaniyodum zaten simdi hamilelik oldugundan yukseldi en son 5 ti ilacimi 50 lilge cikardi 1 ay sonra tekrar
Gidicem bakalim
Ne gibi sorunlar oluyormus peki ya doktor bilgi verdi mi? Daha öncesinde sorun yoktu benim hamilelikte başladı sanırım .
Hımm anladım canim teşekkür ederim ben de doktoruma gönderdim sonuçlarıı cevap bekliyorum bakalim ne onerecekCnm dusuk oldugunda bebek tutunamaz duser demişti dr. Fazlalığındada allah korusun zekasiyla ilgili problemler olabiliomus... Ama dahiliye dr u 5 icin onemsencek bisi degil kafana takma dedi ben cok evham yapmıştım... Ben gebelikte 100 leri gordum demişti... Benimde hamilelik oncesi 1kere yuksek cikmisti ilac kullanmistim daha sonra uzun sure ilac kullanmadim gebelik oncesi tahlil yaptirdim gene normaldi ama dr azdozda ilac basladi bana hamilelikte yukselecegi icin... Suan 50 lik oldu iste ilacim.... Tiroid hormon oldugu icin gebelik suresince yukselmesi normal diolar ama cok yuksemesi ve cok dusmesi tehlikeli tabikide
Ben mecbur ac kalmam lazim tiroid hapi iciyorum ac karnina ictikten sobra yarim saat bisi yememem lazimbenim midemi tek dindiren sey peynir
Hissetmen için çok erken bence ama ben geçen kanamam olunca gittiğimde ultrasonda ilk el kol ayak hareketlerini gördüm. Çok heyecanlandım. Çok hareketliydi hatta doktor da söyledi.
Hemen doktora gidinKızlar 12. Haftanin icindeyim uc dört haftadır leke gelmiyodu atlattim sanmıştım bugün kahve lekelenme olmuş bi de pıhtı gibi bişey gelmis belim de cok agriyodu korkuyorum bisey olacak diyebelim hala cok ağrıyo soğuktan diye düşünmüştüm lekelenmeyle alakası varmidir acaba
Doktorunu ara sor gerekiyorsa eğer hemn gitKızlar 12. Haftanin icindeyim uc dört haftadır leke gelmiyodu atlattim sanmıştım bugün kahve lekelenme olmuş bi de pıhtı gibi bişey gelmis belim de cok agriyodu korkuyorum bisey olacak diyebelim hala cok ağrıyo soğuktan diye düşünmüştüm lekelenmeyle alakası varmidir acaba
Sorma canım bende peynir ekmekten başka bisey yiyemiyorum olsun yede tek .geçmiş olsun bu arada canım geçecek bu günler Rabbimin izniyle
Kızlar 12. Haftanin icindeyim uc dört haftadır leke gelmiyodu atlattim sanmıştım bugün kahve lekelenme olmuş bi de pıhtı gibi bişey gelmis belim de cok agriyodu korkuyorum bisey olacak diyebelim hala cok ağrıyo soğuktan diye düşünmüştüm lekelenmeyle alakası varmidir acaba
Ciddimisin hareketlenmiştir yanı bebisin maşallah canım haftaya 2li taramam var fakat randevuyu 11 ocağa bulabildim 14.haftama denk geliyo geç mi kalırim acaba
Kızlar 12. Haftanin icindeyim uc dört haftadır leke gelmiyodu atlattim sanmıştım bugün kahve lekelenme olmuş bi de pıhtı gibi bişey gelmis belim de cok agriyodu korkuyorum bisey olacak diyebelim hala cok ağrıyo soğuktan diye düşünmüştüm lekelenmeyle alakası varmidir acaba
Teşekkürler tatlımBen de bebe yagi kullaniyor cnm baslamak lazm . Bebe yagi dediler genelde. Kremler jem pahali hem de catlicak cilde pek de bi faydasi olmuyomus
Arkadaşlar aranızda deodorant kullanan var mı? Kendi kokumdan o kadar igreniyorum ki anlatamam. Kötü kokuyorum diye kimseye yaklaşmak istemiyorum. Ama deodorant da zararlı diye kullanmiyorum. Sabah akşam duş alayim bari
Sprey olani degil ama diğer kol alti deodorant kullaniyorum..rexonaArkadaşlar aranızda deodorant kullanan var mı? Kendi kokumdan o kadar igreniyorum ki anlatamam. Kötü kokuyorum diye kimseye yaklaşmak istemiyorum. Ama deodorant da zararlı diye kullanmiyorum. Sabah akşam duş alayim bari
Paraben içermeyen kol alti kullaninO dert bende de var. Bir kaç kere sürdüm ama her zaman yapamıyorum içim rahat etmiyor bir şey olur diye. Paraben var içlerinde. Hava soğuk sürekli duş alamıyorum da.
Paraben içermeyen kol alti kullanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?