Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Tiroidlerinizde sorun mu var sizin de. Benim de çok düşük tsh degerim sanırım tedavi uygulanacak bana da

Evet cnm benim yuksek tsh im hamilelik onceside ben ilac kullaniyodum zaten simdi hamilelik oldugundan yukseldi en son 5 ti ilacimi 50 lilge cikardi 1 ay sonra tekrar
Gidicem bakalim

Evet cnm benim yuksek tsh im hamilelik onceside ben ilac kullaniyodum zaten simdi hamilelik oldugundan yukseldi en son 5 ti ilacimi 50 lilge cikardi 1 ay sonra tekrar
Gidicem bakalim
Ne gibi sorunlar oluyormus peki ya doktor bilgi verdi mi? Daha öncesinde sorun yoktu benim hamilelikte başladı sanırım .

Ne gibi sorunlar oluyormus peki ya doktor bilgi verdi mi? Daha öncesinde sorun yoktu benim hamilelikte başladı sanırım .

Cnm dusuk oldugunda bebek tutunamaz duser demişti dr. Fazlalığındada allah korusun zekasiyla ilgili problemler olabiliomus... Ama dahiliye dr u 5 icin onemsencek bisi degil kafana takma dedi ben cok evham yapmıştım... Ben gebelikte 100 leri gordum demişti... Benimde hamilelik oncesi 1kere yuksek cikmisti ilac kullanmistim daha sonra uzun sure ilac kullanmadim gebelik oncesi tahlil yaptirdim gene normaldi ama dr azdozda ilac basladi bana hamilelikte yukselecegi icin... Suan 50 lik oldu iste ilacim.... Tiroid hormon oldugu icin gebelik suresince yukselmesi normal diolar ama cok yuksemesi ve cok dusmesi tehlikeli tabikide

Hımm anladım canim teşekkür ederim ben de doktoruma gönderdim sonuçlarıı cevap bekliyorum bakalim ne onerecek

Hissetmen için çok erken bence ama ben geçen kanamam olunca gittiğimde ultrasonda ilk el kol ayak hareketlerini gördüm. Çok heyecanlandım. Çok hareketliydi hatta doktor da söyledi.

Ciddimisin hareketlenmiştir yanı bebisin maşallah canım haftaya 2li taramam var fakat randevuyu 11 ocağa bulabildim 14.haftama denk geliyo geç mi kalırim acaba

Kızlar 12. Haftanin icindeyim uc dört haftadır leke gelmiyodu atlattim sanmıştım bugün kahve lekelenme olmuş bi de pıhtı gibi bişey gelmis belim de cok agriyodu korkuyorum bisey olacak diye belim hala cok ağrıyo soğuktan diye düşünmüştüm lekelenmeyle alakası varmidir acaba

Hemen doktora gidin

Doktorunu ara sor gerekiyorsa eğer hemn git

Hemen dr git bencede cnm ins onemli bisi degildir... Agir bisimi kaldirdin... Cok. Yorma kendini sakın... Hbrdar et bizi mutlaka

Ciddimisin hareketlenmiştir yanı bebisin maşallah canım haftaya 2li taramam var fakat randevuyu 11 ocağa bulabildim 14.haftama denk geliyo geç mi kalırim acaba

10.haftada kafası hareketlenmeye başlıyormuş öyle okumuştum.
Benim de haftaya ikili tarama testim olacak. Zaten 11 ve 14 arası diyorlar. Yani 13+6 ya kadar. Sonra yapılamıyor. Olur yani bence.

Doktora gitmen lazım. Hemen.

Arkadaşlar aranızda deodorant kullanan var mı? Kendi kokumdan o kadar igreniyorum ki anlatamam. Kötü kokuyorum diye kimseye yaklaşmak istemiyorum. Ama deodorant da zararlı diye kullanmiyorum. Sabah akşam duş alayim bari

Arkadaşlar aranızda deodorant kullanan var mı? Kendi kokumdan o kadar igreniyorum ki anlatamam. Kötü kokuyorum diye kimseye yaklaşmak istemiyorum. Ama deodorant da zararlı diye kullanmiyorum. Sabah akşam duş alayim bari

O dert bende de var. Bir kaç kere sürdüm ama her zaman yapamıyorum içim rahat etmiyor bir şey olur diye. Paraben var içlerinde. Hava soğuk sürekli duş alamıyorum da.

Sprey olani degil ama diğer kol alti deodorant kullaniyorum..rexona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…