- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.721
Slm kızlar benim doktorum da 13.haftada gel ense kalınlığına bakalım ve 2.li test yapalım dedi ben istemiyorum dedim fakat doktorum ısrar etti onları yapalım da sonuç iyi çıkarsa 3lüyü yapmayız dedi kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
Kızlar ben yeni uye oldum sırf destek için. 10+3 gunluk hamıleyım doktor bebegımın ense kalınlıgını 3.53 ölctü. Yuksek ihtimal sorunlu bi bebek dedi cok moralım bozuldu. Cevrenızde bu sekılde olup da saglıklı bebek dunyaya getıren var mı ? Lütfen dua edin
Peki yaptırmamayı kabul ediyorlar yani, yapılması daha iyi değil mi ya bi sorun varsa Allah korusun
Kızlar ben yeni uye oldum sırf destek için. 10+3 gunluk hamıleyım doktor bebegımın ense kalınlıgını 3.53 ölctü. Yuksek ihtimal sorunlu bi bebek dedi cok moralım bozuldu. Cevrenızde bu sekılde olup da saglıklı bebek dunyaya getıren var mı ? Lütfen dua edin
Makyaj malzemelerinde de dikkat etmemiz gereken bisi var mi bildignzMarka olarak bilemiyorum ama alırken içindekiler kısmını iyice okuyun. Paraben ve alüminyum olmasın
Ben yaptirmanizi tavsiye ederim usg ile onceden tani sayesinde spina bifida tanisi alan arkadasim bebegi yasamaz derken biyorezonans diye bir tedaviye gitti bebegi cok sukur su anda iyi 3 yasina girdi saglikliBende yaptırmak istemiyorum doktorum sen bilirsin yaptırmasında olur dedi
Canm Allahtan umut kesilmez dua et ve biyorezonans tedavisi diye bisi sey istersen sana hangi ildeysen gidebilecegin doktor tavsiyesinde bulunabilirimKızlar ben yeni uye oldum sırf destek için. 10+3 gunluk hamıleyım doktor bebegımın ense kalınlıgını 3.53 ölctü. Yuksek ihtimal sorunlu bi bebek dedi cok moralım bozuldu. Cevrenızde bu sekılde olup da saglıklı bebek dunyaya getıren var mı ? Lütfen dua edin
Arkadaslar ikili tarama testini devlet hastaneleri yapıyor mu bi bilginiz var mı... Bu aralar hastanelere çok para harcadım ucuza kapatmaya çalışıyorum da :)
Ben yaptirmanizi tavsiye ederim usg ile onceden tani sayesinde spina bifida tanisi alan arkadasim bebegi yasamaz derken biyorezonans diye bir tedaviye gitti bebegi cok sukur su anda iyi 3 yasina girdi saglikli
Bence bi sorun varsa onceden ogrenmek tedbir almak acisinda avantaj
Canım tesekkurler elazıgdayım. Buyuk ihtimal haftaya istanbula gıdıp perinatologa goruncem. Buralarda malesef yokCanm Allahtan umut kesilmez dua et ve biyorezonans tedavisi diye bisi sey istersen sana hangi ildeysen gidebilecegin doktor tavsiyesinde bulunabilirim
Ama yine de hemen umutsuzluga kapilma
Evet cnmCnö senin eşinmi doktordu. Biri eşim doktor deyip tavsitede bulunmuştu
Kan testi yaptirdiniz mi o da muhim ben arastircm . Eger faydaniza dokunack bisiler bulursam size haber veririm ama bunlar tarama testleri bunu da unutmamak lazim dogruluj oranlari %60 flnCanım tesekkurler elazıgdayım. Buyuk ihtimal haftaya istanbula gıdıp perinatologa goruncem. Buralarda malesef yok
Makyaj yapmadığım icin hiçbir bilgim yok. ÜzgünümMakyaj malzemelerinde de dikkat etmemiz gereken bisi var mi bildignz
Çok mu kalın yoksa çokmu ince? Neden böyle demişki. Üzülmeyin.Allaha dua edin bol bolKızlar ben yeni uye oldum sırf destek için. 10+3 gunluk hamıleyım doktor bebegımın ense kalınlıgını 3.53 ölctü. Yuksek ihtimal sorunlu bi bebek dedi cok moralım bozuldu. Cevrenızde bu sekılde olup da saglıklı bebek dunyaya getıren var mı ? Lütfen dua edin
Kalınmış normali en fazla 3 olmalıymıs ben de anlamadım ne dusunecegımı sasırdım iyiceÇok mu kalın yoksa çokmu ince? Neden böyle demişki. Üzülmeyin.Allaha dua edin bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?