• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Inşallah. Banada zor geliyor. Bütün gün ruh gibiyim..kahve de yasak :KK43:

Ben midem bulanmadn onceleri iciyodum walla cokta severdim.. Neden yasakki benim dr bisi demedi sunu bunu icme diye... Gerci suan onu bile istemiyorum... Suan bile cikarmamak icin zor tutuyorum kendimi :KK43:

Ben midem bulanmadn onceleri iciyodum walla cokta severdim.. Neden yasakki benim dr bisi demedi sunu bunu icme diye... Gerci suan onu bile istemiyorum... Suan bile cikarmamak icin zor tutuyorum kendimi :KK43:
Kahve kafein içerdiği icin bebegin beyin gelişimi için zararluymus. Bu yüzden yasak

Selam cok uzgunum sabah cok midem bulandi ogurtuden sonra tuvalete girdiğimde kan geldigini gordum.. Cok. Korktum hemen acile gittik dusuk tehlikem varmis igne yaptilar 2 daha olucam.. Ilac verdi dr hem dusuk icin hem mide bulantisi icin... Vaginal muayene yapti bebegimin kalp atisini gordum duydum cok sukur... Yatıp dinlenmem gerekiyormuş.... Ins hemen gecer tehlikem dua edin nolur... Oglumda var okula getirip goturuyodum napicam bilmiyorum... Annemi aradik o gelicek

Şimdi çıktım hastaneden. Allah'a şükür maşallah bebeğim iyi çok da hareketliydi. Ama doktor her kanama düşük riski demektir dedi.
Progestan verdi. 2 gün arayla 4 adet iğne verdi.
8 günlük rapor yazdı yatmam gerekiyormuş. Şimdi şirkete gidiyorum raporu vermeye.

Cnm gecmis olsun sanada bende bu sabah ayni seyleri yasadim malesef oglumda hic boyle bisi yasamamistim :( cok uzgunum... Progestan verdi banada sen vaginalmi yoksa agizdanmi aliosun hapi... Dr vaginal yazmis sanirim eczacioyle dedi... Ama dr oyle bisi demedi.... Ariyorum dr ulasamadim... Ins ulasirim aramaya devam edicem... Hic kullanmadigim icin bilmiorum

Cnm gecmis olsun sanada bende bu sabah ayni seyleri yasadim malesef oglumda hic boyle bisi yasamamistim :KK43: cok uzgunum... Progestan verdi banada sen vaginalmi yoksa agizdanmi aliosun hapi... Dr vaginal yazmis sanirim eczacioyle dedi... Ama dr oyle bisi demedi.... Ariyorum dr ulasamadim... Ins ulasirim aramaya devam edicem... Hic kullanmadigim icin bilmiorum
Progestan vajinal kullanın

Bende kiz hissediyorum nedense.... Hamileligim farkli oglumunkiyle belki ondan, belki cevredeki insanlarda kizin olucak senin diyolar... Oyuzden... Bide ilk cocuga gore cinsiyet tahminleri var bakan oldumu hic benim kiz gosterio oglumun sac sekli olsun gobegi olsun belindeki gamzeleri fln :) sonra su yuzuk falini yaptim ciddi ciddi kiz dedi :) cin takviminde kiz cikio :))) yani bilemiyorum ama en onemlisi tabikide saglikli olmasi... Hayirlisiyla bi kalp atisini duyayimda
Bende kız hissediyorum fal falan hic duymadım ama hamile oldugumu öğrendim kızım hoşgeldin dedim istem dışı :) bakalım hayırlısı

Cnm gecmis olsun sanada bende bu sabah ayni seyleri yasadim malesef oglumda hic boyle bisi yasamamistim :KK43: cok uzgunum... Progestan verdi banada sen vaginalmi yoksa agizdanmi aliosun hapi... Dr vaginal yazmis sanirim eczacioyle dedi... Ama dr oyle bisi demedi.... Ariyorum dr ulasamadim... Ins ulasirim aramaya devam edicem... Hic kullanmadigim icin bilmiorum

Çok geçmiş olsun canım.
Bana doktor çalışıyorum diye gündüz baş dönmesi ve uyku yapar dedi vajinal yoldan fitil olarak al dedi. Akşam yatarken yut dedi.
Bence fitil olarak yazdıysa öyle yap. Mide bulantın artar yoksa.

Ben şimdi raporluyum evdeyim ağızdan alabilirim aslında ama yine de zorlanmamak için sabah fitil olarak attım.

Bir de iki gün arayla olacağım 4 iğne verdi. Ayrıca sıcak suyla duş ve nar yemek yasak. Nar aspirin etkisi yaparmış.

Bn çok kötüyüm inşallah diğerleri iyidir. 4 gündür hasta yatıyorum. Geceleri acile kaldırılıyorum. Halim perişan dualarınıza ihtiyacım var.

Kizlar hepinize acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce normale döner hamişliginiz . allahım bebislerimizi sapasağlam kucağınıza almayı nasip etsin

Back