- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.659
- 333
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #1.561
Bir an önce düzeliriz inş ya bana çok zor geliyorBende öyleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir an önce düzeliriz inş ya bana çok zor geliyorBende öyleyim
Inşallah. Banada zor geliyor. Bütün gün ruh gibiyim..kahve de yasakBir an önce düzeliriz inş ya bana çok zor geliyor
Çok koyu olmamak şartıyla içebilirsin dedi benim doktorum. Ama içsem mideme iyi gelmiyor maalesef ondan olabildiğince az tüketiyorum ben deInşallah. Banada zor geliyor. Bütün gün ruh gibiyim..kahve de yasak
Inşallah. Banada zor geliyor. Bütün gün ruh gibiyim..kahve de yasak
Bana tamamen yasak asla içme dediÇok koyu olmamak şartıyla içebilirsin dedi benim doktorum. Ama içsem mideme iyi gelmiyor maalesef ondan olabildiğince az tüketiyorum ben de
Kahve kafein içerdiği icin bebegin beyin gelişimi için zararluymus. Bu yüzden yasakBen midem bulanmadn onceleri iciyodum walla cokta severdim.. Neden yasakki benim dr bisi demedi sunu bunu icme diye... Gerci suan onu bile istemiyorum... Suan bile cikarmamak icin zor tutuyorum kendimi
Şimdi çıktım hastaneden. Allah'a şükür maşallah bebeğim iyi çok da hareketliydi. Ama doktor her kanama düşük riski demektir dedi.
Progestan verdi. 2 gün arayla 4 adet iğne verdi.
8 günlük rapor yazdı yatmam gerekiyormuş. Şimdi şirkete gidiyorum raporu vermeye.
Progestan vajinal kullanınCnm gecmis olsun sanada bende bu sabah ayni seyleri yasadim malesef oglumda hic boyle bisi yasamamistim cok uzgunum... Progestan verdi banada sen vaginalmi yoksa agizdanmi aliosun hapi... Dr vaginal yazmis sanirim eczacioyle dedi... Ama dr oyle bisi demedi.... Ariyorum dr ulasamadim... Ins ulasirim aramaya devam edicem... Hic kullanmadigim icin bilmiorum
Bende kız hissediyorum fal falan hic duymadım ama hamile oldugumu öğrendim kızım hoşgeldin dedim istem dışı :) bakalım hayırlısıBende kiz hissediyorum nedense.... Hamileligim farkli oglumunkiyle belki ondan, belki cevredeki insanlarda kizin olucak senin diyolar... Oyuzden... Bide ilk cocuga gore cinsiyet tahminleri var bakan oldumu hic benim kiz gosterio oglumun sac sekli olsun gobegi olsun belindeki gamzeleri fln :) sonra su yuzuk falini yaptim ciddi ciddi kiz dedi :) cin takviminde kiz cikio :))) yani bilemiyorum ama en onemlisi tabikide saglikli olmasi... Hayirlisiyla bi kalp atisini duyayimda
Bn çok kötüyüm inşallah diğerleri iyidir. 4 gündür hasta yatıyorum. Geceleri acile kaldırılıyorum. Halim perişan dualarınıza ihtiyacım var.Günaydın anneler.. herkez iyidr inşallah...
Progestan vajinal kullanın
Bn çok kötüyüm inşallah diğerleri iyidir. 4 gündür hasta yatıyorum. Geceleri acile kaldırılıyorum. Halim perişan dualarınıza ihtiyacım var.
Cnm gecmis olsun sanada bende bu sabah ayni seyleri yasadim malesef oglumda hic boyle bisi yasamamistim cok uzgunum... Progestan verdi banada sen vaginalmi yoksa agizdanmi aliosun hapi... Dr vaginal yazmis sanirim eczacioyle dedi... Ama dr oyle bisi demedi.... Ariyorum dr ulasamadim... Ins ulasirim aramaya devam edicem... Hic kullanmadigim icin bilmiorum
Gecmis olsun canim en kisa zamanda rahatlayalim hep beraber saglikla dogsun bebislerimizBn çok kötüyüm inşallah diğerleri iyidir. 4 gündür hasta yatıyorum. Geceleri acile kaldırılıyorum. Halim perişan dualarınıza ihtiyacım var.
Bn çok kötüyüm inşallah diğerleri iyidir. 4 gündür hasta yatıyorum. Geceleri acile kaldırılıyorum. Halim perişan dualarınıza ihtiyacım var.