- 23 Temmuz 2013
- 24
- 16
- 18
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.481
Bugün sonuç göstermeye gidebildim. sorun yok gibi görünüyor ilaç vermedi ve şunu ihmal etme bence ayda bir kontrol çok önemliymiş bunu geçirmezsen sorun olmayacaktır..Anladım cnm bilgi verirsen sevinirim
Bugün sonuç göstermeye gidebildim. sorun yok gibi görünüyor ilaç vermedi ve şunu ihmal etme bence ayda bir kontrol çok önemliymiş bunu geçirmezsen sorun olmayacaktır..
Kızlar bide biz cinsiyeti ne zaman öğrenebilicez en erken yaa çok merak ediorum bennnHerkes sen hissedersin diyo ama ben bişey hissetmiyorum Hiç mide bulantısı yaşamadığım için erkek ozaman diyolar ama Bilemiyorum varmı sizinde bildiğiniz batıl şeyler
Peki sen ne hissediyosundün doktorum en erken 12. haftada belki . 14. hftada öğrenebilirsin dedi :)
Ne yanı şaşırdım ben yadün doktorum en erken 12. haftada belki . 14. hftada öğrenebilirsin dedi :)
Kızlar bu günler bebeğin büyümesine alakali olarak değişiyor 7+0 da gittiğimde ultrason göre 7+1 dim 9+4 te gittiğimde de 10 +1 dim ilk zamanlar bu dalgalanmalar çok normalmiş önemli olan Son zamanlarda ki değerlermiş. Sat ı tam biliyorsaniz satı baz alinO zmn benim ne zmn anlamadim benim son sata gore 5+4 cikiyodu ultrasonda 6 haftalik cikti... Ben sattan oncemi kaldim yani ama olamaz cunku regli sonrasi ilişkiler oldu... Bende hic anlamiyorum bunu
Kızlar mide bulantısı için bişey kullanıyormusunuz???... ben çok fenayımm...
Bugün doktora gittim. Mide bulantımı söyledim bir ilaç önerdi. Akşam eşim getirecek bakalım inşallah ile yarar... Ama bebişim iyimil öyke dedi doktor tam 2 aylık dedi kalp atışıda çok güçlü geliyordu bu sefer...Çok şükür...Bende aynı şeyden muzdaribim. Bu gece 3 ten sonra mide bulantısından sabaha kadar uyumadım
Bugün doktora gittim. Mide bulantımı söyledim bir ilaç önerdi. Akşam eşim getirecek bakalım inşallah ile yarar... Ama bebişim iyimil öyke dedi doktor tam 2 aylık dedi kalp atışıda çok güçlü geliyordu bu sefer...Çok şükür...
Evet canim sakincali bir durum dedi doktor valla dün iyiyim dedim ama kaşıntı oldu sonra hafif kan geldi artk tahriş mi oldu veya nasıl oldu bilmem en son geceyi hastanede gecirdim şimdi iğne filan verdi ve hem benim hem bebeğin durumu iyi çok sukur[/QUOTE][QUOTcanım lgaseda, post: 44258347, member: 721786"]Nasıl
Nasıl yanı sarı akıntı sakıncalı bi durummuymus
Evet cnm.Benim de ilk hamileligim ben 52 kilo ile basladim su aralar 56 flnm.Kaç kg ile hamile kaldiniz sizin demi ilk hamileliginiz
Sagol cnm... Yok calismiyorum... Evet bidaha gitmeyi dusunmuyorum dolmusla biryere... Arabayla heryere :)
Hayirlisi olsun cnm insallah guzel haberler duyarsinizB
Aynen benim de canım keseyi ölçüp 6 haftalık dedi.Hafif lekelenmelerim için geçen akşam hastaneye gittim. Ultrasonda baktı doktor kese var ama içi boş gibi dedi. Çok korktuk. Sonra alttan muayene yapalım, sağlıksız gebelik gibi görünüyor dedi. Önce istemedim sonra mecbur kabul ettim. Alttan muayenede kesenin içinde bebek göründü. Kalp atışı yok ama bir titreşim alıyorum dedi doktor. SAT tarihin tutmuyor, normalde 7+2 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor dedi. Kan testi de yaptık beta HCG 10000 üstünde çıktı. Şu an normal görünüyor Cumartesi kontrole gel dedi kalp atışına bakalım..Eşimle çok korktuk Cumartesiyi bekliyoruz heyecanla
Artk kendim araba surerken hafif bi kasik agrim oluyo diye taksiye bindim gecende. O da sagolsun icimi disama cikardi.Sagol cnm... Yok calismiyorum... Evet bidaha gitmeyi dusunmuyorum dolmusla biryere... Arabayla heryere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?