Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bugün sonuç göstermeye gidebildim. sorun yok gibi görünüyor ilaç vermedi ve şunu ihmal etme bence ayda bir kontrol çok önemliymiş bunu geçirmezsen sorun olmayacaktır..

Anladım canım tam 4 hafta olmuş olacak ben gittiğimde zaten buda bir ay demek Bi daha da bu kadar geciktirmem inşallah

Kızlar bide biz cinsiyeti ne zaman öğrenebilicez en erken yaa çok merak ediorum bennn Herkes sen hissedersin diyo ama ben bişey hissetmiyorum Hiç mide bulantısı yaşamadığım için erkek ozaman diyolar ama Bilemiyorum varmı sizinde bildiğiniz batıl şeyler

dün doktorum en erken 12. haftada belki . 14. hftada öğrenebilirsin dedi :)

dün doktorum en erken 12. haftada belki . 14. hftada öğrenebilirsin dedi :)
Ne yanı şaşırdım ben ya
Biz 13.haftada kontrole gidicez teyzeleri gösterimi bebisim kendini ya.
Bide face de bi yorum okumustu m Dr un biri hastasına ultrasonda girmeden yarım saat önce çikolata yemesini önermiş , bu sayede şeker yukseldigi icin bebek yukarı cikiyormus ve cinsiyetini öğrenmek daha kolay oluyomus. Doğrumu bilmem ama ben deniycem pek tatlı yemiyorum zararının olacağını sanmam

O zmn benim ne zmn anlamadim benim son sata gore 5+4 cikiyodu ultrasonda 6 haftalik cikti... Ben sattan oncemi kaldim yani ama olamaz cunku regli sonrasi ilişkiler oldu... Bende hic anlamiyorum bunu
Kızlar bu günler bebeğin büyümesine alakali olarak değişiyor 7+0 da gittiğimde ultrason göre 7+1 dim 9+4 te gittiğimde de 10 +1 dim ilk zamanlar bu dalgalanmalar çok normalmiş önemli olan Son zamanlarda ki değerlermiş. Sat ı tam biliyorsaniz satı baz alin

Bende aynı şeyden muzdaribim. Bu gece 3 ten sonra mide bulantısından sabaha kadar uyumadım
Bugün doktora gittim. Mide bulantımı söyledim bir ilaç önerdi. Akşam eşim getirecek bakalım inşallah ile yarar... Ama bebişim iyimil öyke dedi doktor tam 2 aylık dedi kalp atışıda çok güçlü geliyordu bu sefer...Çok şükür...

[QUOTcanım lgaseda, post: 44258347, member: 721786"]Nasıl

Nasıl yanı sarı akıntı sakıncalı bi durummuymus[/QUOTE]
Evet canim sakincali bir durum dedi doktor valla dün iyiyim dedim ama kaşıntı oldu sonra hafif kan geldi artk tahriş mi oldu veya nasıl oldu bilmem en son geceyi hastanede gecirdim şimdi iğne filan verdi ve hem benim hem bebeğin durumu iyi çok sukur

[QUOTcanım lgaseda, post: 44258347, member: 721786"]Nasıl

Nasıl yanı sarı akıntı sakıncalı bi durummuymus
Evet canim sakincali bir durum dedi doktor valla dün iyiyim dedim ama kaşıntı oldu sonra hafif kan geldi artk tahriş mi oldu veya nasıl oldu bilmem en son geceyi hastanede gecirdim şimdi iğne filan verdi ve hem benim hem bebeğin durumu iyi çok sukur[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım bende kaşıntı felan yok yanma oluyo ara da bir çok sukur bisey yok bende üzüldum canım dikkat et kendine ben ancak 2haftaya gidicem Dr a inşallah benimkide sorun cikarmaz

Sagol cnm... Yok calismiyorum... Evet bidaha gitmeyi dusunmuyorum dolmusla biryere... Arabayla heryere :)
Hayirlisi olsun cnm insallah guzel haberler duyarsiniz

Sagol cnm... Yok calismiyorum... Evet bidaha gitmeyi dusunmuyorum dolmusla biryere... Arabayla heryere :)
Artk kendim araba surerken hafif bi kasik agrim oluyo diye taksiye bindim gecende. O da sagolsun icimi disama cikardi. Surekli de bi yerlere gitmem gerekiyor nasil olacak bilmiyorum

Kızlar gunaydin... doktordan çıktım şimdi 2 li tarama yapildi. Bir tane oglum vardı. Doktor pipiyi gosterdi buda erkekmis saglikli hayrli olsun inşallah. Acayip buruldum elimde olmadan ağladım kızım olur diye umut ediyodum olmadı. Vardir rabbimin bi bildigi hayirli sağlıklı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…